Şimdi Ara

88/3 TERTİPLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUGUN ACIKLANDI .. BEN TOKAT 48. PİYADE TUGAYI EĞİTİM ALAYINA DUSTUM.. NORMALDE 85 LİYİM. TECİLLİYDİM. ŞİMDİ GİDECEĞİM.DEVRE KAYBI OLARAK 6 EKİMDE ASKERİM.. SİZLER???

• Kardeş güzel yere düşmüşsün,ben Tokat'ta yaşıyorum. Gerçi ben de 1 hafta sonra askere gidiciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Kardeş güzel yere düşmüşsün,ben Tokat'ta yaşıyorum. Gerçi ben de 1 hafta sonra askere gidiciyim
    SEN NEREYE DUSTUN DOSTUM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Kardeş güzel yere düşmüşsün,ben Tokat'ta yaşıyorum. Gerçi ben de 1 hafta sonra askere gidiciyim
    88\4

86'lıyım fakat tecilden dolayı 22'imde gidiyorum KASIM 24 daha belli degil. bol şanslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

88\4

86'lıyım fakat tecilden dolayı 22'imde gidiyorum KASIM 24 daha belli degil. bol şanslar

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun , Tokat güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: end_of_days

Alıntıları Göster
    Belli değil,ayın 10'unda felan belli olacak.
    Sana kardeşimin işyeri adresini felan da mesajla iletirim.Haftasonları pekçok asker gibi güzel zaman geçirmeye takılırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: end_of_days

• quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Hayırlı olsun , Tokat güzeldir

Alıntıları Göster
    Benim Kuzen istanbul'a Çıkmış Kardeşimede Sivas Çıkmış Eve Geldi Morali Falan Bozuk Begenmemiş Çıktıgı Yeri Trip Yapıyo Kendi Kendine :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Désolé

Benim Kuzen istanbul'a Çıkmış Kardeşimede Sivas Çıkmış Eve Geldi Morali Falan Bozuk Begenmemiş Çıktıgı Yeri Trip Yapıyo Kendi Kendine :D :D

Alıntıları Göster
    Selam arkadaslar bende 15.nci piyade er eğt tugayı 22.nci piyade egt taburu havancı çavuş eğitim tbk AMASYA/Jandarma gecen sene buraya giden cok olmustu onlarda olsun daha onceden yapanlar olsun yazarsa sevinirim bizi ne bekliyor sadece amasya olarak değil 22.tabur olarakta bilgisi olan gecen sene cehennem yazılmış buraya hala cehennemmi :) yeni gideceklerdende varmı buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Désolé

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Janine

allahdan daha ne istio..belasını istemiodur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ısl_ufk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ısl_ufk

askımın da hatay serinyol a cıktı yaa nasıl bi yerdir bilen var mI?

benim kardeşimde oraya dustu. kardeşimle bir gidiorus askere.. o da hatay serin yol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: end_of_days

quote:

Orjinalden alıntı: Janine

allahdan daha ne istio..belasını istemiodur umarım

Alıntıları Göster
    7-10 ağustos arası açıklanacağını söylemişlerdi bugün 4ü ayın açıklandımı

• quote:

Orijinalden alıntı: cengova

7-10 ağustos arası açıklanacağını söylemişlerdi bugün 4ü ayın açıklandımı

Alıntıları Göster
    Hatay Serinyol operasyon için eğitimin olduğu bir yer...Usta birliğinde ya Şırnak ya da Hakkari'ye gönderiyorlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal77

Hatay Serinyol operasyon için eğitimin olduğu bir yer...Usta birliğinde ya Şırnak ya da Hakkari'ye gönderiyorlar....

Alıntıları Göster
    hatay serinyola düsenlerin Allah yardimcisi olsun Ben 88/ 2 yim POlatlıda yaptım Kıbrısa düstüm dier arkadaslarim sırnak gabar hakkari otluca ve dişer komandolara düstü Serinyolda sırnak ve hakkariye yolluyoR ..Revize olurum kurtulurum demeyiN ..Bizde revize olanlarida Jandarma komando olarak sırnak a yolladılaR
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaran

hatay serinyola düsenlerin Allah yardimcisi olsun Ben 88/ 2 yim POlatlıda yaptım Kıbrısa düstüm dier arkadaslarim sırnak gabar hakkari otluca ve dişer komandolara düstü Serinyolda sırnak ve hakkariye yolluyoR ..Revize olurum kurtulurum demeyiN ..Bizde revize olanlarida Jandarma komando olarak sırnak a yolladılaR

Alıntıları Göster
    Hatay serinyolda acemiliğimi bitirdim çok sıcak onun dışında gidicek olan arkadaşlarıma sadece sabır diyorum göze batmayın fırlamalık yapmayın yeter kadrodan sevgilerle

• merhabalar bende 88-3 gidiyorum telefondaki bayan manisa tekerlekli araç şöforlüğü dedi başka manisaya gidecek olan arkadaş var mı??
  • hadi gelinde rahatlayım etimesguta düşen varmı ordayım usta olarak :D oskar51@msn.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskar51

hadi gelinde rahatlayım etimesguta düşen varmı ordayım usta olarak :D oskar51@msn.com
    benimde bilecik söğüt jandarma söför adayı olarak gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengova

benimde bilecik söğüt jandarma söför adayı olarak gidiyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kütahya ulaştırma ağır vasıta hakkında bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maveerick

arkadaşlar kütahya ulaştırma ağır vasıta hakkında bilgisi olan varmı

Alıntıları Göster
    benimde kütahya hava er eğitim.neci yazmışlar bilmiyorum ama sağlık teknikeri meslek.hayırlısı olsun :D 82 liyim bu arada uzun dönem nasıl biter bilmiyom. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesemre

benimde kütahya hava er eğitim.neci yazmışlar bilmiyorum ama sağlık teknikeri meslek.hayırlısı olsun :D 82 liyim bu arada uzun dönem nasıl biter bilmiyom. :S

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: esesemre

Super yere dusmusun benim kardes orada yapti acemiyi simdi izmirde oraıs super yer cok rahat olacan merak etme tatilde gibi meslege ayrılırsna iyi olur oradan yoksa daha cok diyarbakıra veriyormus galiba arkadasları hep diyarbakıra dusmus kardesimin kendisi meslekle izmire dustu saten birde konyda var galiba havacı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.