Şimdi Ara

8mbps ye geçtim net gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce 8 mbps limitsiz(15gb) tarifeye geçtim o günden başlayarak link sabitlenmeme sorunu oluştu yani internete bağlanamadım telekomu aradık sorunun bizde olduğunu sölediler ertesi gün saat 11 gibi net gelmişti 8 mbps oalrak gösteriyodu hızı fakat saat 12-13 gibi tekrar gitti bütün gün gelmedi sonra bugün baktığımda gene gelmişti fakat 12,30 da bir daha gitti.bunun sebebi binadaki telefon kablosunun bu hızı taşımaması olabilirmi bide bölgede çalışma varmış ondan olabilirmi
    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Sorun hatta.Aynı sorunu ben yaşadığımda hızı 4 mbps düşürterek sorunu hallettmiştim.Fakat yine arasıra gidiyor net.Bugün arayarak 2 mbps düşürtecem

Resimde adsl durumu gözüküyor.Berbat bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTN -- 5 Temmuz 2009; 11:27:23 >
  • Şuan 8 mbps bağlantım var ama dünde bu şekilde net vardı ve saat 12.30 gibi gitmişti link gitti en son baktığımda gece 1.30 du ve jhala yoktu ama ne hikmetse sabahları sorunsuz bağlantı geliyo inş düzelir
  • Sen akşamları görürsün.Sabah sorun olmuyor genelde.

biraz önce arıza kaydı bırakmıştım şimdi 2 mbps düşürdüler

Yine sorun çıkarsa 0.5 mbps e kadar yolu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTN -- 5 Temmuz 2009; 12:00:20 >
  • Bizim daireye yeni hat çektirsem sorun düzelirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasaRab -- 5 Temmuz 2009; 12:13:55 >
  • Hız düşürmeyi dene.Yine sorun olursa kabloları değiştirirsin.Santrale olan uzaklığını biliyor musun?Eğer uzaksan kablolayla hiç uğraşma hızı düşürt
  • Downstraem Hat Zayıflaması 52 gözüküyor buda santrale epey uzak olduğunu gösterir. 2 mbitte bile sorunlar olabilir sende çünkü Downstream sınırı 12. Bu sınır hıza göre değişir 2 mbit için 12 iyi değer değil bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Byadmin 1 aydır downstream sınırı 6 da iken kullandım.Buna şükür ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih90216

Byadmin 1 aydır downstream sınırı 6 da iken kullandım.Buna şükür ediyorum

Benim değerleri duysanız dahada şükredersiniz heralde

Hat zayıflamam 68
    SNR Sınırımda en iyi olduğu zaman 14, 8den aşağı olduğu zaman bağlantım kopuyor.

Santrale uzaklığımdan dolayı ancak 512/128 kullanabiliyorum 2 sene 256/64 eziyeti çektim. Bende buna şükrediyorum ne yapayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Byadmin 1 aydır downstream sınırı 6 da iken kullandım.Buna şükür ediyorum

Benim değerleri duysanız dahada şükredersiniz heralde

Hat zayıflamam 68
    SNR Sınırımda en iyi olduğu zaman 14, 8den aşağı olduğu zaman bağlantım kopuyor.

Santrale uzaklığımdan dolayı ancak 512/128 kullanabiliyorum 2 sene 256/64 eziyeti çektim. Bende buna şükrediyorum ne yapayım.

şükür yaradana

Düştüğümüz durumlara bak yaw.Bu santrallere bir çözüm yok mu?Herhangi bir alet takalmıyorlar mı?

• bu net ne cins bişeydir böyle saat 12.30 da gitti gene bugün artık yarın sabah gelir heralde bu arada santrale olan uzaklığım fazla değil 4-5 sokak var arada
  • quote:

Sen akşamları görürsün.Sabah sorun olmuyor genelde.

bu istatislikleri nereden öğrenebilirim? bendede hat zayıflaması var galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: MOPAR

quote:

Sen akşamları görürsün.Sabah sorun olmuyor genelde.

bu istatislikleri nereden öğrenebilirim? bendede hat zayıflaması var galiba

Modemin arayüzüne gir. İstatistikler vardır orada;)

• Müşteri hizmetlerini arayın arıza kaydı bıraktından sonra santralden sizi arayacaklardır... Aradıklarında görevlilere hattımın hızını 2048 e sabitlermisiniz deyin sorun büyük oranla çözülür olmazsa 1 mb bile kullanabilirsiniz hattınız kaldırmıyordur...
  • Bugün telekomdan bizim bölgeyle ilgilenenleri aradık ve net sorununu bildirdik Şuan itibariyle nete girdim ve hızı 2mbps ye düşürmüşler ve benim şimdi sizlere bir sorum olucak

2mbps den 15gb mı yoksa 1 mbps den sınırsız tarifeye mi geçim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.