Şimdi Ara

86 1.3 Golf Subap ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 86 model 1.3 benzin / lpg'li 4 ileri tek kapı bir golf var aracı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum herşey iyi güzel bir sorun yok ancak çok yakıyor hesaplarıma göre km'de 350-375Krş civarında yakıyor, benzinde de gazdada yakıt sarfiyatı bu şekilde bir çok kez gaz ayarı yaptırdım kaçak varmı diye baktırdım ancak herşey normal görünüyor. aracı aldığım kişi motorun 8-9 ay önce açıldığını ve şimdi subap ayarı yapılması gerektiğini söyledi o yüzden çok yakıyor olabilir dedi bende dün tamirciye gittim. motora baktı herhangi bir titreme ses vs. yok subap ayarı bozuk olsa motor bu şekilde çalışmaz dedi ve sistemden baktı bu araç subap ayarını kendisi yapıyor manuel değil dedi, sonra aracın yağına baktı yağın durumu çok kötü su gibi olmuş bu yüzden çok yakıyor olabilir dedi bende sözüne güvendim ve 60 liraya yağını değiştirdim. sonra gaz ayarı yaptı, şimdi yakıtın düşmesi gerekiyor dedi. aracı kullanıyorum henüz depo bitmediği için bilmiyorum ne kadar yakacağını ama bu araçlarda gerçekten subap ayarı yapılmıyormu, otomatikmi ? yani tam olarak anlamadım birisi ayar yapılması gerekiyor diyor başka birisi ayar yapılmaz bu araç otomatik yapıyor diyor.
    Arkadaşlar bilgisi olan varmı kim doğru söylüyor, bu araç neden bu kadar çok yakıyor fikri olan varmı ? Lütfen yardımcı olun sürekli benzinliğe gitmekten sıkıldım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 fiesta 1.25 rölanti sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.