Şimdi Ara

8900₺ MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BerkeKoc , soniquakee Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam legion go ile kullanamyı düşünüyorum. Amd driverlarında problem olabiliyor o yüzden nvidia bakıyorum.Bana cpu ile iletişiminde en verim verebilecek kart lazım aslında.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

4000 serisine MFG eklenmeyecek. Yeni algoritma ile frame gen iyileştirme iddiasında bulunuyor NVIDIA, ama sonuçta böyle bir iyileştirmeyi AMD de yapabilir algoritma için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Benim dediğim MFG değil hocam, MFG 5000 serisine özel ve kimse şu an için anlamlı bir özellik olduğunu söylemedi piyasada. Benim dediğim düz normal DLSS. 2000 serisi kartar dahil tüm RTX'lere gelen özellik. DLSS 4 güncellemesi hepsine geldi ve amd, intelin 2-3 yıl önünde bir durumda. Şayet intel ve amd'nin kalite modunda bile ghosting problemi varken Nvidia dlss performans moduna kadar native görüntü sunabiliyor. O yüzden güncelde amd veya intel almak mantıklı değil.

DLSS performans native vermiyor hocam, o kadar abartmaya gerek yok, 1080p'deyken 540p'ye düşürüyor. Ki dediğim gibi, DLSS4 ile MFG ve yeni algoritma geldi, MFG 5000 özel, yeni algoritmadan da bahsediyorsanız böyle bir hamleyi AMD ve Intel de XeSS ve FSR için yapacak.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Dlss 4 ü kendin test ettin mi? Ben iki haftadır 3060'ımla çeşit çeşit oyunda denedim ve native ile arasında fark yok.

NVIDIA kartım yok. Güvenilir incelemecilerin videolarını yakından takip ediyorum ve sonuçları yan yana kıyasını izledim. Fark bulamıyorsanız sizin için güzel, fakat XeSS gibi DLSS'e yakın bir teknolojiyle bile en yüksek ayarda ancak native'e yakın bir görüntü oluşuyor.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Ürünu kargoya verdiler mi

• MA_TRaXX kullanıcısına yanıt
    Onay bekliyor durumunda bekliyor bakalım ne zamana kadar bekletecekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siparis onaylandi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.