Şimdi Ara

88/3 TERTİPLER BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm arkadaşlar 88/3 hatay serinyol a geliyom bende... askerlik arkadaşlarımla burda tanışmak isterimm ben bi kaç kişiyi ekledim eklemek isteyen olursa kansubey70@hotmail.com bu da benim adresim hayde AEO..
  • 48. piyade eğtim alay komutanlığı TOKAT ulaştrma şöför olarak, aynen benide 6 ekimde şubeye çağrdılar ama dewre kaybı değilmişiz... 'a' ve 'b' olarak tertipler ayrlılıyormuş sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin_elk -- 18 Ağustos 2008; 13:03:04 >
  • benimde aynı yer, aynı tarihte çağırdılar 6 ekimde, ama dewre kaybı deilmiş sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: end_of_days

BUGUN ACIKLANDI .. BEN TOKAT 48. PİYADE TUGAYI EĞİTİM ALAYINA DUSTUM.. NORMALDE 85 LİYİM. TECİLLİYDİM. ŞİMDİ GİDECEĞİM.DEVRE KAYBI OLARAK 6 EKİMDE ASKERİM.. SİZLER???
  • istanbul tuzla piyade okulu... ya burada daha önce acemilik yabmış biri warmı acaba kaç ay acemiliği bi örenemedim :S
  • S.a Hayirli Teskereler Herkese...

Bende 88/3 Etimesqut Ankara... Zpt sur. ER ..

Hayirlisi ALLAH'TAN..!
  • torunlar gözlerimiz yollarda gelinde işten düşelim be 88/2 Doğubeyazıt-telçeker
  • Kütahya Hava Er Tugay Komtanlığı 27 Teslim.

Özellik : HV.K.K Topçusu
    Sınıf : L-70

25/08/2008 Saat= 04:50

msn Adresim : iSak@w.cn Gidecek arkadaşlarım varsa Eklesin tanışalım Herkeze iyi Teskereler şimdiden allah ananıza babanıza kavuşdursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSak_06 -- 25 Ağustos 2008; 4:52:29 >
  • 15. piyade er eğitim tugayı 12. piyade alayı çavuş talimgahı amasya/eryatağı 30 ağustos teslim olacam herkese hayırlı teskereler güzel bir yermiş sinema internet her şey varmış duyduğuma göre
  • Arkadaşlar bende TOKAT 48. PİYDE TUGAYI EĞİTİM ALAYIN düştüm, 6 ekimde oradayım.görüşmek üzere.
  • Meslek seçmelerinde mutlaka seçilmeye bakın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.