Şimdiliik benden bu kadar daha sonra güncelleme yapacağım ama lütfen ürün bilgisi olan arkadaşlar bu konu da yardımcı olup devamlı güncelleme yaparlarsa sevinirim
böyle bir listeye gerek yok 2x18a ve üstü çıkışı olan 550w üstü tagan, fsp, ocz , zippy , pc power&cooling , antec ,enermax , zalman , silverstone , hiper ve TUV sertifikalı bütün psularda hem r600 hem g80 ( 8800gts / gtx) çok rahat çalışır. SLI yapacaklara 650w üstü crossfire 750w üstü tavsiye edilir..
dediğin gibi 450-500 olsa iyi olur en azından oyundayken reset atarsa oc deden sanmaam neden olabilir
ama sorun şu ki ya x1950pro yu alabilirm yada PSU yu 500watt psu alırsam ekran kartı olarak 6600 alabilirim buda çok saçma olur ben en iyisi x1950pro yu alayım olmazsa işlemcinin saat hızını düşürürüm
ee benim powerım yetmiycek mi yani yeni nesil kartlara
arkadaşlar bende 420w var ve ekran kartım bozuldu şimdi 8800gtx almak istiyorum.beni bu güç kaynağı idare eder mi en zaından bir ay idare eder mi...anakartım şu an msı 945p neo bu anakartla bi sorun yaşar mıyım..yoksa yeni aldığım striker extreme i mi kullanmalıyım...dediğim gibi bana 1 ay idare etse yeter.acil yardımıınızı bekliyorum....
Bildiğim kadarıyla ATI R600'ler ve daha sonra çıkacak yeni nesil DX 10 kartlar 8 pinli PCIe güç girişi gerektirecek. Kartların yanında bunun için dönüştürücü kablo gelir mi acaba? Gelmezse ve böyle bir dönüştürücü kablo ayrıca satılmazsa şimdiden 8 pinli güç girişine sahip bir PSU almak daha mantıklı olur. Mesela ilk mesajda listelenen Enermax Infiniti'de 8 pin PCIe kablosu var. Oysa SilverStone Zeus 750W PSU'da yok.
arkadaşta yukarıda sormuş fakat cevap alamamış bir de ben sorayım FSP EPSILON 700 W 8800 GTX i kaldırır mı ?
fsp bs II de 8 pin çıkışı war mı ?? 8800GTS bu çıkışı istiyor mu acaba??
700w kaldırmazsa ne kaldırcak yaw belki sli bile yapılabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme