Şimdi Ara

9.8kya tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık Bilimleri sivil olanı tercih edebilirsiniz. Egitimin sağlam oldugunu ve bu sene sıralamasının önlere gelecegini soyleyenler olmuştu. Erciyes Tıp'ta okuyan tanıdığım memnundu şehirden ve okul egitiminden. Ondokuz Mayıs var ancak zor oldugunu söylüyorlardi dikkat ederek yazman gerekir. Selçuk Üniversitesi köklüdür ama şehri herkes sevmeyebiliyor orasi sana kalmis. Ben bunlari söyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 1 Ağustos 2018; 8:39:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle gülhane bu gün gittim muazzam bir yer fırsat bulursam fotograflarini yüklerim bu arada gelirmi bilmiyorum cunku Ankaradaki ünilere baktigin zaman bolumlerdekilerin yarisina yakin Ankarali oluyor yökatlasta Gülhanenin 150 kontenjandan sadece 7 si Ankarali gozukuyor bu şu demek kimsenin bu üniden gecen sene haberi yoktu ama bu sene var ve ucacak hatta sunuda soyluyeyim İstanbuldaki sanirim haydarpaşadaydı 2016 da aliyor ilk ogrencilerini kontenjan 60 5700 le kapatiyor galiba sonraki sene total kontenjan artisi ve bolumde 20 kontenjan artisina ragmrn yine 5700 de kaliyor söylemisim olayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.