Arkadaslar Ati 4890 Oc bir ekran karti aldim 6pin yaninda 8pin guc girisi var. Benim Tagan psuda ise sadece 6pin pci kablo mevcut. Bana 8pin uçlu yada dönüştürücüyü bulabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz. Yahutta elinde böyle bir kablo olan arkadaştanda alabilirim. Yardim ederseniz çok sevinirim pc bu kablo olmadıgından yatıyor.
Ps: Kadıköy yazıcıoğlunda bakmadığım yer kalmadı kimsede yok.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Vatanbilgisayari arayip sormani onerebilirim kablo cesitliliginde cok iyiler...
normal 4'lu molexden donusturucu cikmadi dimi kutudan..?
gecen yazısı oglundan 6 lık arıyodum her dukkanda vardı valla
bu arada 4 tl istediler kıytırık kabloya... kafam attı 1 tl veririm dedim bozustuk eve geldim kırdım molexi pinlere kabloları tek tek taktım.. toplam 2 molex gitti ama olsun... benim olaydan sonra toplatmış olabilirler yazıcıdan
2. elden donenler ve cesitli bilgisayar sarf malzemeleri eski PClerden cikip guzelce temizlenip tekrardan satiliyor...
o aletlerin bakir'indan baska bisey para etmiyor zaten... Garip olan kutusunun icinden cikiyor olmasi gerekliligi... Sapphire ekran kartlarindan bir cogunu kullandim hepsinin icinden 4 molex- vga power4lu donusturusturucu cikiyordu.
Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler, 6pinli olani heryerde var 8pinli olansa yok. ekran karti yurt disindan gelme XFX marka ve kutuya sadece 6pin donusturucu koymuslar. Vatan'a bi bakiim belki orda bulabilirim. Herkese tekrar tesekkurler.