Şimdi Ara

8gb Ramın Hepsini kullanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum...
    8gb ram oldugu halde 2.98 gbsi kullanıor bunun nedenini az çok biliorum fakat 32 bitten 64 bite geçemiyorum desteklemiyor gibisinden şeyler diyor nasıl olucak yardım ?

işlemci------ amd fx 8350 anakart ----- gigabyte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeqenDRove -- 4 Şubat 2014; 2:26:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeqenDRove

Merhaba arkadaşlar windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum...
    8gb ram oldugu halde 2.98 gbsi kullanıor bunun nedenini az çok biliorum fakat 32 bitten 64 bite geçemiyorum desteklemiyor gibisinden şeyler diyor nasıl olucak yardım ?

32bit 3GB RAM e kadar yürüyor bunu zaten farketmişsin

Sıkıntı, açıklama yüzeysel olmuş '' desteklemiyor gibisinden şeyler'' de tam olarak ne zaman nerede (hangi kısımda bölümde ekranda) ve tam olarak uyarıda ne yazıyor?
    Birde 64bit e geçmek derken neyi kastettin? Formatlayıp 64bit kurmaktan konuşuyoruz umarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arenasss

quote:

Orijinalden alıntı: LeqenDRove

Merhaba arkadaşlar windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum...

32bit 3GB RAM e kadar yürüyor bunu zaten farketmişsin

Sıkıntı, açıklama yüzeysel olmuş '' desteklemiyor gibisinden şeyler'' de tam olarak ne zaman nerede (hangi kısımda bölümde ekranda) ve tam olarak uyarıda ne yazıyor?
    Birde 64bit e geçmek derken neyi kastettin? Formatlayıp 64bit kurmaktan konuşuyoruz umarım :)

windows 8 veya 7 indirdim internetten 64 bit benimki 32 bit olduğu için 64 bit desteklemiyor diyor ne yapmam gerekicek 8gb ram var 3gbsini kullanıorum 32 bitten kaynaklanıor o yüzden cıkmak istiom ama format ta atamıorum
    64 bit desteklemiyor diyor sizce neyden kaynaklanıor
    Bu dosyanın sürümü çalıştırdıgınız dosyanın sürümüyle aynı değil bilgisayarınızı sistem bilgilerine bakarak 32 veya 64 bit kurun diyor ?
    32 bitten 64 bite neden geçemiorum ya :S yardımcı olursanız teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeqenDRove -- 4 Şubat 2014; 17:17:43 >

• İso dosyasını usb ya da dvd ye basıp öyle kuracaksınız 64 bit sistemi bilgisayar açıkken kuramazsınız
  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    dvdye aktardım windows 8 64 bit fakat ön yükleme vb olmadı nasıl yapılacak ?
  • Biostan başlangıcı dvd olarak seçmeniz lazım
  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum deniyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

İso dosyasını usb ya da dvd ye basıp öyle kuracaksınız 64 bit sistemi bilgisayar açıkken kuramazsınız

biostan nasıl seçeceğim dvd yi ?
  • hocam bir arkadaşa gösterin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.