Şimdi Ara

8Mbit Netlimitsiz Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pakete geçtiğim zamanda fiyatı 54TL idi.Yılbaşında sanırım 5TL zam yapıldı 60TL oldu fakat 67 TL fatura geliyor.2 TL aldığım modemden fakat diğer 5TL nerden gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

Arkadaşlar bu pakete geçtiğim zamanda fiyatı 54TL idi.Yılbaşında sanırım 5TL zam yapıldı 60TL oldu fakat 67 TL fatura geliyor.2 TL aldığım modemden fakat diğer 5TL nerden gidiyor?

Eğer ay ortasında geçtiysen geçtiğin güne kadar önceki paketten, geçtiğin günden fatura kesimine kadar öbür paketten fiyatlandirıliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MuzaffeR-

quote:

Arkadaşlar bu pakete geçtiğim zamanda fiyatı 54TL idi.Yılbaşında sanırım 5TL zam yapıldı 60TL oldu fakat 67 TL fatura geliyor.2 TL aldığım modemden fakat diğer 5TL nerden gidiyor?

Eğer ay ortasında geçtiysen geçtiğin güne kadar önceki paketten, geçtiğin günden fatura kesimine kadar öbür paketten fiyatlandirıliyor.

2010'da geçmiştim bu pakete ?
  • faturanı bi incele arkadaşım tivibu vb aldığın hizmet var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

faturanı bi incele arkadaşım tivibu vb aldığın hizmet var mı

8Mbit Netlimitsiz Paketi
  • Katma değerli bir servis satın almışsın. Vergileriyle birlikte 5 TL'ye tekabul eder.
  • Büyük ihtimalle tivibu eklemişlerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

faturanı bi incele arkadaşım tivibu vb aldığın hizmet var mı

8Mbit Netlimitsiz Paketi

1.5-2tl arası gecikme bedeli var , birde arkadan bak detaylarda yazar ne olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 12 Mayıs 2012; 17:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Katma değerli bir servis satın almışsın. Vergileriyle birlikte 5 TL'ye tekabul eder.

Ben sadece 2010 yılında paketi aldım,ondan sonra hiçbir paket felan almadım.Sadece aylık faturaya yansıyacak 2TL'lik modem aldım.Nasıl bir iştir yahu!.
  • hocam en basiti girin ttnet online sayfasına bakın tivibu işlemleri - tivibu aboneliklerime tıklayın var mı bişey..bende mesela Tivibu Web Maxi yazıyor sizde var mı bişey
  • Ben daha önce sıkıntımı belirten bir konu açmıştım, belki sanada uygulanmış olabilir. Onaysız tivibu web aboneliği veriyorlar. "Online İşlemler" den kontrol etmelisin bence. Aslında fatura' da gözüküyor eğer birşey satın almışsan (onaysız' da olsa)
  • quote:

hocam en basiti girin ttnet online sayfasına bakın tivibu işlemleri - tivibu aboneliklerime tıklayın var mı bişey..bende mesela Tivibu Web Maxi yazıyor sizde var mı bişey

"Kullanmakta olduğunuz bir Tivibu aboneliğiniz bulunmamaktadır."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.