Şimdi Ara

8800GTX VS GTX260 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ToySoldier

GTX260, 8800GTX i her daim sollar. GTX260 Core 216 modelini isteyin, onu versinler.

adam verdiği 1000 lirayı geri alacak neden GTX 260 istesin ki
    o paraya GTX 295 alınır
  • bana göre dedikleriniz biraz saçma Çünkü Örnek verecek olursam Ram ların garantisi Ömür Boyudur Bu Açıdan Bakarsak 7 Yıl Önce Aldğım 300 Dolarlık 1GB DDR Ram Bozulduğunda Şuan Muadil Olarak 3x1600 6gb Ram mi Eş Değer Olacak biraz saçma gibi geldi sizin dedikleriniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

bana göre dedikleriniz biraz saçma Çünkü Örnek verecek olursam Ram ların garantisi Ömür Boyudur Bu Açıdan Bakarsak 7 Yıl Önce Aldğım 300 Dolarlık 1GB DDR Ram Bozulduğunda Şuan Muadil Olarak 3x1600 6gb Ram mi Eş Değer Olacak biraz saçma gibi geldi sizin dedikleriniz

Aldığın ramlerin garantisi ömür boyu ise, senin ömür boyunca garanti vermiyorlar.

Ömür Boyu Garanti = Bir malın mekanik veya elektronik olarak kullanılan parçalarının Sanayi Bakanlıklarında standart bir ömürleri vardır. Mesela atıyorum bir disk e 5 sene ömür biçilir bir ram e 4 sene.

Dolayısı ile ömür boyu garannti semek disk için bakıldığında fatura tarihi + 5 sene ram için dikkate alındığında +4 senedir. Öyle sen 20 yaşında iken 600 dolara aldığın ramleri 40 sene sonra sen 60 yaşına gelince kardeş artık bunlar bozuldu bunlarda ömür boyu garanti vardı deyip iade edemezsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: X Files

quote:

bana göre dedikleriniz biraz saçma Çünkü Örnek verecek olursam Ram ların garantisi Ömür Boyudur Bu Açıdan Bakarsak 7 Yıl Önce Aldğım 300 Dolarlık 1GB DDR Ram Bozulduğunda Şuan Muadil Olarak 3x1600 6gb Ram mi Eş Değer Olacak biraz saçma gibi geldi sizin dedikleriniz

Aldığın ramlerin garantisi ömür boyu ise, senin ömür boyunca garanti vermiyorlar.

Ömür Boyu Garanti = Bir malın mekanik veya elektronik olarak kullanılan parçalarının Sanayi Bakanlıklarında standart bir ömürleri vardır. Mesela atıyorum bir disk e 5 sene ömür biçilir bir ram e 4 sene.

Dolayısı ile ömür boyu garannti semek disk için bakıldığında fatura tarihi + 5 sene ram için dikkate alındığında +4 senedir. Öyle sen 20 yaşında iken 600 dolara aldığın ramleri 40 sene sonra sen 60 yaşına gelince kardeş artık bunlar bozuldu bunlarda ömür boyu garanti vardı deyip iade edemezsin...

• Arkadaşlar kutu içeriğini tamamladım yalnız ekran kartının driver cdsini malesef bulamadım:S Umarım bir sorun çıkarmazlar.Yok kardeşim garantiden çıkar cdsi yoksa falan gibi bir şey söylemezler değil mi ? Çok mu abarttım :D Bazı arkadaşlar için bu soru gülünç gelebilir biliyorum ama pek anlamıyorum bu garanti işlerinden falan o nedenle soruyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratpalaz

Arkadaşlar kutu içeriğini tamamladım yalnız ekran kartının driver cdsini malesef bulamadım:S Umarım bir sorun çıkarmazlar.Yok kardeşim garantiden çıkar cdsi yoksa falan gibi bir şey söylemezler değil mi ? Çok mu abarttım :D Bazı arkadaşlar için bu soru gülünç gelebilir biliyorum ama pek anlamıyorum bu garanti işlerinden falan o nedenle soruyorum :)

Sorun olmaz merak etmeyin ...
  • Arkadaşlar herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.Bazı arkadaşlar gerçekten haklı çıktılar.Bu ülkede hakkını bileceksin ve üstüne gideceksin yoksa gerçekten de sıkıntı yaşarsın...Birçok arkadaşın söylediği gibi GTX 295 talep ettim ya da paramı geri istiyorum dedim.Onlar da talebimi kabul ettliler ve pazartesi günü GTX 295 i adresime göndereceklerini söylediler...Tadından yenmez şimdi o kart :D Herkese tekrar çok teşekkürler!
  • sizin adınıza sevindim. hakkınızı arayıp almanız güzel birşey.satıcı kısmı artık tüketiciyi bilinçsiz sanmasın eskisi gibi.
  • Ona saglam bır power lazım sımdı :Dhayırlı olsun.bende ımzamdakı ekran kartını verıcem.334 tl ıdı acaba ne verırler yerıne.Kartın kaldıgını pek sanmıyorum.4870 verseler gobek atarım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grandgustin

Ona saglam bır power lazım sımdı :Dhayırlı olsun.bende ımzamdakı ekran kartını verıcem.334 tl ıdı acaba ne verırler yerıne.Kartın kaldıgını pek sanmıyorum.4870 verseler gobek atarım :D

Teşekkür ederim :) hayırlı olur inşallah.Valla şu andaki psum umarım yeterli olur.Be quiet dark power pro 600 W..Ne dersiniz ?
  • quote:

Teşekkür ederim :) hayırlı olur inşallah.Valla şu andaki psum umarım yeterli olur.Be quiet dark power pro 600 W..Ne dersiniz ?

Hayırlı olsun öncelikle güle, güle kullanın yeni cavavarınızı

Resmi web sistesinde 680W bir psu öneriyorlar size tavsiyem en az 680w'lık bir psu almanız

http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gtx_295_us.html

İmzamdaki sistemde masaüstünde 230-250watt oyunlarda ise 430-480 watt arası çektiğini görüyorum ama siz buna aldanmayın yinede nvidia 680watt lık bir psu öneriyorsa bir bildikleri vardır herhalde

• vay be burda baya kisi kapak olmus deseneGüle güle kullan hocam.Hemde senin sayende bizde bilinclendik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 24 Nisan 2009; 15:19:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: X Files

quote:

Bilmyordum Teşekkür ederim

• 680w alıyım da şu anda elimdeki psu da iyi bi psu yani...nabıcam elimdekiini..satıyım desem çevremde 600w psu kullancak kimse yok :)
  • quote:

680w alıyım da şu anda elimdeki psu da iyi bi psu yani...nabıcam elimdekiini..satıyım desem çevremde 600w psu kullancak kimse yok :)

Bir problem yaratacağını sanmıyorum ama nvidia 680watt diyor dediğim gibi benim sisteme bir cihaz takılı boşta yani masaüstünde 250watt oyunlarda 450watt maksimum 500watt çekiyor diğer sistem bileşenlerin nedir?
  • Asus Srtiker Extreme NForce680i SLI anakart

2 gb 800 mhz ram

Intel core 2 quad Q6700 2.67 ghz cpu

500 gb Hdd

Bir de gtx295 olcak işte :)

Be quiet dark power pro 600w Psu
  • Valla hayirli olsun dedigin gibi bilincli olmak lazim yoksa yasayamassin gtx 260 540TL civarinda fakat gtx 295 1.000TL
    500TL kazik yiyecektin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 24 Nisan 2009; 19:43:29 >
  • quote:

Asus Srtiker Extreme NForce680i SLI anakart

2 gb 800 mhz ram

Intel core 2 quad Q6700 2.67 ghz cpu

500 gb Hdd

Bir de gtx295 olcak işte :)

Be quiet dark power pro 600w Psu

Bu sistemle sorun olacağını sanmıyorum sana tavsiyem GTX 295 geldikten sonra güzel bir işlemci ve ram aldınmı süper bir bilgisayarın olur

• Ramı anladım da işlemci kötü mü yaf :S...o.c yaparız biz de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratpalaz -- 24 Nisan 2009; 19:58:01 >
  • Hayırlı olsun. Sİsteminiz genel anlamda yeterli. İşlemcinize biraz oc yaparsanız daha iyi olur. Malum en hızlı ekran kartı ile kullanacaksınız.

Ram olarak 4 GB'a yükseltebilirsiniz. 64bit bir işletim sistemi kullanacak olursanız 6 GB veya 8 GB gibi abartı bellekler de takabilirsiniz. Ben olsam yaparım. Egolarımı tatmin ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.