Şimdi Ara

9 aydır aynı haldeyim kız meselesi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.5 sene önce falan bi kızla tanıştım. İlk ay konuştuk buluştuk ve buluştuğumuzda onu sevdiğimi söyledim. Beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Bende tamamen kaybetmekdense o beni arkadaş olarakda görse onu görebilmek için ses çıkarmadım. Yaklaşık 6 ay kadarda arkadaş olarak konuştuk sözde ve her geçen gün aramızda
    daha iyi şeyler olmaya başladı. Sonra senle çıkmıyoruz ama çıkanlardan daha iyiyiz falan dedi. Bende bu mesajı görünce dayanamadım atladım tabi, velhasıl çıkmaya başladık herşey çok güzel falan bir gün buluştuğumuzda geçen gün bana 3 saat mesaj atmadın hiç mi merak etmedin falan dedi. Bende o günden sonra daha çok mesaj atmaya başladım ve 2 hafta sonra ayrıldık. O gün bugündür hayattan hiç zevk almıyorum. Hala onu seviyorum bütün eskişeheri aradım yeni taşındıkları evi bulmak için bigün şansıma görürüm diye ama olmadı.Şu an bitmiş haldeyim. Yeni birini bulmuş öldüresim geliyor onu.Daha önce içerde yattım buna değmeyeceğinide biliyorum, ama içim içimi yiyor beyler bi yardım edin çok kötü durumdayım..

• Tamamını henüz okumadım ama seni arkadaş olarak görüyorum demek:eğer etrafta elimde oynatamayacağım erkek yoksa,seni kullanırm demek.Güzel kardesim.Okuyum derdini editliyecem.

edit:Tamamını okudum ve sözümde sonuna kadar haklı olduğumu anladım.Güzel kardesim sevgi-aşk bunlar Kadınların bizi bi güzel kullanmaları için oluşturulmuş tezgahtır.Tezgaha gelmeyin.Kızların sizi kullanmasına izin vermeyin.Bir hata yapmışsın bir daha yapma.Dikkatli ol kızlara kendini kaptırma.

Sizin sandığınız Aşk hoşlantıdır.Ben sokakta gördüğüm her güzel kızdan hoşlanırım fakat onlar beni reddettiğinde(her 10 kızdan 3'ü)ortlağı yıkıp,dağıtmam.çünkü umursamam bana kız mı yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Are You -- 1 Temmuz 2014; 3:34:49 >
  • Bekliyorum hocam
  • aklınca seni kullanmaya çalışmış ,uğraşmaya değmez
  • hala seviyorum arkadaşlarım bile bıktı bunu anlatmamdan son çare burayı buldum
  • bütün eskişehiri neden aradın ki evini bulup napıcaksın
  • 9 aydır aynı hamileyim okudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Bende o günden sonra daha çok mesaj atmaya başladım ve 2 hafta sonra ayrıldık."

İstemsiz güldüm Napalım bu da hayatımızın acı gerçekleri bunları atlatman lazım
  • Belki görürüm umuduydu bunu yapmamın sebebi
  • Bırak hocam yapma. Sana zamanına emeğine o güzel hayatına yazık.

Arkadaş lafı kilittir. Ama kapıları açmaz kapatır. Sen o kapıyı zorlarsan içeri girsen de anahtar sende olmadıktan sonra elbet kapı dışarı edilirsin.

Yapma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.