Bildirim
8800GT AMP SLI MI YOKSA 9800GT MI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lütfen Türkçe'mizi doğru kullanalım |: -
BNU YAZCANAA YARDIMCI OLSAN DAHA BÜYÜK SEVABA GECERSİN -
Bence gerek yok 8800 Gt Amp al yeterli ileride yetmezse yanına bir tane daha takarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 21 Mart 2008; 23:59:46 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ozan301
Lütfen Türkçe'mizi doğru kullanalım |:
Katılıyorum.
Sanki ingilizce bir metin, babylon aracılığıyla Türkçe' ye çevrilip kopyala-yapıştır
yapılmış gibi görünüyor. Yeni konu açarken dikkat edin bari... -
Sorduğuna pişman ettiniz 8800 amp sli daha iyi olur -
2*8800GT AMP yerine HD3870X2 (çift gpu lu olan) al, misler gibi. -
250 dolarlık bi 8800gt su an iyi bi cpu ile ucuyor sen bilirsin yinede -
quote:
Orjinalden alıntı: ozan301
Lütfen Türkçe'mizi doğru kullanalım |:
-
saolun ya aslında bıraz beklemem daha ıyı olru herlde hem fıyatlarda duser 9800gt performansını merak ettım -
Sadece Türkçe'mizi iyi kullanalım diye bir uyarı yaptım. Amacım birini rencide etmek değildi. Yanlış anlaşılmasın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 22 Mart 2008; 18:28:34 > -
tabıkı sorun degil sureklı ınternette böle konusuldugundan ıster ıstemez yazılıyo -
quote:
Orjinalden alıntı: x1950
tabıkı sorun degil sureklı ınternette böle konusuldugundan ıster ıstemez yazılıyo
İnternette herkes tarzanca mı konuşuyor yani?
Etrafımıza baktığımızda gördüğümüz şeylerden iyi olanları örnek almalıyız. Kötü olanları değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: x1950
tabıkı sorun degil sureklı ınternette böle konusuldugundan ıster ıstemez yazılıyo
sana katılmıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X