Şimdi Ara

+8shard +9cleaver takası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: QwA

Bence kazık yemişsin çünkü clever da 90 poıson var ve sekme ihtimalı shard a göre cok yuksek.....ve shard+8 le uzaktan vurabiliyosun...clever la vuramıyosun...madem aldın hayırlı olsun ama ben olsam vermezdim

POSİON NUN SEKTİRMESİ TAMAMEN HURAFE POSİON ÇOK YARARLIDIR MESELA +6 MD +7 ÇLUVERDEN 1 ATACK DAHA FAZLADIR AMA +7 ÇLEVERIN 10 POSİON DMAGE FAZLA OLDUGUNDAN DOLAYI DERWİŞE EN AZ 250 DMG FAZLA GEÇİRİR
  • boşver takma gitsin ya Yenisini alırsın
  • çok güzel bir kazık yemişsin geçmiş olsun +8 ib demek dual +8 md demek , +8 shard demek 2 tane +8 ib demek sen shardla ib yi kafa kafaya değişmiş gibi olmuşsun. 1 ap ye yanlıp shard verilmez ytl ile item satanlara bakarsan anlarsın cleaver in 1 ap yüksek olduğu halde shard 225 ytl iken cleaver 175 ytl gerisini sen düşün gitmiş güzelim shardı harab etmişsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamela:D

quote:

Orjinalden alıntı: QwA

Bence kazık yemişsin çünkü clever da 90 poıson var ve sekme ihtimalı shard a göre cok yuksek.....ve shard+8 le uzaktan vurabiliyosun...clever la vuramıyosun...madem aldın hayırlı olsun ama ben olsam vermezdim

İkisninde efect range 1.00dır ikiside aynı mesafeden vurur. Ben dual shard +7 de kullandım dual cleaver +8de shard ve +8de kullandım hiç birinde bi sorun yaşamadım yok sekmeymiş yok uzaktan vurmaymış. O sizin playerkığınıza bağlı saygılar...

bir adamı kovalarken skill kullanıp boşa gidiyorsa sekme dediğimiz şey gercekleşir
  • tam bir kazık yemişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardasimsek1

arkadaşlar +8shard verip +9 cleaver aldım üstünede 500m verdim ii takasmı sizce

dünmyann en büyük kazıgını yemısın shard daha artslk ve cleaver sekio
  • ben kesinlikle vermezdim
  • bırakın şu knight ı ya relax olun bea
  • Bence kazık yemişin !!!!!
  • kazık yemişsin kusura bakma
  • quote:

of ya böle düşünmedim ben daha çok apsi var die aldım shard daha güzel duruo haklısınız ve daha pahalı

Evet Cok 1 ap

• çok ii yapmamışsın ama clever ii seker diorlar hep sekmez ama 1atack içinde werilmez shard wermesen ii olurdu ama fazla bi kazık da yememişsin
  • +9 cleavere +8 shart bide 5 gb mi veer din .sen salaksın(bu oyunu bırak)
  • gel onu bana ver daha iyi bee adaM seniş feci KAZIKLAMIŞŞŞŞŞŞ
  • Ayreten ikinci saçmalık +8 shardla uzaktan vurulması olayı.Beyler yada gençler diyeyim artık oyunu bilmeyenler bilenlerden yıllardır bu oyunu oynayanlardan tecrübe edinsinler.Sekme mekme bunlar hurafedir.Yıllardır bunların astarı ortaya çıkmadı ve çıkmazda.Trade Hackin uluorta yapılabildiğine inanıldığı gibi bunlarada inanıyorsunuz.Yok böyle birşey...+9 cleaver herzaman +8 sharddan iyidir.

Dikkat etmeniz gerken şudur: +9 cleaver mı yoksa +8 shard mı iyidir sorusu...+1 shardın atak gücü +1 cleaverdan daha fazla oldugundan aynı sevıyede shard her zman ustun gelecektır.Shardı mirage ve cleaverdan üstün klan da budur.Yok seker yok uzaktan vurur...Çocukmusunuz yahu.(!) İngilizce dökümanlarını da okumamışsınız bu oyunun noob noob yazıyorsunuz.

oyunda görsellik değil işlevsellik önemlidir.Kekuri ring normalde piyasada 5gb iken beramusta +1 i 11gb.Alın size başka çocukça bir durum.kekuri +1 yapmak için harcadığın kekuri miktarına bakarsan kekuri 0 ın 5gb olması çok saçma.

Ayrı bir saçmalık demişki arkdaşın teki

quote:

10 tane +8 Cleaver 5 6 tane trina ile +9 cleaver elde edilebilir.

+8 cleaver +7 sharddan daha ucuz :S

Haydin hesaplayalım.+8 shard için adamlar 110gb civarı para isterler.10adet +8 cleaver şuan beramusta tanesi 5gb den 50gb yapar.6 tirina ise 8gb den 48gb yapar.48gb+50gb eder 98gb...Bununla birlikte upgrade olması da kesin değil.Şöyleki 10tane +7 mdyi 5 trina ile +8 yapamadım. Haydi bakalım sil baştan.Yahu konuyu açan arkdaşım çoğu insan senle dalgasına kazık yemişssin diyor.Laf olsun torba dolsun işte.Çocukluk....Ama bazı arkdaşlarımız kendilerine göre gerekçelerle kazık yemişssin diyor.Bu arkadaşlarıma saygı duyarım.Ama kazı k yemedin.İçin rahat olsun...Sen oyunun oyna.

Tek yapacağan şey madem havası var czye +7 shard al bir tane.+7 shard elinde dolaş saldırırken +9 cleaver sag klik ve saldır... ;) bu kadar basit...Bırak onun bunun yorumlarını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcelik -- 3 Haziran 2007; 13:27:05 >

• acayip kazık yemissin kardesim yazık etmissin kendine
  • quote:

ya bence gorunuş o kadar önemli deil hatta +7 shellere rebirt basmadım ezik gorunmek için ama czde exik gorunup herkezle kapışabiliom

çok iyi yöntem cz de herkesi üstüne çekersin sonrada PAT
  • 1 attack daha fazlası için 500m ...Fena sayılmaz işin içine +9 un posin damagesini katınca
  • kazık yemisin hem clevar cok sekiyor 500 m vermesen ii olurdu biraz
  • iyi yapmışsın da +8 ib almasan iyi olurdu. shardla cleaver mevzusuna gelince uzaktan vurma olayı falan alakası yok aynı hepsi. shard md cleaver gel üstüne effective range yazar etkili olduğu menzil yani 2sinin de 1.00 2side aynı uzaklıkta adama vurur adam kovalarken bilen de bilmeyen de yazmış arkadaşın dediği gibi hurafe bunlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.