Şimdi Ara

8800 ve 8801

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay kadar önce nokia 8801 aldım.Daha sonra bir telefoncuda 8800 ile karşılaştırırken 8800 ın daha ince olduğunu farkettim.Acaba bu kalınlık farkı neden kaynaklanıyor olabilir.Bir bilgisi olan arkadaş varsa lütfen bilgilendirsin.Bunu farkettikten sonra telefon elime çok kalın gelmeye başladı psikolojik olarak.Can sıkıcı bir durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayolcen -- 23 Ocak 2006 17:49:20 >

• telefonu inceltemeceğimize göre ki sende diyorsun psikoljik bi sorun psikiyatriste gidebilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: oktayolcen

Merhabalar,
    2 ay kadar önce nokia 8801 aldım.Daha sonra bir telefoncuda 8800 ile karşılaştırırken 8800 ın daha ince olduğunu farkettim.Acaba bu kalınlık farkı neden kaynaklanıyor olabilir.Bir bilgisi olan arkadaş varsa lütfen bilgilendirsin.Bunu farkettikten sonra telefon elime çok kalın gelmeye başladı psikolojik olarak.Can sıkıcı bir durum...
  • 8801 de 8800 a göre ek olarak ne var
  • öyle bir telefon var mı nokianın türkiye sitesinde yok
    EDIT:global sitede e yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 23 Ocak 2006 18:11:49 >
  • heralde 8801 özellik olarak diğerinden daha ileri ki ancak bu kadar inceltebilmişler ve dierinden daha kalın olmuş...bunda rahatsızlanacak ne var anlayamadım
  • sonunda buldum sadece abd de satılıyor.
    http://www.nokiausa.com/phones/8801/0,7747,,00.html
  • hocam sen telefonu abd den mi getirdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8801:
    Weight: 4.73 oz.
    Dimensions: 4.21 x 1.77 x 0.74 Inches

8800:
    Ağırlık: 134 g
    Boyutlar: 107 x 45 x 15.0-16.5 mm, 67 cc

biri inch biri mm hesaplayın
  • arkadaslar 8801 digerinden daha az kalıteli cunku 8800 alamyanlar 8801 in uygun fiyatı yuzunden alabılecekler ozellik aynı kalite aynı diiil
  • sen telefonun kalınlığına yanıyosun ben olsam o telefona verdiğim paraya yanardm

quote:

Merhabalar,
  • ya tamam tarz olsun sadece alo dmek ve karizma için alınır ama n90 bence bundan daha karizmatık
  • Telefonu abd den falan getirmedim.Burdan aldım.Benim görebildiğim kadarıyla arka kapağın içinde pili tutan bir kilit mekanizması var.Onun haricinde gözle görülmeyen 900/1800/1900 olaylarında bi değişiklik var.Spot ancak klonlanmış olarak aldım ve kaydını yaptırdım.1 mm nin telefon kalınlığı konusunda ne kadar önemli olduğunu herkes bilir heralde.yaklaşık %10 daha kalın oluyor 1 mm oynayınca.Bende acaba bu kalınlık farkının nerden kaynaklandığını bilerek bana bilgi verebilecek bir arkadaş var mı diye sorarak bilgi edinmek istedim ama arkadaşlar farklı konulara değinmişler.Bilmiyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.Daha telefonun var olup olmadığını bile bilmeyen arkadaşların bile yorum yapması bana sırf yazmış olmak için yazdıklarını düşündürüyor..Bir teknik farklılık olmasa heralde nokia bu telefonu farklı bir kasayla piyasaya sürmezdi..Ayrıca 8800 ın 8801 den daha kaliteli olduğunu da bir arkadaş yazmış.Ne alaka diyorum ona sadece.İkisi de mevcutken ben 100 ytl fark vererek kutulu ve sıfır bir şekilde 8801 i tercih ettim.O zaman kalınlık farkını farketmemiştim.Ama bir üst modeli olduğu için onu aldım.Bu nokianın çok sık yaptığı birşey çünkü.Problemli telefon serilerinin üretimini durdurup bir üst model olarak yeniden çıkarıyorlar.Bunu düşünerek 100 ytl daha verdim.
    Yardımı dokunacak bir arkadaş olursa kendisine şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Telefonu abd den falan getirmedim.Burdan aldım.Benim görebildiğim kadarıyla arka kapağın içinde pili tutan bir kilit mekanizması var.Onun haricinde gözle görülmeyen 900/1800/1900 olaylarında bi değişiklik var.Spot ancak klonlanmış olarak aldım ve kaydını yaptırdım.1 mm nin telefon kalınlığı konusunda ne kadar önemli olduğunu herkes bilir heralde.yaklaşık %10 daha kalın oluyor 1 mm oynayınca.Bende acaba bu kalınlık farkının nerden kaynaklandığını bilerek bana bilgi verebilecek bir arkadaş var mı diye sorarak bilgi edinmek istedim ama arkadaşlar farklı konulara değinmişler.Bilmiyorsanız yorum yapmanıza gerek yok.Daha telefonun var olup olmadığını bile bilmeyen arkadaşların bile yorum yapması bana sırf yazmış olmak için yazdıklarını düşündürüyor..Bir teknik farklılık olmasa heralde nokia bu telefonu farklı bir kasayla piyasaya sürmezdi..Ayrıca 8800 ın 8801 den daha kaliteli olduğunu da bir arkadaş yazmış.Ne alaka diyorum ona sadece.İkisi de mevcutken ben 100 ytl fark vererek kutulu ve sıfır bir şekilde 8801 i tercih ettim.O zaman kalınlık farkını farketmemiştim.Ama bir üst modeli olduğu için onu aldım.Bu nokianın çok sık yaptığı birşey çünkü.Problemli telefon serilerinin üretimini durdurup bir üst model olarak yeniden çıkarıyorlar.Bunu düşünerek 100 ytl daha verdim.
    Yardımı dokunacak bir arkadaş olursa kendisine şimdiden teşekkür ediyorum.

neden böyle düşündün araştırdın mı?bazen de nokia bir modelden özellik eksiltip model numarasını 1 arttırabilir.
    örnek:
    6020>6021
    6680>6681

• Niye ek özellikler eklesin o zamn ve niye fiyatı daha yüksek olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.