Şimdi Ara

88/3 TERTİPLER BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 88/3 bilecik söğüt jandarma ulaştırma herkese hayırlı teskereler
    fala üzülmemek lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: end_of_days

BUGUN ACIKLANDI .. BEN TOKAT 48. PİYADE TUGAYI EĞİTİM ALAYINA DUSTUM.. NORMALDE 85 LİYİM. TECİLLİYDİM. ŞİMDİ GİDECEĞİM.DEVRE KAYBI OLARAK 6 EKİMDE ASKERİM.. SİZLER???

tokattan sivasa alabilirler .Bize tokattan bayaa kişi geldi Çavuş eğitimi için . eğer lise mezunu filansan alabilirler. Amasya ya götürüyoruz diyip sivasa getirirler Bende sivasta yaptım acemiliği karsa gidiyorum usta birliğine .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 6 Ağustos 2008; 13:32:19 >
  • arkadaşlar bende 88\3 samsun sahil güvenli koruma okulu dediler ama ben int araştırdım birşey buladım bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim........
  • Arkadaşlarrrrr 88/3 Kütahya selman@selmanca.com msn ekleyebilirsinizz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yolcu2603

quote:

Orjinalden alıntı: esesemre

benimde kütahya hava er eğitim.neci yazmışlar bilmiyorum ama sağlık teknikeri meslek.hayırlısı olsun :D 82 liyim bu arada uzun dönem nasıl biter bilmiyom. :S

Super yere dusmusun benim kardes orada yapti acemiyi simdi izmirde oraıs super yer cok rahat olacan merak etme tatilde gibi meslege ayrılırsna iyi olur oradan yoksa daha cok diyarbakıra veriyormus galiba arkadasları hep diyarbakıra dusmus kardesimin kendisi meslekle izmire dustu saten birde konyda var galiba havacı

eywallah yolcu moral verdin selman tertip msn ekledim görüşek

• Selamlar arkadaşlar bende 7. Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanlığı Yenifoça-İZMİR'e gidiyorum herkese hayırlı teskereler.Bende 85'liyim tecilim bitti ve kısmet 88li kardeşlerimle gitmekmiş.
  • 88/3 Amasya 15.piyade var mı buraya düşen ?
  • waay tertiplere bahk.. bn kütahya merkezdeym jandarma olarak en geç 27snde teslımım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

waay tertiplere bahk.. bn kütahya merkezdeym jandarma olarak en geç 27snde teslımım :)

27si mi uhh ne güzel yaw
  • bende Amasya 15. piyade er eğitim tugayı 12. alaya gidiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: muzzie

88/3 Amasya 15.piyade var mı buraya düşen ?
  • hatay serinyol 121. jandarma alay komutanlığı 88/3 tertipler bulalim@live.com eklerseniz sevinirim Herşey Vatan İçin

Ezan Dinmez Bayrak İnmez Vatan Bölünmez Şehiter Ölmez
  • kütahyaya düşenler msn'e eklesin her konuda yardımcı olurum.
  • 88-2 olarak arkadaslar sımdıden hayırlı olsun bn balıkesırde 2.bakım cavus egıtımde yaptım acemılık oralara dusen varsa sımdıden kendılerını tatıle gıdıomus gıbı hazırlasınlar cunku resmen tatil koyu gıbı yer:)
  • öncelikle hayırlı teskereler.... 88-1 im ben, askeriyeye girdiğimde bitmez diyordum bugüne kadar öyle düşünüyordumda galba biticek 3 lerde bot bağlıcak yakında =)
  • 85 liyim ama 88/3 gidiyorum izmir yeni foca 7.jandarma komando er eğitim alayı
  • arkadas lar sivas 5. piyade ulastırmaya düsev varmı nasıl bir yer bilen varmı.
  • Hatay serinyol, fiziki olarak daglıklı vede süper biryer dogası muthiş yani tam spor yapılacak mekan:) birkac arkadaş deniz yakın oldugu halde denizi görememiş:) kışladan cıkamadık dediler. İzafiyet teorisi gibi askerlik görevi sevgilinin yanında 1 saat=1sn gelir. kötü yerde 1sn = 1saat onun için göreceli bu iş, tecavüz kacınılmazssa zevk alack insan kişiye yere komutana göre degişir herkese hayırlı olsun. bende mamak mebs tecilli idim (85)
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon_ofhell

88/3 bilecik söğüt jandarma ulaştırma herkese hayırlı teskereler
    fala üzülmemek lazım

herşeyiyle al bendende o kadar :) bilecikte görüşmek üzere ;)

• Gelin bakalım Torunlar
  • Hadeyin beyler Gelin Artık :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.