Bildirim
9.3 şarj süresini azalttı mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Battery doctor uygulaması ile bir şarj edin..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Battery doctor uygulaması ile bir şarj edin..
Bir ara kullandığım program işe yarıyor mu bir türlü çözemedim. Birde baterry doctor 2 tane var hangisini kullanıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz 6 plus, betadan çıktığım için mi bilmem 9.3 ile şarjda farkedilir derecede iyileşme var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkPride
dün 9.3 versiyona güncelledim sanki şarj süresinde azalma oldu zaten 9.2.1 de çok iyi değildi şarj süresi 9.3 ile daha da kötü olmuş. sizde de durum böyle mi?
cihaz 6s
aynen hocam bende de şarj süresinde azalma var benim cihaz da 6s -
Battery Doctor (KS Mobil Inc) olanı.. Junk temizlik özelliği de güzel. Telefonu Battery doctor ile şarj edince, %100'de uzun bir süre kalıyor. Şarj süresi 20 dakika kadar uzuyor, ama sağlıklı şarj yapıyor.
Ayrıca, bataryanın kaç mAh kaybetmiş olduğuna ve kaç defa şarj edildiğine bakmak için "battery Life" uygulaması yükleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X