Şimdi Ara

9.10.2023 İÜ EEM MEZUNLARININ ORTALAMA 38K YA İŞE BAŞLAMALARI HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel duruma bakınca hiç de fena olmayan olaylar silsilesidir

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Nasıl bir maaş başlangıç için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel ücret ve ileriki yıllarda çok daha fazla yükselecektir aldığı ücretler özellikle 4-5. senelerde ilk kazandıklarının 2-3 katını alacaklardır

• benim bildiğim, uç istisnalar dışında en fazla parayı aselsan veriyor o da 40-42 civarı. Aselsan'a her odtü bilkent mezunu da giremiyor.

iü ee için iddialı.

• legolas yine çoğu şeyden bihaber ve istanbuldaki şirketlerin fazla ücretlerin verdiğini bilmiyor ve her zamanki gibi şaşırtmıyor nedense9.10.2023 İÜ EEM MEZUNLARININ ORTALAMA 38K YA İŞE BAŞLAMALARI HK 

• tl üzerinden ortalama maaş söylemek anlamsız kur çok değişken dolar olarak yazmak daha mantıklı

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Polemik başlatma yine yaşım senin gibi ufak değil. Biliyoruz neyin ne olduğunu. Bilgi sahibi olmadan sallamıyoruz.

• yanılıyorsunuz

ve bakabilirsiniz de yeni mezun maaşına

9.10.2023 İÜ EEM MEZUNLARININ ORTALAMA 38K YA İŞE BAŞLAMALARI HKdreamgames.com
    Software Engineer (New Grad)
    https://dreamgames.com/careers/software-engineer-new-grad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 10 Ekim 2023; 19:59:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

software engineer diyor

ayrıca kaynak diye bunu mu atıyorsun?

dr.tus'ta da bir sürü doktor 25-30 bin lira aldığını savunuyor mesela.

Ben demiyorum meslektaşların diyor. Alakam yok zaten tıpla.

37 bin az bence memur maaşı 30 bin civarındayken. O statüdeki mühendis de min 50 almalı bence de.

• Aslında maaşlar şirketten şirkete farklılık gösterdiğinden dolayı bir şirket farklı miktarda verirken diğer şirket daha farklı miktarda ücretler veriyor. (Alanına göre farklılıklar arz ediyor)

• orta diyebiliriz

• 5-6yıl tecrübelenince ortalama 50k olur zaten maaşları.

100k maaş iyimiş valla devlette çalışan kalp damar cerrahlarından daha fazla alıyorsun hem de çok daha az stresli bir hayatın olacak üstüne nöbet derdin de yok uykunda senin ne güzel hayat valla milletin yazılıma çökmesine şaşırmamak lazım 9.10.2023 İÜ EEM MEZUNLARININ ORTALAMA 38K YA İŞE BAŞLAMALARI HK 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem41 R kullanıcısına yanıt

cerrahlar devlette 100k bandında alıyor diye biliyorum ortopedi-kalp cerrahı-kbb filan.

• 100k maaşı zaten devlette majör branşlardaki cerrahlar kazanıyor,hatta prof seviyesine gelen cerrahın 180k kazandığını bile duydum.Üstelik devlet sektörü olduğundan işten çıkarılma gibi bir kaygında olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.