Şimdi Ara

*89 TL ÜCRETSİZ KARGO* 64 GB CLASS 10 (30 MB/sn) Kingston MICROSD (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
6.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

64 GB Class10 MicroSD yi 12 dolara satın aldım

bende aliexpressden sipariş ettim.sonra fake olduğunu öğrenince refund aldım.ürün geldi sahte.61.2gb gösteriyor 8gb alıyor aslında sonrası bozuk.class4 hızında anca çalışır.sakın almayın.hemen dispute açmanı öneririm.
  • 100 tl olsaydı cazip olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimtarakci

http://www.liderdukkan.com/kategoriler/Telefon-ve-aksesuarlari/Hafiza-Kartlari/urun/SanDisk-64-GB-Android-Ultra-Micro-SD-Class-10.html

usb aparatı ile 129 TL'den veriyor

kliksa webdenal bimeks gibi yerlerde 110 liraya alınıyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedimtarakci

http://www.liderdukkan.com/kategoriler/Telefon-ve-aksesuarlari/Hafiza-Kartlari/urun/SanDisk-64-GB-Android-Ultra-Micro-SD-Class-10.html

usb aparatı ile 129 TL'den veriyor

kliksa webdenal bimeks gibi yerlerde 110 liraya alınıyor....

• Ben de Sandisc 64 GB micro sd class 10 almıştım , yaklaşık 1 sene kullanıyordum sorun yoktu, son 1 aydır farkettim ki çektiğim resimler ve videolar açılmıyor. Belki format atılınca düzelir dedim, içindeki resimleri yedekledim ve format atmak istedim. Ne kadar uğraştımsa resimler ne silindi ne de format atabildim.Bir sürü program denedim silmek için ama nafile. En sonda götürdüm aldığım yere (Vatan'a), onlarda servise gönderdiler. Bakalım ne olacak .
  • davie D kullanıcısına yanıt
    değiştirirler. ama sandisk bu 1 yıl sonra yine aynısı olur, tavsiyem değişimden gelince kutuyu açmadan başka marka ile değiştirmelerini rica et, belki kabul ederler. vatanda samsung var çok güzel. ama biraz pahalı.
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Valla öyle birşey aklıma geldi , ama San Disc gibi bir markaya güvenemezsek , vay halimize. Allahtan resimleri kopyalayabildim. Samsung diyorsun iyide o da yamuk çıkmasın diye korkuyorum. Zaten San Disc'e de bir ton para vermiştim o zaman (zannedersem 170 tl civarıydı). Parası önemli değil güvenli olsun yeter.
    (Bu arada Samsung'un micro sd'si 216 papel Vatan da) farkını verir alırız... @deneme1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davie -- 12 Temmuz 2014; 15:50:16 >
  • hakkaten ya transcend markası neden öyle, bende 16gb lık olanı aldım bimeksten pişman oldum, keşke toshiba alsaydım, üzerinde 30mb yazıyor ama çok yavaş, resim arşivini attım resimlerin görüntülenmesi çok uzun sürüyor,uzak durun bu markadan.
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

güncel

Artık güncel sayılmaz şu anda bu modelin fşyatı 70-80 lira oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: davie

Valla öyle birşey aklıma geldi , ama San Disc gibi bir markaya güvenemezsek , vay halimize. Allahtan resimleri kopyalayabildim. Samsung diyorsun iyide o da yamuk çıkmasın diye korkuyorum. Zaten San Disc'e de bir ton para vermiştim o zaman (zannedersem 170 tl civarıydı). Parası önemli değil güvenli olsun yeter.
    (Bu arada Samsung'un micro sd'si 216 papel Vatan da) farkını verir alırız... @deneme1

ggdeki çakma samsunglarla karıştırma.
    vatandaki orijinaldir.

• sıcak çarptı herhalde, konu başlığını ssd diye gördüm konuya girdim. lan adamlar hafıza kartı şekilde harddisk yapmışlar vay işsizler diyerek çıkıyordum ki acı gerçeklerle yüzleştim
  • Hp nin sd kartlari kaliteli 3 senedir class 10 olan versiyonunu kullaniyorum ne bir verim silindi ne de bir problem yaşadım. Ancak sandisklerin hep veri kaybi problemi var. Bir koli satilsa yarisi bozuk cikiyor acik ve net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batterx One

Hp nin sd kartlari kaliteli 3 senedir class 10 olan versiyonunu kullaniyorum ne bir verim silindi ne de bir problem yaşadım. Ancak sandisklerin hep veri kaybi problemi var. Bir koli satilsa yarisi bozuk cikiyor acik ve net.

sanırım türkiyede hp micro sd satılmıyor.
  • Z2 de sorun cikarir mi? Okuma yama hizlari nazil? 4k video çekerken destekleyecek mi?

• Class 10 lar ile 4k video çekilebiliyor mu acaba? Deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Hp nin sd kartlari kaliteli 3 senedir class 10 olan versiyonunu kullaniyorum ne bir verim silindi ne de bir problem yaşadım. Ancak sandisklerin hep veri kaybi problemi var. Bir koli satilsa yarisi bozuk cikiyor acik ve net.

sanırım türkiyede hp micro sd satılmıyor.

3 sene once bimeksten almistim yanilmiyorsam hala satiyorlar.

• quote:

Bu kadar kolay karalama yapmayin.Bir koli Sandisk elimden gecmistir en ufak sorun yasamadim simdiye kadar ne hafiza kartinda ne de flash belleklerinde...Ha ebay dan sahtelerini alip ona gore yorum yapiyorsaniz bir sey diyemem...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.