Normalde internetimde kopma sorunu yaşamıyorum.Youtube vs sitelerden idm ile 900 kb-1 Mb hızında indirme yapabiliyorum.
Anck premium sitelerde(filesonic-wupload) internet download managerle indirme yaparken yklaşık 3 dk da bir kopup geliyor...Bu sıkıntıdan dolayı TTNET i aradığımda bir sıkıntı göremediklerini ve hattımın destekledğini söylediler...Portlarda da sorun bulamadılar..6 mb e düşürelim bir de öyle deneyin dediler o zaman bu sorun olmadı hiç..
Ancak dün tekrar 8mb e bağlattım ve yine aynı sorun oluyor...
Modemin modeli :Airties RT-206 v4
Bir de ethernet kablosuyla bu sorunu yaşamıyorum , wireless de oluyor ve sadece idm ile preium sitelerden indirme yaparken oluyor...
Var mı aranıza bir çözümü olan, aynı derttten muzdarip olan...?
Aynı dertten muzdaribim, ttnetten sorun sizde diyolar, ayar oldum, elemanla tartıştım. şu an hala araştırıyorum modemin DMT ayarlarıyla ilgili bir iki başlık var onlara gözatıyorum.
Hat kopuşları ile ilgili modem arayüzüne ulaşıp hattınızın değerlerini paylaşabilirseniz daha yardımcı olabiliriz. Modem arayüzünden paylaşacağınız hat değerleri hat zayıflığı, sinyal gürültü oranı (SNR), hatta gelen güç
quote:
Orijinalden alıntı: SNIPER82
Hat kopuşları ile ilgili modem arayüzüne ulaşıp hattınızın değerlerini paylaşabilirseniz daha yardımcı olabiliriz. Modem arayüzünden paylaşacağınız hat değerleri hat zayıflığı, sinyal gürültü oranı (SNR), hatta gelen güç