Şimdi Ara

8mb sınırsız internet ama nerde yokk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 8mb sınırsız internet tabikide ttnette dowloand yaptığımda hız 200 kb geçmiyor premium üyelik aldım hızlı olsun die ama nafile yine aynı ttnete aradım bi sonuç çıkmadı eyüp bölgesinde oturuyorum geçenlerde bi arkadaşıma gittim bağcılar da benim pcimdende kötü pcsi var özellik olarak bi download yaptım gözlerime inanamadım 400 kb buluyo aynı tarife aradaki farka bakın sonuçta aynı parayı veriyoruz ama aynı hizmeti alamıyoruz ne yapmam lazım bi ayarı falan mı var anlamadım gitti bi bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen saygılarmla...

• ben bağcılardan tayinim çıkmadan önce yüriyüş yolunun sonunda otururken 2 ay kadar önce yani 1.5 mb/s yani 1600 kbleri gördiğüm oliyodu fiber kablo döşedi ttnet oriya
  • bizim burda yok sordum ne zaman yaparsınız diye kimsenin bilgisi yok bide aynı parayı ödüyoruz hizmete bak diğer adsl hizmetlerinden faydalansam yine aynı hız olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicmik

arkadaşlar 8mb sınırsız internet tabikide ttnette dowloand yaptığımda hız 200 kb geçmiyor premium üyelik aldım hızlı olsun die ama nafile yine aynı ttnete aradım bi sonuç çıkmadı eyüp bölgesinde oturuyorum geçenlerde bi arkadaşıma gittim bağcılar da benim pcimdende kötü pcsi var özellik olarak bi download yaptım gözlerime inanamadım 400 kb buluyo aynı tarife aradaki farka bakın sonuçta aynı parayı veriyoruz ama aynı hizmeti alamıyoruz ne yapmam lazım bi ayarı falan mı var anlamadım gitti bi bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen saygılarmla...

8 mbit tarife garantisini hiçbir firma vermiyor çünkü alamama durumunuz var bu tarifelerde 1-8 mbit arası enyüksek kaçı destekliyorsa hattınız onu alabiliyorsunuz ancak.

Modem ayarlarından hat değerlerinizi paylaşırsanız hem mevcut verilen hızı görür hemde neden daha fazla hız alamadaığınızı hat değerlerinizden söyleyebiliriz.

• 8 mbit tarife garantisini hiçbir firma vermiyor çünkü alamama durumunuz var bu tarifelerde 1-8 mbit arası enyüksek kaçı destekliyorsa hattınız onu alabiliyorsunuz ancak.

Modem ayarlarından hat değerlerinizi paylaşırsanız hem mevcut verilen hızı görür hemde neden daha fazla hız alamadaığınızı hat değerlerinizden söyleyebiliriz.
    hocam modemim zyxel p-2602 hwl d1a ohat değerlerini nerden bakıcam yardımcı olursan bakıp söylerim bu arada hız testinde 1.57 mb çıkıyo
  • quote:

8 mbit tarife garantisini hiçbir firma vermiyor çünkü alamama durumunuz var bu tarifelerde 1-8 mbit arası enyüksek kaçı destekliyorsa hattınız onu alabiliyorsunuz ancak.

hocam modemim zyxel p-2602 hwl d1a ohat değerlerini nerden bakıcam yardımcı olursan bakıp söylerim bu arada hız testinde 1.57 mb çıkıyo

o marka modemin ayarlarını hiçbilmiyorum valla.Mutlaka bu modemi bilen bi arkadaş yazar onun üstüne yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

o marka modemin ayarlarını hiçbilmiyorum valla.Mutlaka bu modemi bilen bi arkadaş yazar onun üstüne yardımcı oluruz.

teşekürler dostum premium üyelik aldık hızlı **** diye ama boşuna aldık galiba hız aynı sıyıracam kafayı ttnetin yaptığına bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-brighter

ben bağcılardan tayinim çıkmadan önce yüriyüş yolunun sonunda otururken 2 ay kadar önce yani 1.5 mb/s yani 1600 kbleri gördiğüm oliyodu fiber kablo döşedi ttnet oriya

sonunda derken minibus duraklarının taraf mı , tabya tarafımı hocam ?

abi işe bak fiber geldi

15 dk lık mesafedeyim meydana yakın zamanda şu fiberi tadalım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.