+9 cleaver rulez İyi yapmissin.. 1 ap cok şey farkettiriyor , karizma falanda bahane , keşke +10 sb em olsada taksam.
Yahu sizler oyun mu oynuyorsunuz yoksa kıyafet mi beğeniyorsunuz...ARkadaşlar bu oyunda tek amaç savaşlarda no kasmak ve bu şekilde isim nam yaparak aynı zamanda czde söz sahibi olmak değilmidir...O zaman shard +8 olsa ne yazar sırf görüntüsünden ötürü...Daha iyi ya kerizler elinde cleaver +8 var sanıp sana saldıracaklar sonrada görecekler günlerini.Cleaver +9 u olan adam boş adam mıdır ki endişeye kapılıyorsun.Ben elime daha +8 mirage alamadım 3 senedir oynuyorum.Eğer bu işin ustasıysan shard +8 mekiz görüntüye takılma.Önemli OLAN ATACK POWER DIR.Bundan ötesi boş.1 atak için bile alırdım ben cleaver +9 u...Hiç birşekilde kzık yememişsin alan kazık yemiş.Çok müthiş birşey ise görsel show al eline +7 shard yansın parıl parıl.Kim nereden anlayacak ki...
Bırakın bu asçma görsellikleri de oyun oynayın savaşın.Şimdi +2 kekuri ringinizi oyunda gören mi var?Yada üzerinizdeki cihitin +8 olduğunu bilen mi var?Bu şeylerin üzerinde damgalı mı değil.O zaman bırakacaksınız bunları....
İyi etmişsin arkdaşım.Hatta iki elinde + 9 olursa ettimi sana +2 ap...Bu 2 ap çok şeyi değiştirir.
Beyler adam Seviyesa saygi Duymak Lazim..
hayirli Olsun karde$...
shard a yazık etmişsin arkadasım
10 tane +8 Cleaver 5 6 tane trina ile +9 cleaver elde edilebilir.
+8 cleaver +7 sharddan daha ucuz :S
saglık olsun..
Bence kazık yemişsin çünkü clever da 90 poıson var ve sekme ihtimalı shard a göre cok yuksek.....ve shard+8 le uzaktan vurabiliyosun...clever la vuramıyosun...madem aldın hayırlı olsun ama ben olsam vermezdim
quote:
Orjinalden alıntı: F a T a L
Sacmalıyorsunuz yaa..
Cok super yapmıssın kardesim. Kötü diyenlerin hepsi ilk mesaja bakıp post kasanlar yada +9 cleaver ın ne demek oldugunu tam bilmeyenler
Gayet iyi biliyorum
+9 Clevar : 102 Ap +8 Shard : 101 Ap
quote:
Orjinalden alıntı: _MeMeNto_
çok pis kazık adamlar logosta +9 cleaver +7 shard verıolar +8 sharda
Sanki atıyosun Cleaver +9 a logosda Shard8 + Md8 veriyolar be.... Bence çok ii bi takas yapmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: __True___Crime__
quote:
Orjinalden alıntı: ardasimsek1
böle düşünürsen kimse hiç bişey almaz önemli olan verdii atack goruntu deil
adam haklıı emege saygıı bravooo
amacın ne olm senin sabahtan beri bu kacıncı anlamsız mesajın post kastığın açık açık belli emeğe saygı ps falan ne demek asıl sana post kasma
quote:
Orjinalden alıntı: QwA
Bence kazık yemişsin çünkü clever da 90 poıson var ve sekme ihtimalı shard a göre cok yuksek.....ve shard+8 le uzaktan vurabiliyosun...clever la vuramıyosun...madem aldın hayırlı olsun ama ben olsam vermezdim
İkisninde efect range 1.00dır ikiside aynı mesafeden vurur. Ben dual shard +7 de kullandım dual cleaver +8de shard ve +8de kullandım hiç birinde bi sorun yaşamadım yok sekmeymiş yok uzaktan vurmaymış. O sizin playerkığınıza bağlı saygılar...
cok pis kazık yemissin gecmiş olsun
Cok büyük kazık yemişsin
büyük kazık yemişsin burdada topic acanlar vardı +9 cleaverin hem tipi yok hem çok sekiyor bir sürü dez avantajı var
Cleaver +9 için kıyılmazdı shard +8
quote:
Orjinalden alıntı: melihcelik
Yahu sizler oyun mu oynuyorsunuz yoksa kıyafet mi beğeniyorsunuz...ARkadaşlar bu oyunda tek amaç savaşlarda no kasmak ve bu şekilde isim nam yaparak aynı zamanda czde söz sahibi olmak değilmidir...O zaman shard +8 olsa ne yazar sırf görüntüsünden ötürü...Daha iyi ya kerizler elinde cleaver +8 var sanıp sana saldıracaklar sonrada görecekler günlerini.Cleaver +9 u olan adam boş adam mıdır ki endişeye kapılıyorsun.Ben elime daha +8 mirage alamadım 3 senedir oynuyorum.Eğer bu işin ustasıysan shard +8 mekiz görüntüye takılma.Önemli OLAN ATACK POWER DIR.Bundan ötesi boş.1 atak için bile alırdım ben cleaver +9 u...Hiç birşekilde kzık yememişsin alan kazık yemiş.Çok müthiş birşey ise görsel show al eline +7 shard yansın parıl parıl.Kim nereden anlayacak ki...
Bırakın bu asçma görsellikleri de oyun oynayın savaşın.Şimdi +2 kekuri ringinizi oyunda gören mi var?Yada üzerinizdeki cihitin +8 olduğunu bilen mi var?Bu şeylerin üzerinde damgalı mı değil.O zaman bırakacaksınız bunları....
İyi etmişsin arkdaşım.Hatta iki elinde + 9 olursa ettimi sana +2 ap...Bu 2 ap çok şeyi değiştirir.
tmm anladıkta adam +9 claver verip ib almış ya üst üstte kazık yenirmi 1 günde 1 kazık yeter
eh ne diyelim geçmiş olsun ama bir de şu yönden bak adam elindeki shardı görünce seni hacklemek isteyebilirdi (neyin iyi neyin kötü olacağını zaman belirler)ya da daha çok np kasarsın adamlar sana dalar sen biçiverirsin ha bu arada clever kalınlığı fazla olunca kaçırıyor shard kıl gibi ip ince....
nese artık olan olmuş
Tek kötü yanı claverin çok sekmesi... Diğer tüm durumlarda sen kârlısın...
kıyılır mıydı +8 sharda bi +9 cleaver içinn??? mesala cz de dolaşıyosun elinde +9 cleaver var üstünde damgalı değilki +9 oldugu adam +8 sanacak direk sana dalıcak.ama +8 shardla dolaşşsan ondada +8 oldugu damgalı değil ama adam ybaşkasında clevar gördügünde sana değil ona dalar tabi bu benim şahsi düşüncem.
ya +9 cleaver borumu öle bi diosunuzki sanki +8 sharda +8 cleaver deiştim