Şimdi Ara

+8shard +9cleaver takası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +8 shard ne demek ya Bence çok yanlış bir takas 2 tane +9 clever alırsın +8 shard a
  • Kazık Yemi$$in!!
  • siz bu kadar şeler diosunuz ama +9 cleaver için charınızı bile verirsiniz bazıları
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardasimsek1

siz bu kadar şeler diosunuz ama +9 cleaver için charınızı bile verirsiniz bazıları

+7 shard 30 gb
    +7 cleaver 15m

gerisini sen düşün seni üzmek istemem ama
  • böle düşünürsen kimse hiç bişey almaz önemli olan verdii atack goruntu deil
  • quote:

böle düşünürsen kimse hiç bişey almaz önemli olan verdii atack goruntu deil

adam haklıı emege saygıı bravooo
  • +9 cleaver verip de +8 ib almi$sin ya
  • çok pis zarar etmişsin +8 shard veya +9 cleaveride unut artık sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_Death

quote:

Orjinalden alıntı: _destroyer_

quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

quote:

Orjinalden alıntı: F a T a L

Sacmalıyorsunuz yaa..

Cok super yapmıssın kardesim. Kötü diyenlerin hepsi ilk mesaja bakıp post kasanlar yada +9 cleaver ın ne demek oldugunu tam bilmeyenler

oyundan ve pazardan ne kadar anladığın ortada ıı takas dıosan kıme sorarsan sor kımse vermezz +8 shardıı gıtt dolaşş maradonda bulabılcenmı bakalımm

Evt kimse vermez çünkü herkez görünüme önem veriyor . Ticaret olarak nasıl bir takas olduğunu sorarsan biraz kötü olmuş fakat kullanacaksan iyi yapmışsın 1 ap 10 posion vs de hayat kurtarır ve ben her silahın sekme oranının farklı olduğuna inanmıyorum farklı gurupların farklı olabilir ama dagger katogorisindeki bütün silahların sekme oranı aynıdır.

glave nin raptordan daha cok sektiği oyundaki bütün oyuncular yarafından kabul edilmiştir
    herkes VS sen baya ilginc bir karşılaşma olacak

extra olarak high class itemler aynı atağa sahip low class itemlere gore hit vurma ratingi daha yüksektir pvpde damage %40 dır yanı pek fazla dişe dokunur bir damage farketmiyor
    shardı repair ettirmek zor geldi desen anlardımda 1 ap için +8 shar vermek abartı hatta dehşet derecede kötü bir takas olmuş sen onu nerden buldun havadan mı geldi alırken ne kadara zorlandığını harırlasaydın ya forumdakilerin yarısına +8 shard verecem üstünüzdeki itemleri alırım
    desen zannediyorum hemen verirlerdi ,

aslında senin durumun ibret olmalı bazı kişilere

HADİ MİİLET +8 cleaver basmaya olursa +8 shard veriyolar

Bunları hangi kaynağa dayanarak söylüyorsun bende +8 glawe kullanıyorum ve seketiğini çok nadir gördüm raptorda kullandım onunda sektiğini çok az gördüm. Oyundaki bütün kullanıcılar tarafından kabul edilmiştir gibi bir cümle kullanman yanlış çünkü ben öyle düşünmüyorum

• bence büyük bi kazık yemişin shardın şekli yeter bide 1 atack için 500 m çok
  • quote:

böle düşünürsen kimse hiç bişey almaz önemli olan verdii atack goruntu deil

Atagina bakma seker dio yukarda arkadas ozaman ne anlami var!..
  • dostum naptın sen ya üste değerli bi item alman lazımdı daha,şimdi shard8 e takas edeim desen günlerce morodonda yatman lazım
  • Dual +8 cleaver kullanıcısıydım.Taki md+8 basana kadar md+8 werip dual shard+7 we pp+0 aldım shardla o kadar rahat combo yapılıyo ki yazık etmişsin!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LORD_Death

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

quote:

Orjinalden alıntı: F a T a L

Sacmalıyorsunuz yaa..

Cok super yapmıssın kardesim. Kötü diyenlerin hepsi ilk mesaja bakıp post kasanlar yada +9 cleaver ın ne demek oldugunu tam bilmeyenler

oyundan ve pazardan ne kadar anladığın ortada ıı takas dıosan kıme sorarsan sor kımse vermezz +8 shardıı gıtt dolaşş maradonda bulabılcenmı bakalımm

Evt kimse vermez çünkü herkez görünüme önem veriyor . Ticaret olarak nasıl bir takas olduğunu sorarsan biraz kötü olmuş fakat kullanacaksan iyi yapmışsın 1 ap 10 posion vs de hayat kurtarır ve ben her silahın sekme oranının farklı olduğuna inanmıyorum farklı gurupların farklı olabilir ama dagger katogorisindeki bütün silahların sekme oranı aynıdır.

glave nin raptordan daha cok sektiği oyundaki bütün oyuncular yarafından kabul edilmiştir
    herkes VS sen baya ilginc bir karşılaşma olacak

extra olarak high class itemler aynı atağa sahip low class itemlere gore hit vurma ratingi daha yüksektir pvpde damage %40 dır yanı pek fazla dişe dokunur bir damage farketmiyor
    shardı repair ettirmek zor geldi desen anlardımda 1 ap için +8 shar vermek abartı hatta dehşet derecede kötü bir takas olmuş sen onu nerden buldun havadan mı geldi alırken ne kadara zorlandığını harırlasaydın ya forumdakilerin yarısına +8 shard verecem üstünüzdeki itemleri alırım
    desen zannediyorum hemen verirlerdi ,

aslında senin durumun ibret olmalı bazı kişilere

HADİ MİİLET +8 cleaver basmaya olursa +8 shard veriyolar

Bunları hangi kaynağa dayanarak söylüyorsun bende +8 glawe kullanıyorum ve seketiğini çok nadir gördüm raptorda kullandım onunda sektiğini çok az gördüm. Oyundaki bütün kullanıcılar tarafından kabul edilmiştir gibi bir cümle kullanman yanlış çünkü ben öyle düşünmüyorum

herkes vs 2 oldu

• i.b ile takas edersen +8 shard vermiş +8 i.b almıs olosun kazıgın babasını yemişsin kardeş shardın karizması yeter bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

+8 shard ne demek ya Bence çok yanlış bir takas 2 tane +9 clever alırsın +8 shard a

Sende uçtun abartma 2 tane +9 cleaver ne demek
  • Geçmiş olsun yav dert etme önündeki takaslara bak
  • ziyaaa ne yalan atıyon ınanamayın su kazıma bb salak
  • çok kötü kazık yemişin benm shard+8im olsa clever+9 ve 500m verseler wermem ;) çok daha değerli shard
  • quote:

siz bu kadar şeler diosunuz ama +9 cleaver için charınızı bile verirsiniz bazıları

+9 clever logosta satılık

ilgilenenler
    yyawuzz@msn.com eklesinler

ayrıca

manesde +8 cb alınktır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.