Şimdi Ara

*89 TL ÜCRETSİZ KARGO* 64 GB CLASS 10 (30 MB/sn) Kingston MICROSD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
6.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 2 note 1 ve s2 de kullaniyorum sıkıntı yok
    Yanliz fiyat ucuz degil
    Meyiltesim den aldim 3 tanesinide ayni fiyat kargo ile ayni paraya geliyor mey de kargo bedava ve 12 taksit..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okbil

Note 2 note 1 ve s2 de kullaniyorum sıkıntı yok
    Yanliz fiyat ucuz degil
    Meyiltesim den aldim 3 tanesinide ayni fiyat kargo ile ayni paraya geliyor mey de kargo bedava ve 12 taksit..

Link verir misiniz? Bir yerde satılması önemli değil Türkiye geneli alınabilmeli o ürün
  • Bende de aynı kartın 16 gb olanı var tablette taktığında görüyor lakin yazma hızı 10 mb ta dahi yaklaşmıyor bilgisayara taktığında ise görmüyor formatlanması lazım diyor ama formatlayamıyor.kısaca tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Bende de aynı kartın 16 gb olanı var tablette taktığında görüyor lakin yazma hızı 10 mb ta dahi yaklaşmıyor bilgisayara taktığında ise görmüyor formatlanması lazım diyor ama formatlayamıyor.kısaca tavsiye etmem.

Hp format tool ile formatlayabilirsiniz aynı kartı kullanıyorum çok memunum
  • Fiyat güncel
  • 5-6 aydır sıkıntısız kullanıyorum yaşanan sorunları okumuştum ama o seriler için değişim yaptılar galiba
  • Bende de bu karttan var. Her hangi bir sorun yaşamadım 3 aydır. Sandisk eski modellerinde hata olduğunu kabul etti ve ücretsiz değişim yapıyor. Benim kartım 2013 üretimi. Belki eski tarihli satıyorlarsa sorunun kaynağı o olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Bende de bu karttan var. Her hangi bir sorun yaşamadım 3 aydır. Sandisk eski modellerinde hata olduğunu kabul etti ve ücretsiz değişim yapıyor. Benim kartım 2013 üretimi. Belki eski tarihli satıyorlarsa sorunun kaynağı o olabilir.

http://shiftdelete.net/sandisk-microsd-kartlarda-sorun-cikti-43619.html

Dediğiniz gibi eski serilerdeydi bu sıkıntı şu an problem yok
  • fiyat güncel
  • toshiba exceria için sıcak bi fırsat varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

toshiba exceria için sıcak bi fırsat varmı

http://www.hizlial.com/toshiba-32-gb-micro-sdhc-exceria-type-hd-uhs-1-class-10-95mbsn/03.006.1379.0032
  • n11 de pepsi kodu ile kargo dahil 125tl ye geliyor. 8tl de beruby dan. 117tl. Büroteknikte 7tl de kargo var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 10 Ekim 2013; 13:34:01 >
  • Fİyat sd kart için çok iyi ama bu kartlarla uğraşacaklarına şu taşınabilir hard diskleri daha küçültseler otg ile 1 tb daha iyi olur :) ortalama 1tb disk fiyatına 64gb kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barancel1

quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

toshiba exceria için sıcak bi fırsat varmı

http://www.hizlial.com/toshiba-32-gb-micro-sdhc-exceria-type-hd-uhs-1-class-10-95mbsn/03.006.1379.0032

gerçekten sıcakmış tşkler ben iki adet alıcam da iyi birşey almak istiyorum genelde söylenen bu sizin tavsiye edebileceğiniz daha iyisi varmı hocam ben fazla bilgi sahibi değilim cep telefonuna kullanıcaz s4

• toshiba exceria alanlardan kıyaslama bekliyoruz o halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

toshiba exceria alanlardan kıyaslama bekliyoruz o halde

aynen

• fatsali1 F kullanıcısına yanıt
    Otg ile flash bellek kullanmak ne kadar konforlu? Ben hala anlamadin bu isi. Cok berbat bir yontem bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • worldmaster61 W kullanıcısına yanıt
    Fiyatların çok uçuk olduğu için yazdığım birşeydi.
  • yokmu

• Merak ettiğim şey 16gb bir telefona 64gb kartı takınca donma takılma olmuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.