Şimdi Ara

899 TL Lenovo K6 Note Snapdragon 430/16MP-8MP/32GB/3GB/4000mAh/5.5'(1080x1920)/Parmak izi/Dist. Grnt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 899 TL Lenovo K6 Note Snapdragon 430/16MP-8MP/32GB/3GB/4000mAh/5.5"(1080x1920)/Parmak izi/Dist. Grnt

Detaylı özellikler:
    www.gsmarena.com
    Lenovo K6 Note - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/lenovo_k6_note-8318.php

resmi web sitesi:
    www.lenovo.com
    Lenovo K6 Note | 16 MP Kameralı Mükemmel Akıllı Telefon | Lenovo Turkey
    https://www.lenovo.com/tr/tr/smart-devices/lenovo-smartphones/k-series/Lenovo-K53b36/p/PPIPPIK53B3

Android 8.1 :
    XDA Developers
    [ROM][8.1.0_r52][TREBLE]LineageOS 15.1 for Lenovo K6/Power/Plus/Note
    https://forum.xda-developers.com/k6-power/development/rom-lineageos-15-0-lenovo-k6-power-t3685009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 22 Haziran 2019; 15:31:7 >

• İyi fiyat. Teşekkürler.
  • Telefonun microusb kısmı kronik problemli. 2 ay geçmeden arızayı alıyorsunuz. Alırken bunu göz önünde bulundurun. Garanti kullanıcı hatası deyip 208 lira istiyor.

Aliexpresse 35 liralık bir soket. Babam hala sıkıntılı şekilde kullanmaya devam ediyor.
  • Bu ayarda bir cihaz lazım ama bu lenovoyu bilemedim. Bu hariç maks 1500₺’ye kadar tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android sürümü en 6.0'da kalmış. Epey eski telefon(2016) ama özellikleri gayet iyi. Senelerdir kullananların yorumlarına göre öyle kesin olarak kronik bir micro sd sorunu yaşanıyor diye birşey okumadım. 4 senedir kullanıyorum sorun yok yazan var. Zaten anne-babaya alınacaksa 32 GB fazla fazla yeter. Telefona özelleştirilmiş güncel Android sürümleri yüklenebiliyor mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Android sürümü en 6.0'da kalmış. Epey eski telefon(2016) ama özellikleri gayet iyi. Senelerdir kullananların yorumlarına göre öyle kesin olarak kronik bir micro sd sorunu yaşanıyor diye birşey okumadım. 4 senedir kullanıyorum sorun yok yazan var. Zaten anne-babaya alınacaksa 32 GB fazla fazla yeter. Telefona özelleştirilmiş güncel Android sürümleri yüklenebiliyor mu acaba?
    Evet hocam en altta linkini verdim video da 8.1 sürümüne güncellenmiş haline ait
  • K5 note kullandım ondan sonra bir daha daha Lenovo nun telefonlarına yanaşmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Gsmarena'da bilgisi verilmemiş ama en son resmi olarak 7.0 güncellemesi almış telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişleri iptal ettiklerini, hata olduğunu stokta olmadığını söylediler haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Siparişleri iptal ettiklerini, hata olduğunu stokta olmadığını söylediler haberiniz olsun.
    Benim ilgimi çekmemişti ama heyecanlanıp alacak arkadaşlar için iyi oldu bu mesajınız :)
  • garanti derdiniz yoksa üstüne 100 falan daha koyup redmi 5 falanm alın. bu antika kaldı artık
  • İşlemci kötü ve yazılım kötü .3 ay kadar kullandım kasıyor cihaz .

• Lenovo ağıt derneği

• Alır almaz bu romu yüklersek garanti dışı kalır mı?

• Lenovonun bu cihaz dahil bir çok cihazında video çekimlerinde ses bozulması gibi sorunlar söz konusu. Güncellemeler konusunda çok kötüler ve her bir güncelleme bir önce ki sürümü aratır. Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • allah aşkına 900 liraya alınan telefonda da o kadar kusur olsun artık
    ben 850 liraya iphone x aldım hemen spigen liquid chrystal yaptım emme ertesi gün tam göbekten çizildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.