Şimdi Ara

8Mbit Wireless İDM kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normalde internetimde kopma sorunu yaşamıyorum.Youtube vs sitelerden idm ile 900 kb-1 Mb hızında indirme yapabiliyorum.

Anck premium sitelerde(filesonic-wupload) internet download managerle indirme yaparken yklaşık 3 dk da bir kopup geliyor...Bu sıkıntıdan dolayı TTNET i aradığımda bir sıkıntı göremediklerini ve hattımın destekledğini söylediler...Portlarda da sorun bulamadılar..6 mb e düşürelim bir de öyle deneyin dediler o zaman bu sorun olmadı hiç..

Ancak dün tekrar 8mb e bağlattım ve yine aynı sorun oluyor...

Modemin modeli :Airties RT-206 v4

Bir de ethernet kablosuyla bu sorunu yaşamıyorum , wireless de oluyor ve sadece idm ile preium sitelerden indirme yaparken oluyor...

Var mı aranıza bir çözümü olan, aynı derttten muzdarip olan...?

• Aynı dertten muzdaribim, ttnetten sorun sizde diyolar, ayar oldum, elemanla tartıştım. şu an hala araştırıyorum modemin DMT ayarlarıyla ilgili bir iki başlık var onlara gözatıyorum.
  • Hat kopuşları ile ilgili modem arayüzüne ulaşıp hattınızın değerlerini paylaşabilirseniz daha yardımcı olabiliriz. Modem arayüzünden paylaşacağınız hat değerleri hat zayıflığı, sinyal gürültü oranı (SNR), hatta gelen güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Hat kopuşları ile ilgili modem arayüzüne ulaşıp hattınızın değerlerini paylaşabilirseniz daha yardımcı olabiliriz. Modem arayüzünden paylaşacağınız hat değerleri hat zayıflığı, sinyal gürültü oranı (SNR), hatta gelen güç

Buraya yazdım:
    http://forum.donanimhaber.com/m_38980870/mpage_2//tm.htm#53690270
  • Bendeki modem airties rt 205 sanırım Airties modellerinin çoğunda wireless da idm de kopmalar oluyormuş nette araştırdığım kadarıyla...

Ama normal indirmede olmuyor, idm ile hızlı indirmede saniyede 900 kb f- 1 mb falan gördüğümde oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.