Şimdi Ara

*89 TL ÜCRETSİZ KARGO* 64 GB CLASS 10 (30 MB/sn) Kingston MICROSD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
6.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: intercorem

Merak ettiğim şey 16gb bir telefona 64gb kartı takınca donma takılma olmuyor mu?

exceria alırsan olmuyor da onu bulabilmek lazım hbde 300 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transcend 32 GB class 10 premium... Dün bimeksden 59 TL'ye aldım... %41 indirimde idi...Devam ediyor olabilir... Bakmada fayda var...

• quote:

Orijinalden alıntı: fırsatmen

Transcend 32 GB class 10 premium... Dün bimeksden 59 TL'ye aldım... %41 indirimde idi...Devam ediyor olabilir... Bakmada fayda var...

bilmiyom hocam çöp olabilir dikkatli yaklaşmak lazım

• N 11 de 2 marka var dandik 37,5 bir markadaha var 32.5 hangisi iyi sizce?

• fiyat güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

32lik exceriada güzel bi indirim olsada alsak hemen

• Ben linkteki kartı aynı yerden aldım ve kullanıyorum hiç bir sorun yok. Hatta biri z1 in içinde biri de gopro3 ün içinde çalışıyor ve çok başarılılılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

32lik exceriada güzel bi indirim olsada alsak hemen

bu kartı daha ucuza satan yer yok şu anda. yurt dışından bile almaya kalkılsa hemen hemen aynı fiyata geliyor. bu kart 85 liraydı 2 hafta önce. hızlıal haricinde en uygun fiyat n11'de ücretsiz kargo ile 85-90 tl. ben hızlıal'dan bir arkadaşla ortaklaşa 2 adet aldım. çek ve bkm express ile daha uygun alınabiliyordu. çek süresi bitti ama bkm exp. ile 2 tane alınırsa 15 tl. de indirim olur, maliyeti kargo ile birlikte 140 tl olur.. tanesi 70'e gelmiş olur. hafıza kartlarının fiyatlarında genel bir indirim olmazsa bu ürünün fiyatı daha fazla düşmez diye düşünüyorum. zira toshiba normal class 10 bile hızlıal'da 60 tl.ye satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 2 Kasım 2013; 2:26:33 >

• 32 GB Class 10 Sandisk kartım dosya yuklerken bozuldu. Kesinlikle Sandisk tavsiye etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

32 GB Class 10 Sandisk kartım dosya yuklerken bozuldu. Kesinlikle Sandisk tavsiye etmem.

Bu kartlarda garanti olmuyor mu hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbir fikrim yok. Ben fisini saklamadigim icin ugrasamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

32 GB Class 10 Sandisk kartım dosya yuklerken bozuldu. Kesinlikle Sandisk tavsiye etmem.

Bu kartlarda garanti olmuyor mu hocam?

sandisk'in garantisi 2 yıl, toshiba'nın 5 yıl yazıyor ürün açıklamalarında
  • Hocam sizce Micro Sd olarak en iyi ürün nedir ? gopro hero3+ icin kullanacagim , hem kayit yaparken hemde bilgisayara aktarim yaparken en iyi performansi sergilemesini istiyorum.

Toshiba linkindeki ürün mü yoksa Sandisk in link teki extreme ürünü mü ? Veya önerebileceginiz daha üst kalite bir kart varmidir ?

Cevaplariniz icin tesekkür ederim.

• linkteki derim.isterseniz üst modelleri var
    daha sonra deteylı bilgi veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Bende de aynı kartın 16 gb olanı var tablette taktığında görüyor lakin yazma hızı 10 mb ta dahi yaklaşmıyor bilgisayara taktığında ise görmüyor formatlanması lazım diyor ama formatlayamıyor.kısaca tavsiye etmem.

ben buyuk dosya atarken karti cikarip adaptorle pc ye takiyorum, hiz cok farkediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 2 Kasım 2013; 11:13:14 >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Ben zaten hem hdd den tablete veri aktarırken hem de eskiden pc ye adaptörle taktığım zamanki değerleri söyledim.İlk aldığımda da denemiştim adaptör ile.Tabi bana sorunlu kart gelmiş olabilir ki forumda bir kişiye de yine aynı kartta farklı bir sorun yaşamış.Belki 16 gb lığında sorun vardır ama okuma yazma hızı kendisi için önemli olana tavsiye etmem.Ya da alan birinden testleri görmeden almasın derim.Başlıktaki 30 Mb\sn yazmasına aldanmasın kimse yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 2 Kasım 2013; 12:27:33 >
  • hocam ben genel snlamsa yazmistim. bende de toshba var

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Hocam sizce Micro Sd olarak en iyi ürün nedir ? gopro hero3+ icin kullanacagim , hem kayit yaparken hemde bilgisayara aktarim yaparken en iyi performansi sergilemesini istiyorum.

Toshiba linkindeki ürün mü yoksa Sandisk in link teki extreme ürünü mü ? Veya önerebileceginiz daha üst kalite bir kart varmidir ?

http://www.sandisk.com.tr/products/memory-cards/microsd/extreme-uhs-i/?capacity=64GB

Ben gopro3 ile kullanıyorum yüzlerce kez kayıt yaptım ama bir arızasını yada aksamasını görmedim. Ama daha iyi birşey var mıdır bilemiyorum ayrıca daha iyi bir şeye gerek var mıdır onu da bilemiyorum. Bence bu ürün istekleri karşılıyor. Fakat ileride 4k çekebilen gopro4 çıkar da bu kart yetersiz kalır mı tartışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Hocam sizce Micro Sd olarak en iyi ürün nedir ? gopro hero3+ icin kullanacagim , hem kayit yaparken hemde bilgisayara aktarim yaparken en iyi performansi sergilemesini istiyorum.

http://www.sandisk.com.tr/products/memory-cards/microsd/extreme-uhs-i/?capacity=64GB

sandisk hakkında bilgim yok ama verdiğiniz linkteki okuma/yazma değerlerine bakınca 80 mb/s okuma, 30 mb/s yazma hızı belirtilmiş. toshiba exceria'nın değerleri daha iyi görünüyor; 90 mb/s okuma, 30 mb/s yazma hızı veriliyor.
    ayrıca sandisk extreme'i türkiye'de satıldığını görmedim, google'dan arattım ama extreme modeli yok, varsa da fiyatı daha yüksek olacaktır. o nedenle hem teknik özellik , hem de fiyat olarak exceria daha önde..

• dün transcend 64 gb sdxc kart aldım bilgisayarda kullanmak için, aman diyim almayın. veriler silinip duruyor garantiye göndereceğim. kutuda aktarım hızı 30 mb/sn lerden bahsederken maksimum 3-4 mb ile yazıp, yine maksimum 11-13 mb ile okuyor, hd tune ile test ettim bu verileri. bilginize.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.