Şimdi Ara

8Mbite Kadar inter hızı 1 mbitten yukarı çıkmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi akşamlar 8mbite kadar olan kampanyayı kullanıyorum ve hızım 1 mbitte sabit

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/11/12964.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4delux -- 11 Mart 2011; 22:26:11 >

• Hattınızı Sabitlemişler. Hat değerleriniz 8MB e yakın bir hızı kaldırabileceğini gösteriyor. Müşteri hizmetlerini arayın hızınızı artırsınlar..
  • Yanlış bilgi veriyorsunuz. hattınız bu haliyle 1 mbitten fazlasını kaldırmaz. kablolarınızı kontrol edin.
  • zayıflama 44.5 olarak görünüyor bu değer 8mb denk gelmiyor mu?
  • Degerler kötü 1 mb biraz abartı ama arayın sorun 2 mbit yapabilirlerse yaparlar ancak kopmalar olabilir.1 mbitte idare edin şimdilik.
  • yorum yapanlara çok teşekkürler nasıl bir yol izlemeliyim sizce.
  • Ilk once 444 0 375 arayin,
    hiz ile ilgili menuyu secin,
    musteri hizmetlerine internette sorun var ariza kaydi birakin,
    ne diye sorarlarsa kopuyor dedin,
    israr etmeniz lazim yoksa salliyorlar,
    sert bir tavir ile konusun,
    sonra seni ilgili santral ariyacak(((bagli oldugun santral yani))),
    sende hattimi test edin deyin max alabilecegin hizi onlar goruyorlar,sonrasinda stabil bir hizi yakayinca sabitlettir bu kadar,
    ayrica eve gelen telefon kablolarini ben degistirdim,2 mb alirkene 4 mb alabiliyorum bana max 1 alirsin dediler ama oda yalan tabiki,
    kaliteli spliter alin,herseyi ttneten beklemeyin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 12 Mart 2011; 18:20:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncellikle Hattınız ne kadar hızı destekliyor onu öğreniniz. Yüksek hızı destekliyorda hala yavaşsa Müşteri hizmetlerini arayıp sorununuzu belirtin.

Size tavsiyem herşeyi öğrendikten sonra microsoft gibi sitelerden IDM ile birşey indirip hızını tam anlamıyla öğrenmeniz.
  • Değerlerin çok kötü anca bu hızı alırsın hızın artmasını istiyorsan (tabi senin kablolarda sorun olmadığını var sayıyorum apatmandaki veya sokaktaki bir komşuna kaç mbit hazı aldığını sor eğer yüksek alıyorsa senin evin kablolarında sorun vardır.)

Telekom müdürlüğüne gidip altyapı iyileştirme talebi bulunabilirsin bunun dışında başka bir şey olmaz telefon arayarak bir sonuca ulaşamazsın boşuna telefon paran gider başka bir şey olmaz. Bunun dışında diğer ay 1 mbit tarifesine geri dön derim boşa 55 TL ödeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 12 Mart 2011; 21:01:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.