Şimdi Ara

8Plus 1 Haftada Pil Sağlığı %99a Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 günlük cihazımın bugun pil durumunun %99'a düştüğünü fark ettim. Cocout Battery ile kontrol ettiğim toplam 7 kere şarj edip %99'a düştüğünü görüyorum. Ayrıca telefonu komple kapatıp açtığımda Apple logosu görünürken üstte veya altta belirgin bir yeşil pikseller çıkıyor sonra kayboluyor. Yazılımsal mı bilemedim. Telefonu servise vermeyi düşünüyorum, bu kadar şanssız da olduğumu tahmin etmezdim elektronik işinde, üzüldüm. Sizce neden olmuş olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuhre -- 28 Ocak 2019; 12:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bataryada bendede bazen azalma oluyor ama geri artığıda oluyor(95 den 94 düşüp tekrar 95 çıkması gibi).ekranda böyle bir sorun varsa bence apple destek uygulama üzerinden görüşün.olmadı garantiye verirsiz.
  • Benim Iphone 8 cihazımda 10 günlükken %99’a düştü.
    4 gün önce DFU ile temiz kurulum yaptım, pil yüzdem tekrar %100 oldu.
    Dün tekrar baktım %99’a düşmüş. Cihaz 40 günlük.
    Ayrıca cihaz açılınca da Apple logosunun altında yada üstünde tam hatırlamıyorum piksel dalgalanması gibi birşey oluyor.
    Tamamen yazılımla ilgili olduğunu düşünüyorum.
    Takmayın, düzelir.

• Benim ip8 de öyle düşüyor apple ın yazılım sorunlarından pil sağlığı da nasibini almış kullanım normal ise sorun yok
    Açılışta elma logosundayken piksel dalgalanması kullandığım tüm iphone larda var sorun teşkil etmiyor System test check yapıyor ondandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 30 Ocak 2019; 17:9:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ilgili program App store de var mı?

• H.SAHİN kullanıcısına yanıt
    Ben bulamadım.cikmadi hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun süre önce üretildiğinden dolayı, pilin bekleme süresinden dolayı kapasitesi çabuk düşmüştür diye düşünüyorum.
  • 6s telefonumda 12 çıkar çıkmaz geçtiğimde %85e düşmüştü pil sağlığı. 1 seneden fazla süredir aynıydı buna istinaden ben de bugda kaldı diye düşündüm ama geçen hafta %84e daha yeni düştü. Neredeyse 1,5 senede %1 düşmesi çok ilginç. Oysaki ios 12ye kadar normal şekilde ortalama 2 ayda %1 şeklinde azalıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 15 Mart 2020; 13:51:46 >
  • Apple'ın pil sistemin de hata var bu sorunu yaşayan çok kişi var 14 gün geçmeden paranı iade al
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

Uzun süre önce üretildiğinden dolayı, pilin bekleme süresinden dolayı kapasitesi çabuk düşmüştür diye düşünüyorum.
    aynı görüşteyim
  • H.SAHİN kullanıcısına yanıt
    coconut battery mac uygulaması hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.