Şimdi Ara

8800GTX VS GTX260 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratpalaz

Arkadaşlar kafam karıştı biraz :) 8800 gtx i 21.08.2007 tarihinde kdv dahil 1094 YTL [(676$ +KDV(167$)] gibi bir fiyata satın almıştım.Söylediğiniz gibi gtx285 isteyeceğim sanırım veya para iadesi..Hala karar veremedim açıkçası :) Ben bu paraya GTX 295 bile isteyebilirim yani :) 8800 ü aldıgım sıteden baktım şimdi gtx295 için 1.122 ytl istiyorlar :) Üstünü veriyim 295 istiyorum diyim :P

kesinlikle üstünü verip gtx295 al.eğer kabul etmezlerse para iadesi iste.

valla mahkemede seve seve alırsın vermezlerse
  • quote:

Arkadaşlar kafam karıştı biraz :) 8800 gtx i 21.08.2007 tarihinde kdv dahil 1094 YTL [(676$ +KDV(167$)] gibi bir fiyata satın almıştım.Söylediğiniz gibi gtx285 isteyeceğim sanırım veya para iadesi..Hala karar veremedim açıkçası :) Ben bu paraya GTX 295 bile isteyebilirim yani :) 8800 ü aldıgım sıteden baktım şimdi gtx295 için 1.122 ytl istiyorlar :) Üstünü veriyim 295 istiyorum diyim :P

para iadesi hakkını kullanıp gtx295 kartını al yoksa sittin sene vermezler o kartı (bizde böyle satıcılar olduktan sonra)

gtx260da iyi kart ama 1094 liraya alınmayı hak etmiyor
  • En az gtx285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Nisan 2009; 4:25:25 >
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4311

GTX 295 İSTECEKSİN YOKSA PARANI KESİN OLARAK DURUM BÖLE

saygılar

BEN DEMISTIM DEMEYI SEVMIYORUM

AMA BEN DEMISTIM
  • 1kere kesinlikle kardasın 200tl olan piyasası olan kartın yerine 2.eli 330 350 arasıdna 1kart yolluklar sana baştan kabul et ama nazlan para tutarın yaklaşık 600-640dir tahmini o paraya gtx 275 istediğini söyle dene şansını
  • ne GTX285 nede GTX295 gönderiyorlar muadil kart olarak GTX260 core216 gönderiyorlar........ sonuçta arkaradaş 8800GTX ekran kartını 1.5 yıl kullanmış o süre içinde karttan faydalanmış ve bu yüzden arızalı karttın fiyatından kullanım - faydalanma v.b. ücretini düşüyorlar çıkan fiyatada denk muadil kart gönderiyorlar.... ohh ne güzel dimi sen 1.5 - 2 yıl kullan kartı arızalansın gel ondan sonra GTX295 veya 285 iste vamı böyle bişey yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 16 Nisan 2009; 10:35:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_34

ne GTX285 nede GTX295 gönderiyorlar muadil kart olarak GTX260 core216 gönderiyorlar........ sonuçta arkaradaş 8800GTX ekran kartını 1.5 yıl kullanmış o süre içinde karttan faydalanmış ve bu yüzden arızalı karttın fiyatından kullanım - faydalanma v.b. ücretini düşüyorlar çıkan fiyatada denk muadil kart gönderiyorlar.... ohh ne güzel dimi sen 1.5 - 2 yıl kullan kartı arızalansın gel ondan sonra GTX295 veya 285 iste vamı böyle bişey yaaa

kullanım faydalanma ücteri diye bişey varmı yaw?

ben senden duyuyorum valla.öle saçma şey olurmu hiç

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

1kere kesinlikle kardasın 200tl olan piyasası olan kartın yerine 2.eli 330 350 arasıdna 1kart yolluklar sana baştan kabul et ama nazlan para tutarın yaklaşık 600-640dir tahmini o paraya gtx 275 istediğini söyle dene şansını

quote:

ne GTX285 nede GTX295 gönderiyorlar muadil kart olarak GTX260 core216 gönderiyorlar........ sonuçta arkaradaş 8800GTX ekran kartını 1.5 yıl kullanmış o süre içinde karttan faydalanmış ve bu yüzden arızalı karttın fiyatından kullanım - faydalanma v.b. ücretini düşüyorlar çıkan fiyatada denk muadil kart gönderiyorlar.... ohh ne güzel dimi sen 1.5 - 2 yıl kullan kartı arızalansın gel ondan sonra GTX295 veya 285 iste vamı böyle bişey yaaa

8800GTX VE ULTRA Nvidia nın en üst segment kartıdır ya parasını vericekler ya fatura muadilini vericekler yada aynı kartı vericekler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 16 Nisan 2009; 10:57:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

quote:

dostum Penta bilgisayarda çalışan arkadaşım var garanti durumunu bana o anlatmıştı istersen herhangi bi distribitörü arayıp sorabilirsin aynı cevabı alırsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 16 Nisan 2009; 11:03:28 >

• bence arkadas dua etsin de ellerinde 8800 GTX yoktu. olsaydi bu muhabbetlerin hicbiri olmayacakti. yani adamin elindeki GTX 295 i mi arkadasa vermesi daha mantikli yoksa yurtdisindan bir adet 8800GTX mi ithal etmesi ? sirf arkadas icin bi tane getirtir. cok daha ucuz degil mi su an nasil olsa. arkadasim sen yine de fatura bedelini soyle bu kadar para verdigim bir karta karsilik yarisi degerinde bir kart mi teklif ediyorsunuz de. fiyatina karsilik dusen turden kart istiyorum de. adamlar size gereken cevabi verir zaten. bence gtx 285 ve ustu kafi sizin icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 16 Nisan 2009; 11:06:23 >
  • GTX285 veya GTX295 alabilirseniz yerine hayrına yemek ısmarlayın bir-iki fakire
    Hakkınızı arayın, gidip yüzyüze görüşün.
  • min GTX 285 diyorum ama paranıun hakkıda GTX295 diyor kardes
  • 8800 gtx yerine 8800 gtx gönderilmesi gerekir.bu kart stoklarda olmayınca gtx 260 gönderiyorlar.Yani daha üstün bir kart.Para iadesi alınabiliyorsa o daha mantıklı bir tercih.
  • Para iadesi isteyin olmazsa 2 adet GTX275 isteyin tanesi 510 TL gibi birşey 2 tane alırsınız tekini satarsınız tekini kullanırsınız GTX275 in yetmiycegi bir oyun yok
  • adam gorusene kadar ellerine 8800gtx ulasir 295 285 derken yine kulustur kartla yoluna devam eder = )
  • quote:

Arkadaşlar,yaklaşık 1.5 yıl önce leadtek geforce 8800GTX 768 Mb ekran kartını almıştım.Ancak,1 hafta kadar önce arızalandı ve garanti kapsamı içinde olduğu için gönderdim.Ellerinde 8800 GTX olmadığını ve bunun yerine GTX260 896 MB ekran kartını önerdiklerini ve onayımı istediklerini söylediler.Sizce 8800 gtx in yerine gtx 260 ı tercih etmeli miyim ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.Saygılar

Arkadaşım;

Tüketici yasalarına göre;

1 - Sağlayıcı firma size aynı ekran kartını sağlayamıyorsa [ aynı ürünü ] en az bir üst modelini teklif etmekle yükümlüdür. Burada yasalar müşteriyi koruyor ancak teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki bir üst model bile çoğu zaman yeterli olmayabiliyor. Ancak siz bu teklifi kabul etmeyebilirsiniz.

2- Seçenek, ki teklif edilen ürünü kabul etmediğiniz taktirde, bu kez fatura üzerinde yazan TL - YTL veya ne haltsa [ fatura ülkenin resmi para birimi üzerinden kesilir, dolar euro kurunu bağlamaz ] yazan K.D.V. dahil fiyatı üzerinden size geri ücret iadesi yapmakla yükümlüdür.

Siz fatura üzerinde yazan miktarı söyleyin, biz de size nasıl bir yol izlemeniz hakkında yönlendirici bilgi verelim.

Arkadaşlar;

Ürünü 100 dolara satın almış olabilirsiniz. dolar kuru 1.5 TL dir. Fatura tutarı malın o gün 150 TL ise, ve bugün Dolar kuru 1.6 ise; ücret iadesi 100 dolar üzerinden dikkate alınmaz - alınamaz. Aynı şekilde Satıcı firma hayır ürün veremiyorum yerine para iadesi yapıyorum derse ve siz aynı ürünü almak istiyorsanız o zaman 160 TL olan ürün için 10 TL cebinizden koymanız gerekiyor fakat bu durumda da siz anlaşmazlık halinde hakkınızı yasal yollarda arasanız bu kez satıcı firma ürünü temin edemediğini ispat etmekle yükümlüdür hemde resmi olarak.

Ayrıca adam illa 8800 GTX veriyorum dese bile [ ki bulamaz sıfır ambalajından açılmamış modelini ] ben ürün istemiyorum ücret iadesi istiyorum deme hakkına da sahiptir.

• Fatura bedeli ne ise, o değerde bir kart isteyeceksin. Bunların üstüne gitmezsen çiğnreler insanı bu satlcılar

Fatura bedeli 1000 Lira de 1000 Lira değerinde kart vermek zorundasınız de.

Altını üstünü tamamlarız de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Nisan 2009; 12:45:02 >
  • Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Yani eğer sorunumu burada paylaşmamış olsaydım gtx260 ı kabul ederdim çok yüksek ihtimalle..Çünkü fatura bedelinde kart veya para iadesi yapmakla yükümlü olduklarını açıkçası bilmiyordum.Fiyatı önemsiz sadece aynı özellikle kart verirler diye tahmin ediyordum.Çok iyi oldu öğrendiğim.295 isteyeceğim eksiği fazlası varsa tamamlarız diyeceğim.Minimum 285 diyerek de ekleyeceğim.1.100 ytl vermişim az para değil yani sadece bir ekran kartı için.O paraya bilgisayar toplanır
  • quote:

tüketici yasalarını bi oku gel derim...
    Seve seve verecekler ,arkadaşın istediğini.Yoksa tüketici heyetine gittiği an,zaten müşteri haklı çıkacak.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

quote:

dostum Penta bilgisayarda çalışan arkadaşım var garanti durumunu bana o anlatmıştı istersen herhangi bi distribitörü arayıp sorabilirsin aynı cevabı alırsın....

valla dostum eğer sen bilgisayarcılara sorarsan işin kötü.niye dersen devamlı kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar vede kendi hesaplarına göre saçma sapan herhangi bir yasal dayanağı olmayan şeyler uydururlar.

eğer müşteri saf ise hemen acıtmadan işi bitirirler.yani kandırırlar.

şahsen beni bağlayan tüketici sözleşmesidir.eğer ona aykırı davranırlarsa hemen mahkemeye gidip hakkını alırsın söke söke

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.