saol fatal bu arada +9 cleavera +8 ib veren var ne yapim sizce
+8 ibyi aldım ya bundan sonra okcu olcam
acayip zarardasın kanka yattın sen
quote:
Orjinalden alıntı: _MeMeNto_
quote:
Orjinalden alıntı: F a T a L
Sacmalıyorsunuz yaa..
Cok super yapmıssın kardesim. Kötü diyenlerin hepsi ilk mesaja bakıp post kasanlar yada +9 cleaver ın ne demek oldugunu tam bilmeyenler
oyundan ve pazardan ne kadar anladığın ortada ıı takas dıosan kıme sorarsan sor kımse vermezz +8 shardıı gıtt dolaşş maradonda bulabılcenmı bakalımm
+1 +9 cleaver çok sekiyor combo yapmak zor oluyor ben dün +8 cleaverla 55 lwlim deruya 50 vurdum çok sekiyor
su adna dusunuyomda % 50 zarardasın ilk basdan:D
quote:
Orjinalden alıntı: ardasimsek1
+8 ibyi aldım ya bundan sonra okcu olcam
quote:
quote:
Sacmalıyorsunuz yaa..
Cok super yapmıssın kardesim. Kötü diyenlerin hepsi ilk mesaja bakıp post kasanlar yada +9 cleaver ın ne demek oldugunu tam bilmeyenler
oyundan ve pazardan ne kadar anladığın ortada ıı takas dıosan kıme sorarsan sor kımse vermezz +8 shardıı gıtt dolaşş maradonda bulabılcenmı bakalımm
Evt kimse vermez çünkü herkez görünüme önem veriyor . Ticaret olarak nasıl bir takas olduğunu sorarsan biraz kötü olmuş fakat kullanacaksan iyi yapmışsın 1 ap 10 posion vs de hayat kurtarır ve ben her silahın sekme oranının farklı olduğuna inanmıyorum farklı gurupların farklı olabilir ama dagger katogorisindeki bütün silahların sekme oranı aynıdır.
1 ap ile alakası yok kardesim sana birsey sölim clever shard dan daha çok sekiyor onun için daha az damage vurursun
cleaver'in ap'si fazla olmasına rağmen shard daha pahalı malesef zarardasın.
emege saygıı bravo
ya bence gorunuş o kadar önemli deil hatta +7 shellere rebirt basmadım ezik gorunmek için ama czde exik gorunup herkezle kapışabiliom
sanki hafiften zararlı çıkmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: ardasimsek1
saol fatal bu arada +9 cleavera +8 ib veren var ne yapim sizce
sakınnnnn.shardla ıb degısmıs gıbı bısı olursun.emın ol o cleaver a +8 shard weren ararsan bulursun
Archerda güzeldir :)
+8shard=+8ib + 2gb almı$ oldun artık gerisine sen kara ver..
Shardın tipi yeterdi,keşke yapmasaydın.
PSSSSSS
şimdi biraz değerlendirirsek cleaver satılması zor şekli kötü bir silah shard satılması kolay şekli iyi karizma son derece feci bir silah aslında ikiside sana aynı avantajları sağlıyor fakat oyunda şuan nakit çok önemli 5 gb vermesen bi ihtimal kardasın 5 gb seni sarsmaz ama sanırım shard+8 falan neyse sen kafana uyanı yapmışsın ama bence shard +8 ile direk takas yap yeniden shardı al derim benn
quote:
Orjinalden alıntı: _destroyer_
quote:
quote:
Sacmalıyorsunuz yaa..
Evt kimse vermez çünkü herkez görünüme önem veriyor . Ticaret olarak nasıl bir takas olduğunu sorarsan biraz kötü olmuş fakat kullanacaksan iyi yapmışsın 1 ap 10 posion vs de hayat kurtarır ve ben her silahın sekme oranının farklı olduğuna inanmıyorum farklı gurupların farklı olabilir ama dagger katogorisindeki bütün silahların sekme oranı aynıdır.
glave nin raptordan daha cok sektiği oyundaki bütün oyuncular yarafından kabul edilmiştir herkes VS sen baya ilginc bir karşılaşma olacak
extra olarak high class itemler aynı atağa sahip low class itemlere gore hit vurma ratingi daha yüksektir pvpde damage %40 dır yanı pek fazla dişe dokunur bir damage farketmiyor shardı repair ettirmek zor geldi desen anlardımda 1 ap için +8 shar vermek abartı hatta dehşet derecede kötü bir takas olmuş sen onu nerden buldun havadan mı geldi alırken ne kadara zorlandığını harırlasaydın ya forumdakilerin yarısına +8 shard verecem üstünüzdeki itemleri alırım desen zannediyorum hemen verirlerdi ,
aslında senin durumun ibret olmalı bazı kişilere
HADİ MİİLET +8 cleaver basmaya olursa +8 shard veriyolar
bence kazığın babasını yedin üstüne 5gb veriyon :S
knka +8 shard bulmuşsun niye takasa girion bnce çok beeerbat bi takas