Şimdi Ara

*89 TL ÜCRETSİZ KARGO* 64 GB CLASS 10 (30 MB/sn) Kingston MICROSD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
6.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zaten görse tamamını görür yarısını görme gibi bir durum yok benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Class 10 lar ile 4k video çekilebiliyor mu acaba? Deneyen var mı?

4k video olması bir şey değiştirmez dosya tipi değil kapladığı yer önemli.4k cihaz ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Batterx One

Hp nin sd kartlari kaliteli 3 senedir class 10 olan versiyonunu kullaniyorum ne bir verim silindi ne de bir problem yaşadım. Ancak sandisklerin hep veri kaybi problemi var. Bir koli satilsa yarisi bozuk cikiyor acik ve net.

Bu kadar kolay karalama yapmayin.Bir koli Sandisk elimden gecmistir en ufak sorun yasamadim simdiye kadar ne hafiza kartinda ne de flash belleklerinde...Ha ebay dan sahtelerini alip ona gore yorum yapiyorsaniz bir sey diyemem...

Bulundugum bölgede şirket çalışanlarına sandiskin usb belleklerinden dağıtmıştı. Arkadaşım da yakınıyordu oradan biliyorum. 3. dağıttıkları duzgunmus. Bozuk çıkmalarinda ciddiyim yanlış olsa söylemem bile. Sandisklerde veri kaybi problemi olagan bir şey ve de cabuk bozuluyorlar. Ha seri problemiyse onu bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batterx One -- 13 Temmuz 2014; 11:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hp nin sd kartlari kaliteli 3 senedir class 10 olan versiyonunu kullaniyorum ne bir verim silindi ne de bir problem yaşadım. Ancak sandisklerin hep veri kaybi problemi var. Bir koli satilsa yarisi bozuk cikiyor acik ve net.

Bu kadar kolay karalama yapmayin.Bir koli Sandisk elimden gecmistir en ufak sorun yasamadim simdiye kadar ne hafiza kartinda ne de flash belleklerinde...Ha ebay dan sahtelerini alip ona gore yorum yapiyorsaniz bir sey diyemem...

Bulundugum bölgede şirket çalışanlarına sandiskin usb belleklerinden dağıtmıştı. Arkadaşım da yakınıyordu oradan biliyorum. 3. dağıttıkları duzgunmus. Bozuk çıkmalarinda ciddiyim yanlış olsa söylemem bile. Sandisklerde veri kaybi problemi olagan bir şey ve de cabuk bozuluyorlar. Ha seri problemiyse onu bilemeyeceğim.

Muhtemelen seri problemidir, Sandisk diye genellemeyin bence. Cunku her turlu marka modelini kullandim ve kullanmaya devam ediyorum, simdiye kadar sifir problem...Malzeme kalitesiz, yavas yaziyor vs. anlarim ama veri kaybi yasatacak en son markadir Sandisk...

Veri kayiplarinin cogu da kullanici kaynaklidir.Windows 7 ve oncesi surumde yazma onbelleklemesi acik oldugu halde guvenli kaldir demeden takip cikartiyor bizim insanimiz sonra da bu model cok dandikmis hemen bozuldu gibi seyler isitiyoruz..Bu tarz durumlarda butun Flash Belleklerde veri kaybi yasanabilir.Cunku siz yazma bitti zannedip bellegi cikartiyorsunuz fakat o aslinda arka planda yazmaya devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 13 Temmuz 2014; 14:21:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Muhtemelen seri problemidir, Sandisk diye genellemeyin bence. Cunku her turlu marka modelini kullandim ve kullanmaya devam ediyorum, simdiye kadar sifir problem...Malzeme kalitesiz, yavas yaziyor vs. anlarim ama veri kaybi yasatacak en son markadir Sandisk...

Veri kayiplarinin cogu da kullanici kaynaklidir.Windows 7 ve oncesi surumde yazma onbelleklemesi acik oldugu halde guvenli kaldir demeden takip cikartiyor bizim insanimiz sonra da bu model cok dandikmis hemen bozuldu gibi seyler isitiyoruz..Bu tarz durumlarda butun Flash Belleklerde veri kaybi yasanabilir.Cunku siz yazma bitti zannedip bellegi cikartiyorsunuz fakat o aslinda arka planda yazmaya devam ediyor..

Hep usblerimi güvenli çıkararak kullanırım. Ancak gecenlerde yedekledigim 8 gb boyutundaki dosyalarima bakayim dedim ucmuslar. Bendeki 16 gb usb olan versiyonu. Bozuk çıkanlarda ise kutudan cikardigimiz anda bozuk çıkıyordu. Neyse ki satin alinan firma iade almis da madur olmamislar. Casperı kimse sevmez fakat 5 yıldır kullandigim bir harddiskim var en ufak problem yaşamadım. Yine usb bellek ya da sd kart alacak olsam toshiba hp kingstone corsair gibi markalari tercih ederim. Ha bende problem cikar sizde cikmaz bu gayet normal bir durum fakat ben bir daha sandisk almam. Çünkü sandisk bana guven vermiyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Class 10 lar ile 4k video çekilebiliyor mu acaba? Deneyen var mı?

4k video olması bir şey değiştirmez dosya tipi değil kapladığı yer önemli.4k cihaz ile ilgili

64gb lık kartım var. Şimdi bu iş görür mü görmez mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.