Şimdi Ara

8800gt aldim, aldigim gibi geri verdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarin bomba konusu, herkesin odak noktasi 8800gt yi nihayetinde bende aldim, aldim ama aynen geri verdim.
    Ilk olarak anti allising falan acamadim. Gotuntu kalitesi her neyi denediysem iyilesmedi. O cok kotu kaliteli goruntude bile su anki kartim Ati 1900gt nin ultra kaliteli goruntusunden herhangi bir fazla frame almadim.
    Belki benim Flight Simulator 2004 te bu kart bir ise yaramiyor belkide islmecim amd 4600+ darbogaz yapiyor. Yada dusunuyorum bu kart sadece benchmark programlarinda skor yapiyor.
    Ben karar veremedim, ama anladigim tek birsey var bu 2 ayda bir cikan her yeni ekran karti her yeni islemci varya, para tuzagindan baska birsey, musteri kitlesi yaratmaktan baska birsey degil. Simdide gittiler 3 lu kart anons ediyorlar. Bir tane satmak yetmedi 3 tanesini bi arada satmaya calisiyorlar.

• bence sorun işlemcide olabilir. Çünkü forumda bir çok kişi ve donanım haber test merkezi ve birçok site testlerde hep üstün gösterdiler. Valla bende şimdi bir tane ZOTAC 8800 GT AMP edition siparişi verdim. Yarın elimde olacak içime kurt düşürdün valla. 2600 Xt den sonra bakalım bende ne kadar artış olacak
  • Merhaba, ben 8800gt den gayet memnunum bir aydır kullanıyorum. Gears of war, UT3, Crysis, E.T Quake wars oyunlarını yükledim sisteme hepsini de yüksek kalite ayarları ve 1680*1050 çözünürlükte tatminkar bir akıcılıkla oynuyorum, sizin yaşadığınız sorun büyük olasılıkla yazılımsal bir sorundur.
  • amp nerden sipariş verebiliyoruz arkadaşım;? ben bulamadım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: celep84

amp nerden sipariş verebiliyoruz arkadaşım;? ben bulamadım da

arkadaşım size tavsiyem online satış yapan yerleri birde telefonla arayın kimi zaman web sitelerini güncellemiyorlar. Ben sanalmatketim.com dan düzünün siparişini verecektim. Ancak dedim bir arayayım daha önceden revize ettiren bir arkadaş geçen haftadan beri havaleyi yapamamış ve ellerinde 1 adet amp olduğunu söylediler. Bende hemen atladım ve aldım. Bİraz şans işi İstersen düzü var ellerinde ancak emin ol düzü bile çok rahat amp hızlarına çıkabiliyor hatta forumda o hızı geçirenler bile var

• teşekkürler cevap için. ufak bir soru daha. düz model ile amp modelinin fanları aynı mı biliyor musun?
  • quote:

Merhaba, ben 8800gt den gayet memnunum bir aydır kullanıyorum. Gears of war, UT3, Crysis, E.T Quake wars oyunlarını yükledim sisteme hepsini de yüksek kalite ayarları ve 1680*1050 çözünürlükte tatminkar bir akıcılıkla oynuyorum, sizin yaşadığınız sorun büyük olasılıkla yazılımsal bir sorundur.

Dostum ben aşağıdaki sistemle Crysis'i high ayarda doğru dürüst akıcı oynaymazken sen nasıl 8800 GT ile oynuyorsun. Birde anti aliasing
    açınca donmuyorumu görüntü??

Bende bir önce 8800gt zotac kart vardı bende aynen geri verdim. Geri vermemin nedeni World in conflictte herşey maxledigimde oynun 10-15 fps vermesi idi. Aynı kart crysiste GTXten daha vasat bir performans sergiliyordu. Hellgate london'da GTX ile 40-60 fps alırken, GT ile 25-40 fps alıyordum
    max detay ve full anti aliasingde.

***Benim sistemim C2D E6420 oc'd @ 3.2gz HPW2207 Monitor 1680x1050 3gb DDR2 800mz Ram, Asus 8800GTX, Vista HP 32, 169.25 nvidia driver***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 17 Aralık 2007; 10:28:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkürler cevap için. ufak bir soru daha. düz model ile amp modelinin fanları aynı mı biliyor musun?

rica ederim. Bire bir elime alıp ikisinide karşılaştırmadım. Ancak 2 soğutucu resimlerde birbirinden farklı ve Amp nini fanının kanat uzunluğu standarta göre daha büyük geldi bana. Sanalmarketim.com da iki ürününde resmi var sende bir bakıp fikrini yazarmısın ? Bence büyük gibi geldi sence ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eser_83

quote:

teşekkürler cevap için. ufak bir soru daha. düz model ile amp modelinin fanları aynı mı biliyor musun?

rica ederim. Bire bir elime alıp ikisinide karşılaştırmadım. Ancak 2 soğutucu resimlerde birbirinden farklı ve Amp nini fanının kanat uzunluğu standarta göre daha büyük geldi bana. Sanalmarketim.com da iki ürününde resmi var sende bir bakıp fikrini yazarmısın ? Bence büyük gibi geldi sence ?

Merhaba, arkadaşım ben crysis de antialiasing açmıyorum, onun dışında bu forumda tartışıldığı üzere crysis i ultra high ayarlarda 1680x1050 çözünürlükte minimum 20-25 kare saniye ile oynuyorum.

• Arkadaşlar zaten Cry engine 2 de oyun aa özelliği olarak yapılıyor. Ekstra aa yı açmanın size bir getirisi yok. Sadece performans düşüklüğü. Bunu bu oyunu inceleye bir çok kişi belirtti.
  • ewet resimden de görünen o daha büyük amp'in fanı. gelen ilk parti zotac'tan sonra bazı haberler olmustu. yeni modellerde (amp olmayanlarda da) büyük fan kullanılacak diye. Ayrıca zotac 279 dolardı bu sefer niye 292 yapmışlar anlamadım. bulursam zotac amp, değilse msi alıcam.
  • valla benimde içime kurt düşürdün anakartta sipariş ettim bu kart yüzünden.eğer randıman alamassan gitti paracıklar
  • quote:

ewet resimden de görünen o daha büyük amp'in fanı. gelen ilk parti zotac'tan sonra bazı haberler olmustu. yeni modellerde (amp olmayanlarda da) büyük fan kullanılacak diye. Ayrıca zotac 279 dolardı bu sefer niye 292 yapmışlar anlamadım. bulursam zotac amp, değilse msi alıcam.

Sanırım haberler doğru. Çünkü Zotac'a "Normal versiyonla Amp versiyon arasında hızdan başka bir fark var mı?" diye sorduğumda aldığım yanıt şu şekildeydi:

Dear Sir,

The cards difference are not much. Below are the current 8800GT card differences.

ZT-88TES2P-FCP 8800GT PCIE 512MB DDR3 (AMP) 256bit 700E/2000M, OC
    ZT-88TES2P-FSP 8800GT PCIE 512MB DDR3 256bit 660E/1800M
    ZT-88TES3P-FCP 8800GT PCIE 512MB DDR3 (AMP) 256bit 700E/2000M, OC, *DVI AUDIO
    ZT-88TES3P-FSP 8800GT PCIE 512MB DDR3 256bit 660E/1800M, *DVI AUDIO

*SPDIF out is required.

Please reminded, even the ZT-88TES2P-FSP & ZT-88TES3P-FSP doesn't mark "AMP", the engine clock is still higher than standard (standard is 600MHz). All 8800GT may be able to over clock, but the AMP version has guaranteed speed. During the warranty period, the user could enjoy the maximum speed of the card. (warranty period may change for different dealers, please directly inquire your card supplier).

B.rgds
    Peter Tang

Bildiğiniz gibi 3P modelleri büyük fanlı ve DVI audio çıkışı olanlar. Ve bana verilen bilgide normal versiyonun da Amp versiyonun da 3P olanı var. Ve de ikisi arasındaki tek fark gerçekten de saat hızlarıymış. Bilindiği gibi bütün 8800GT'ler zaten Amp hızlarına ulaşabildiği için, ben olsam Amp'a boşu boşuna para vermem.

• x1950pro dan sora çok fazla hisettim performansını. oyunları xp de oynuyorum crysis cod vs bir çok güncel oyunları oynadım ve bitirdim aldıgınıza pişman olmayacaksınız.
  • Ayrıca konuyu açan arkadaşa: Forumda daha iki-üç gün önce başka bir arkadaş 8800GT'nin performansından şikayetçiydi. Onun da eski kartı Ati'ymiş. Ve ona tavsiyeler format atması yönündeydi çünkü Ati'nin eski driver'ı kaldırılsa bile biyerlerde kalan artıkları (belki registry'de) bu soruna sebep olabiliyormuş. Arkadaş format attı mı bilmiyorum. Biraz arama yaparsan bulursun o başlığı.
  • 8800gt kullanıcısı olarak şöyle bir örnek veriyim. amd 3000+@2.5 ghz sistemde doom3 timedemo 125 fps 3dmark 2005 12k, e4500 default 2.2ghz de 175 fps doom3 3dmark 2005 13.5k,e4500 3ghz de 225 fps 3dmark 2005 17.5k....Yani işlemciniz kartı beslemeye yetmiyor..3ghz e4500 bile yetmiyor tam olarak dahada gidiyor kart...
  • bende 1950 pro vardı crysis ve rbvegas da 1680 cozünürlükte ağırlasma varken şimdi feci akıcı bi şekilde oynadım (aa kapalı)

yüksek cozünürkte aa lar acık oynaman zor bence gerek de yok akıcı olması yeterli
  • ben x1800xt'den 8800gt'ye geçtim. 2002'den beri ati kullanıyordum. atinin görüntü kalitesi daha iyi diye yorumlar geliyordu ben pek farketmiyordum. 8800 gt aldıktan sonra oyunlar gözüme biraz daha değişik ve donuk gelmeye başladı. gölgelendirmede ve ışık yansımalarında özellikle fark hissediyorum gibi geliyor bana. x1800 xt de resim kalitesi daha hoş ve daha canlıydı bence. ama ne kadar canlı görüntü olursa olsun yeterli fps'yi alamadıktan sonra ve efektleri açamadıktan sonra canlı görüntü iş görmüyor. 8800 gt'den memnunum.
  • Düz 8800 GT alıp AMP ye overclock etmek garantiyi bozmuyormu?
  • herşeyden önce forumda her nekadar nvidia taraftarı olsada ( onların yanlışlarına bir kere düştüm ör:8600gts aldım ve geri verdim)
    ati herzamn daha iyi
    testlere bakmayın netdeki popüler testlerin hepsi ticari amaçlı onlara kanacak kadar mantıksız olamazsınız herhalde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.