Şimdi Ara

8800GTX VS GTX260

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,yaklaşık 1.5 yıl önce leadtek geforce 8800GTX 768 Mb ekran kartını almıştım.Ancak,1 hafta kadar önce arızalandı ve garanti kapsamı içinde olduğu için gönderdim.Ellerinde 8800 GTX olmadığını ve bunun yerine GTX260 896 MB ekran kartını önerdiklerini ve onayımı istediklerini söylediler.Sizce 8800 gtx in yerine gtx 260 ı tercih etmeli miyim ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.Saygılar

• tercih etmelisin tabiki, ancak core216 modeli olduğuna emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

tercih etmelisin tabiki, ancak core216 modeli olduğuna emin ol.
    quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Katılıyorum... core 216 modelini alırsan daha iyi olur...
  • quote:

Paran muhtemelen 260 dan fazladır para muhadili GTX 285 yada paranın iadesini al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Paran muhtemelen 260 dan fazladır para muhadili GTX 285 yada paranın iadesini al.

Alıntıları Göster
    Geçelim bu işleri, para muadili falan vermiyorlar hiçbi zaman o işler o kadar kolay değil. GTX260 core216 alabilirse hemen alsın ve yoluna devam etsin.
  • quote:

Geçelim bu işleri, para muadili falan vermiyorlar hiçbi zaman o işler o kadar kolay değil. GTX260 core216 alabilirse hemen alsın ve yoluna devam etsin.

Alıntıları Göster
    boyle durumlarda 1.5 yil uzerinden gecmis zamanin ust duzey ekran kartina denk kart alabiliyor muyuz gtx 260 gibi ? core216 alirsan 8800gtx yerine bedavadan,hayat sana guzel derim = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

boyle durumlarda 1.5 yil uzerinden gecmis zamanin ust duzey ekran kartina denk kart alabiliyor muyuz gtx 260 gibi ? core216 alirsan 8800gtx yerine bedavadan,hayat sana guzel derim = )

Alıntıları Göster
    GTX 285 iste vermiyorlarsa paranı geri iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

GTX 285 iste vermiyorlarsa paranı geri iste.

Alıntıları Göster
    8800gtx karsiliginda gtx 285 isterse adama bi de ferrari isteseydin demezler mi peki ? nereden gtx 285 isteme hakki doguyor ?
    9800 GTX+ alip dogal sartlarda arizalanmasi icin enteresan islere kalkisip tamire gonderip gtx 295 verin bunun yerine bana diyebilir miyiz yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

8800gtx karsiliginda gtx 285 isterse adama bi de ferrari isteseydin demezler mi peki ? nereden gtx 285 isteme hakki doguyor ?
    9800 GTX+ alip dogal sartlarda arizalanmasi icin enteresan islere kalkisip tamire gonderip gtx 295 verin bunun yerine bana diyebilir miyiz yani ?

Alıntıları Göster
    fatura bedeli kaç dolar arkadaşım onu yzarsan daha sağlıklı cevaplar alırsın ama bana görede GTX260 216 alabilirsen gayet iyi olur senin için...

• quote:

Orjinalden alıntı: muratpalaz

Arkadaşlar,yaklaşık 1.5 yıl önce leadtek geforce 8800GTX 768 Mb ekran kartını almıştım.Ancak,1 hafta kadar önce arızalandı ve garanti kapsamı içinde olduğu için gönderdim.Ellerinde 8800 GTX olmadığını ve bunun yerine GTX260 896 MB ekran kartını önerdiklerini ve onayımı istediklerini söylediler.Sizce 8800 gtx in yerine gtx 260 ı tercih etmeli miyim ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.Saygılar

Gtx260 c216,8800Gtx'den daha iyi.Kabul edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

quote:

Arkadaşlar,yaklaşık 1.5 yıl önce leadtek geforce 8800GTX 768 Mb ekran kartını almıştım.Ancak,1 hafta kadar önce arızalandı ve garanti kapsamı içinde olduğu için gönderdim.Ellerinde 8800 GTX olmadığını ve bunun yerine GTX260 896 MB ekran kartını önerdiklerini ve onayımı istediklerini söylediler.Sizce 8800 gtx in yerine gtx 260 ı tercih etmeli miyim ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: KızılejdeR

quote:

üstad çok saçma olmuş cevabın yahu,ya anlamadın adamın ne dediğini yada ne bileyim

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

fatura bedeli kaç dolar arkadaşım onu yzarsan daha sağlıklı cevaplar alırsın ama bana görede GTX260 216 alabilirsen gayet iyi olur senin için...

Alıntıları Göster
    kaça almıştın
    geçen yıl aldığına göre en az 400 dolar cebinden çıkmıştır çünkü o kartlar çok da ucuz satılmadı.
    o paranın karşılığı da aşağı yukarı GTX 285 dir. GTX 285 iste, olmaz o pahalı derlerse eksik kalan kısmı ödemeyi öner. onu da kabul etmezlerse Zotac'ın GTX 275 AMP versiyonunu iste.
    zaten onlar sana direkt GTX 260 önerdiğine göre GTX 275 'i vermeyi de kabul edeceklerdir... çünkü sana GTX 260 değil de 9800 GTX de önerebilirlerdi
    biraz ısrarcı olursan istediğini kopartabilirsin diye düşünmekteyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilgezer

kaça almıştın
    geçen yıl aldığına göre en az 400 dolar cebinden çıkmıştır çünkü o kartlar çok da ucuz satılmadı.
    o paranın karşılığı da aşağı yukarı GTX 285 dir. GTX 285 iste, olmaz o pahalı derlerse eksik kalan kısmı ödemeyi öner. onu da kabul etmezlerse Zotac'ın GTX 275 AMP versiyonunu iste.
    zaten onlar sana direkt GTX 260 önerdiğine göre GTX 275 'i vermeyi de kabul edeceklerdir... çünkü sana GTX 260 değil de 9800 GTX de önerebilirlerdi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

kaça almıştın

kesinlikle

275 i kaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 15 Nisan 2009; 18:38:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

kaça almıştın

kesinlikle

275 i kaparsın

Alıntıları Göster
    Tüketici hakları yasasına göre müşteri bu gibi durumlardaaynısından yeni ürün, muadil ürün, para iadesi seçeneklerine sahiptir. Dilediğinizi seçebilirsiniz. Zorluk çıkarırlarsa bulunduğunuz ilçe kaymakamlığına Tüketici hakem heyetine durumu bildirin, hallederler. O kartın yerine GTX260 almayın , fatura bedeli olarak muadili GTX260 değildir. ( Yerinde olsam paramı alırım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Tüketici hakları yasasına göre müşteri bu gibi durumlardaaynısından yeni ürün, muadil ürün, para iadesi seçeneklerine sahiptir. Dilediğinizi seçebilirsiniz. Zorluk çıkarırlarsa bulunduğunuz ilçe kaymakamlığına Tüketici hakem heyetine durumu bildirin, hallederler. O kartın yerine GTX260 almayın , fatura bedeli olarak muadili GTX260 değildir. ( Yerinde olsam paramı alırım.)

Alıntıları Göster
    GTX 285 ne demek?GTX'i kaç TL'ye aldıysa onun değerinde bir kart vermek zorundalar.Üstünde bir kart verirlerse +para tale ederler,altında verirler fark verirler bu kadar basit.Kartın değeri ne ise onu talep edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Alıntıları Göster
    Başlık mükemmel. 8800GTX VS. GTX260!

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kafam karıştı biraz :) 8800 gtx i 21.08.2007 tarihinde kdv dahil 1094 YTL [(676$ +KDV(167$)] gibi bir fiyata satın almıştım.Söylediğiniz gibi gtx285 isteyeceğim sanırım veya para iadesi..Hala karar veremedim açıkçası :) Ben bu paraya GTX 295 bile isteyebilirim yani :) 8800 ü aldıgım sıteden baktım şimdi gtx295 için 1.122 ytl istiyorlar :) Üstünü veriyim 295 istiyorum diyim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratpalaz -- 15 Nisan 2009; 20:28:33 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

+1

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Aynen katılıyorum Benim de arkn başına gelmişti ve çok uzamıştı sonunda karara vardılar yeni ekran kartı verdi firma

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.