Şimdi Ara

8731 yada 8231 bilgililerden yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VESTEL ZETA 8231 82 EKRAN 16:9 100 Hz P.I.P VIRTUAL DOLBY TELEVİZYON

YADA

VESTEL ZETA 8731 87 EKRAN DMP PIP DLB-EYEPLUS 100 HZ TELEVİZYON

alıcam arada 50-60 ytl kadar fark var 8731 daha yüksek hangisini tavsiye edersiniz

bilgi verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum

şimdiden teşekkürler

• ikisi çok farklı tv ler birisi 4/3 biri 16/9 widescreen hangisi size uygun bol dvd divx widescreen filmler izleyecekseniz 8231 sadece standart kanallr izleyecekseniz 87 ekran iyidir.
    Birde 87 ekran hemen kargolanıyor sanırım ben 82 siparişi verdim geçen salı hala üretici firmadan bekleniyor
  • arkadaşlar bizde 8731 modeli var bir yıldır kullanıyoruz.kendi odama koymak içinde 8231 sipariş ettim tv geldi fakat bozuk cıktı sehbasıda hatalı üretim cıktı geri yolladım.eğer sehpa önemli değil diyorsan 8731 i tavsiye ederim.8231 in kısa kenarı 72 ekran tv den bile 4-5 cm kısa (ölçtüm) ayrıca film izlemek için 8731 in ayarlarında 16/9 formatı mevcud.ayrıca 8731 de iki kere arıza yaptı garantiden yaptırdık.
  • benim tv geldi ama geri gitti
    kargocular zahmet edip taşımadılar bende beraber taşıma teklif ettim.... onuda kabul etmediler. kutudan tv yi çıakrttılar çıkartmayın dedim dinleyen kim Yok olmuyor burda bırakak dedi bende o zaman geri götürün dedim.... Müdür aradılar müdür bunlara taşıyım dedi bunlar taşımayız dedi müdür bağırdı bunlar gel se taşı dedi:) müdür bana verdiler müdür taşımak zorunda olsuklarını söyledi bende sen boşuna ısrar etme bunlar taşımaz gözleri dönmüş dedim pekio zaman geri gönderelim hb daya dedi. Minibüse bile geri taşımadılar ben taşıdım
    Apartman aşağı indi. Herifte işini kaybetsin istemiyordum çoluğu çocuğu vardır ama çok asabiydi üstelik ben taşı falan demedim taşımıyosan geri götür dedim. Diğer arkadaş ben şöferim taşımam dedi... Kapıcı kaçtı

Hepsiburdaya okkalı bi mesja yazdım. Çok ayıp çünkü almadan evvel sordum kapıya teslim edilecek mi diy eedilecek dediler.
    Demin yurtici şube müdür aradı özür diledi , o arkadaşın iş feshini mi ne vermişler. Üzüldüm ama yani işini beğenmiyosan da neden bu kadar sağa sola bağırıp ortalığı birbirine katıyorsun.

Biraz spor yaptık üstünede para verdik

hepsiburada + yurtiçi kargo

• akşam şube müdürü yanında 2 kişiyle geldi tv yi tekrar getirdi kapıya özür diledi ama yinede yaşanan çokkkk ayıptı. Saldırgan arkadaş kovulmuş malesef, kovmayın çoluğu çocuğu vardır dedim ama yapacak bişi yok.

bide hepsiburada yurtiçi kargo arasında anlaşma varmış ürünler mutlaka kapıda teslim edilmeliymiş öyle kapıda bırakarım falan yokmuş 50 de olsa 100 kiloda olsa taşınmak zorunluymuş, hepisburadaya biz bunu kapıya teslim etmiyoruz şeklinde iade ederlerse anlaşmaları iptal olurmuş, belkide o yüzden taşıdılar (taşıdık)
    Tv nin kutu açık, vestel garanti ionaylamazsa yarın hb da yı sikayetvar a yazacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 5 Temmuz 2007; 21:37:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: İzmirli79

VESTEL ZETA 8231 82 EKRAN 16:9 100 Hz P.I.P VIRTUAL DOLBY TELEVİZYON

YADA

VESTEL ZETA 8731 87 EKRAN DMP PIP DLB-EYEPLUS 100 HZ TELEVİZYON

alıcam arada 50-60 ytl kadar fark var 8731 daha yüksek hangisini tavsiye edersiniz

bilgi verebilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum

şimdiden teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_12091477/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: iorfa

akşam şube müdürü yanında 2 kişiyle geldi tv yi tekrar getirdi kapıya özür diledi ama yinede yaşanan çokkkk ayıptı. Saldırgan arkadaş kovulmuş malesef, kovmayın çoluğu çocuğu vardır dedim ama yapacak bişi yok.

bide hepsiburada yurtiçi kargo arasında anlaşma varmış ürünler mutlaka kapıda teslim edilmeliymiş öyle kapıda bırakarım falan yokmuş 50 de olsa 100 kiloda olsa taşınmak zorunluymuş, hepisburadaya biz bunu kapıya teslim etmiyoruz şeklinde iade ederlerse anlaşmaları iptal olurmuş, belkide o yüzden taşıdılar (taşıdık)
    Tv nin kutu açık, vestel garanti ionaylamazsa yarın hb da yı sikayetvar a yazacam.

Film gibiydi be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • he yaw komedi filmi, şimdide vestel servis çok yoğunuz dedi ptesi gelcekler

tv nin kitapçığına baktım özellikler
    eye plus oda ışığına göre otomatik palaklık yarı (hb dada yazmıyor)
    2 scart(az 3 olmalıydı sadece biri rgb)
    pip 2 tuner pip boyutu değişiyomuş güzel
    pap
    2000 sayfa teletex ne işe yarar?
    wss wide signaling diiye bişi
    sadece scart değil compositeden de ntsc alıyor sanırım kitapçığa göre
    combfilter(hb da yazmıyodu güzel bi özellik)
    digital cti digital renk geçişleri iyileştirme
    resim dondurma ne kadar gereksiz
    pat
    turbo sound(turbo şahin ?)
    virtual dolby
    ses ayarlı kulaklık girişi (güzel)
    dnr digital noise reduction

bence en iyi özelliği resim seçenekleri eğer gerçekten varsa
    Tarama modları
    -100hz(titreşimi kaldırır gözü yormaz hareketli resimlerde digital taramaya göre daha iyiperformans sağlar)
    -dijital tarama(100 hz e ek olarak çizgilerdeki yatay titreşimleri azaltır. Sabit resimler için digital tarama daha iyi perforans sağlar )
    -progresive dikey çözünürlüğü 2 kat arttırarak ekranda görünen çizgileri yok eder.Hareketli resimler özellikle kayan yazılarda en iyi performası verir. 50 hz çalıştığı için özellikle beyaz alanlarda titreşim yapar.
    tarama seçeneği pap ve mpip modlarında kullanılmaz

yazıyor

• VESTEL ZETA 8231 Hepsiburddan alınırmı??

LCD ler bu denli yaygınlaşmışken atsan atılmaz satsan satılmaz bir ürüne para vermek istemiyorum..
    sizce??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 9 Temmuz 2007; 1:33:03 >
  • Benim 8231 i kurdular bugün ama sehpa kurulumu paralı olmuş sehpanında ön taraftaki parçalardan ince çubuk eksik çıktı Fabrikada eksik konmuştur dediler eksik raporu yazdılar hepsiburadan iste dediler neyse sehpa gayet sağlam ama o parçanın eksik çıkması komik bkkal değilki bu poşete eksik koysun .

Hem kablo tv hem de digiturkte test ettim. Daha evvel lcd , plazma tecrübelerim var o yüzden biraz karşılaştırabilirim.
    Benim kablo t biraz bozuk ılduğu için servisçiler bi baktır kabloya dediler ama bbc falan güzel onlara baktım hafif titreşim vardı dnr falan pek farketmedi LCd ile karşılaştırırsam çok daha iyi ilginç plazma ile pek fark hissetmedim. Yani kablo tv kullananlara plazma ile tüplü arasında çok büyük fark olmadığını söyleyebilirim .
    RGB kablom olmadığı için standart sarı composit kablo ile bagladim ps2 yi renkler çok dağınık çıktı plazma ya yakın lcd ye is composit ps2 baglarsanız oynamak işkence. Rgb baglayınca çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
    En sıkıntı verici şey yaklaşınca ekranın sağ sol taraflarında balpeteği şeklinde pixeller belli oluyor fakat ortada gözükmyor. Tüpün cinsindenmidir hatamdır bilemiyorum bi ara servis çağırıp baktıracam zaten servisçilerde bi şey aklınıza takılırsa hemen arayın dedi

Servis menüsüne girdim tüpün markasını göremedim ama main tuner:philips pip tuner: samsung yazıyordu
    Neyse biraz canım sıkıldı bunlardan sonra, digiturk bağlayayım dedim eski lcd dimde pek güzel değildi plazmada ise çok iyiydi .
    plazma gibi bi görüntü alacağımı düşünüyordum RGB ile bağladım digiturkü tek kelimeyle mükemmel bir görüntü ile karşılaştım. İnanılmaz gerçek renkler muhteşem siyahlar sıfır titreşimli bir görüntü kaymak gibi akan tenis maçı . KArdeşim falan izledi o da şaştı kaldı kaliteye o da pek vestel sevmez. O kadar canlı renkler varki derinlik hissi muhteşem siyahlar tam siyah ,siyahlar içindeki detaylar mükemmel ve tüm ayarlar yarımda arttırmaya gerek bile yok DNR kapalı.Tv nin başından kalkamadım hala showroom falan seyrediyorum mükemmel renklerde tatlılara falan bakıyorum. 1 yıldır tv izlemiyormuşum yok parlaklık kıs yok backlight ayarla işkenceymiş Lig tv açtırıcam lig başlasın. Bu arada salonda loewe calida tüplü tv kullanıyoruz bu tv nin keskinliği renkleri resmen loewye zamanında verdiğim paraya üzdü beni.

Tv de 3 tane görüntü seçeneği var 100 hz, digital tarama, progresive en iyi görüntüyü digital taramada aldım. Yalnız anlamadığım progresive scan i component girişi olmayan bu tv ye neden koymuşlar. Digiturkte açıp denedim belki standart yayını otomati progresive tarama ypıyordur diye ama pek fark göremedim.
    Eyeplus ise denemedim .

Tabi en byük dezavantaj hacim Tv 50 kilo component yok sadece 1 rgb scart var .
    Tv nin tüpü tam düz, içi yamuk dışı düz değil, geometri hatası çok dikkatli incelemedim ama rahatsız edici bir yamukluk göremedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.