Şimdi Ara

89/3 15.PİYADE ER EĞİTİM TUGAYI ÇAVUŞ TALİMGAH TABURU // SAMSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
116.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acemi birliğim samsun usta birliğim çanakkale 12 NİSANda orada olacağım inşallah. verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim. içimi rahatlattınız.

samsunda askerlik yapan arkadaşlar bana mail atabilirlerse sevinirim sormak istediğim bir iki şay var
    tredi_@hotmail.com
  • benım sewgılım bugn samsumda acemılıge basladı sızce nreye duser cavus olcak bıde ısparta komando olcaktı ama buraya yoladılar :)
  • Bizimde katkımız olsun.
    Burada kısadönem acemi-usta askerliği tamamladık.
    Bölükler arası çok fark yok. Orada yapılan askerlik döneme ve seneye göre değişiklik gösterir. Acemilik 3. bölükteydi problem olmadı komutanlar iyiydi. Usta ise 1. Bölük te oldu. Askerliğin rahatı kralı olmaz. Bizim dönemde çok yoğun çalıştık artı nöbetlerde yoğundu. Döneminizdeki usta asker sayısı sizin durumunuzda belirleyici olacaktır.
  • BEnde acemiliği esentepede yaptım eğitimler biraz zor gelebilir cavus egitimi veriliyor cünki, 1 bölük 1 takımdaydım acemilik sıkıntılı gecsede usta biriliği on numara nöbet diye birşeyin yok heryerde farkını gosteriyorsun.
  • bende kısa donemim usta birligimde buraya gidecegim Acemilik amasya 352. donem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1666

bende kısa donemim usta birligimde buraya gidecegim Acemilik amasya 352. donem

hocam benimde usta birliğim samsun
    acemi birliğimde amasya aynı yere düşmüşüz ikimizde 352
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan87

quote:

orhan denk gelelım ozman memleket nere
  • quote:

quote:

quote:

benimde aynı beyler ankaradayım herhalde 3müz varız zati
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toucha

quote:

quote:

quote:

memleket gaziantep ben bugün silüsü aldım 14.08.2013 tarihinde teslim olacağım senin memleket neresi ne zamn teslim olacaksın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toucha

quote:

quote:

quote:

memleket gaziantep ben bugün silüsü aldım 14.08.2013 tarihinde teslim olacağım senin memleket neresi ne zamn teslim olacaksın?

Bursa benimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar benim mail adresim orhan_eralp@windowslive.com haberleşelim hep beraber girelim birliğe girerken
  • Merhaba, benim de acemilik samsun 15. piyade Kısa dönemim. Ustalık 8'İNCİ KOR. 108'İNCİ TOPÇU A.K.LIĞI ERCİŞ/VAN

Ankaralıyım. Ankara da olanlarla görüşebiliriz :)
  • acemilik burası yazılanlar olumlu bakalım :)
    sonra Kars'ı göreceğiz
  • acemi samsun usta kars. yazılanlar güzel ama bir de gidince göreceğiz
  • benimde askerlik narlıdereye çıktı ordanda kıbrıs..samsunluyum ve şu anda samsundayım zaten..doğal olarak askerlik hakkında pek bi bilgim yok ama başka bi sorusu olan varsa samsun hakkında yardımcı olabilirim..kıbrısı kimse bilmiyo yardımcı olan yok bari samsunu anlatalım

• emre slm. istanbuldayım. samsuna otobus ya da ucakla geleceğim henüz karar vermedim. 15. piyade birliğim. otogar mı havaalanımı yakın birliğe. ne tavsiye edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn363

emre slm. istanbuldayım. samsuna otobus ya da ucakla geleceğim henüz karar vermedim. 15. piyade birliğim. otogar mı havaalanımı yakın birliğe. ne tavsiye edersin

havaalanı çok uzak..samsun merkeze yaklaşık 30-45 dk..havaalanından inip havaşa binersen 30-45 dk. da meydana gelirsin.yani merkeze...ordanda bidaha dolmuşa binip kışlaya gidersen oda 15 dk falan sürer..tavsiyem otobüsle gelmen yönünde..eğer diyosanki ben gelip direk teslim olucam.. otogardan taksiye bin en fazla 10 - 15 lira civarına birliğe götürür diye tahmin ediyorum..eğer dersenki samsunda gezicem ki tavsiye ederim..otogarda inince her firmanın servisi var zaten ..
  • emre çok saol bilgiler altın değerinde benm için
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretntnc

quote:

emre slm. istanbuldayım. samsuna otobus ya da ucakla geleceğim henüz karar vermedim. 15. piyade birliğim. otogar mı havaalanımı yakın birliğe. ne tavsiye edersin

havaalanı çok uzak..samsun merkeze yaklaşık 30-45 dk..havaalanından inip havaşa binersen 30-45 dk. da meydana gelirsin.yani merkeze...ordanda bidaha dolmuşa binip kışlaya gidersen oda 15 dk falan sürer..tavsiyem otobüsle gelmen yönünde..eğer diyosanki ben gelip direk teslim olucam.. otogardan taksiye bin en fazla 10 - 15 lira civarına birliğe götürür diye tahmin ediyorum..eğer dersenki samsunda gezicem ki tavsiye ederim..otogarda inince her firmanın servisi var zaten ..

selamlar, ben 10.30 gibi çarşamba havaalnına ineceğim. ordan merkeze geçerim.
    hemen teslim olmayı dusunmuyorum, güzel bir yemek yerim. tavsiye edebileceğin bir yer var mı? karadeniz pidesi fln

Esentepe kışlası diye geçiyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoop -- 28 Temmuz 2013; 23:03:32 >

• quote:

emre çok saol bilgiler altın değerinde benm için

rica ederim.başka aklınıza takılan birşeyler olursa rahatlıkla sorabilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.