Şimdi Ara

____+9 CLEAVER mi? +8 SHARDMI?____

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET BEylER SİZ OLASANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ WE +9 CLEAVER NE KADAR EDER XIGENONDA..

• x ayrı bı server.Dedım bı shrd alak adam i.neck + i.belt ıstedıBı kelıme yazacakdım da nese dedım

____+9 CLEAVER mi?   +8 SHARDMI?____
  • +8 shard bı hawası war zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelJackson

x ayrı bı server.Dedım bı shrd alak adam i.neck + i.belt ıstedıBı kelıme yazacakdım da nese dedım

____+9 CLEAVER mi?   +8 SHARDMI?____
    ap hangisi çoksa mantıksal olarak o yani cleaver ( +9 102 ap shard +8 101 ap)ama şuda var en azından benim için var ondan o şekil varken varsın 1 ap az olsun ama sexi ve shard +8 olsun :) bu arada senin çitin bow ne oldu ? ben dün akşam +8 shard ve +8 ib aldım +8 cb için.

• quote:

Orijinalden alıntı: dieforyou1

ap hangisi çoksa mantıksal olarak o yani cleaver ( +9 102 ap shard +8 101 ap)ama şuda var en azından benim için var ondan o şekil varken varsın 1 ap az olsun ama sexi ve shard +8 olsun :) bu arada senin çitin bow ne oldu ? ben dün akşam +8 shard ve +8 ib aldım +8 cb için.

Alıntıları Göster
    yaaa +8 shard tabi hem ıskalaması daha az
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNameless

Alıntıları Göster
    +8 shard tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanımaKastımVar

+8 shard tabikide

Alıntıları Göster
    +8 shard tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNameless

Alıntıları Göster
    Az önce bi arkadaş aldı +9 cleaver. +8md +7 sherion ve elf belt verdi. server xigenon
  • quote:

Orijinalden alıntı: LioNiNaCaGe

+8 shard tabiki

Alıntıları Göster
    SHARD IN ATAK GÜCÜNE BAKMIŞINDA ATAK HIZINADA BAK İSTERSEN.

FAST..YAZAR. YANE "R" BASINCA DAHA SERİ HAREKET EDER.

+9 CLEAVER PAZARI ÇOK AZDIR..AMA SHARDI +1 +2 +3 HİÇ FARKETMES SÜREKLİ YÜKSEK FİYATA ALICISINI BULURSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

+9 CLEAVER PAZARI ÇOK AZDIR..AMA SHARDI +1 +2 +3 HİÇ FARKETMES SÜREKLİ YÜKSEK FİYATA ALICISINI BULURSUN

Alıntıları Göster
    quote:

Az önce bi arkadaş aldı +9 cleaver. +8md +7 sherion ve elf belt verdi. server xigenon

o heriften ben alıcaktım ama warchild diye bir herife satmıs o senin arkadaşın olabilrimi??

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asabi_troll

hiç clevear ım yok olmadı yalan yok ondan atak hızı nedir slowmu ? ben tüm daggerları fast sanıyodum yahu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: dieforyou1

quote:

Orjinalden alıntı: asabi_troll

hiç clevear ım yok olmadı yalan yok ondan atak hızı nedir slowmu ? ben tüm daggerları fast sanıyodum yahu:)

Alıntıları Göster
    +8 shard diyorum ve bence bir ele +8 shard diğer ele +9 cleaver alırsan manyak olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

+8 shard diyorum ve bence bir ele +8 shard diğer ele +9 cleaver alırsan manyak olursun

Alıntıları Göster
    bence +9 shard daha ii

http://img157.imageshack.us/my.php?image=9cu2.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Alıntıları Göster
    +8 shard we +9 claver arasından +8 shardı kim seçerse o adam asasla oynamayı bilmio demektir hiç bir zmn asasda görünüşe önem wermiceksi claverin ap si 1 attack daha fazla asasla oynayanlar bilirler o 1 ap çok şeyi deiştirir ben sana +9 claver kullan derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Elisha_

+8 shard we +9 claver arasından +8 shardı kim seçerse o adam asasla oynamayı bilmio demektir hiç bir zmn asasda görünüşe önem wermiceksi claverin ap si 1 attack daha fazla asasla oynayanlar bilirler o 1 ap çok şeyi deiştirir ben sana +9 claver kullan derim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Elisha_

çok şey dediğin nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Orjinalden alıntı: _Elisha_

çok şey dediğin nedir?

Alıntıları Göster
    +8 Shard: 101 AP 80 Poison.
    +9 Cleaver: 102 AP 90 Poison.
    Mastersız bir rogue de 1 Dagger ap si 9 atak arttırır. Dual olursa 17 AP Arttırır. Siz shard demeye devam edin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11162538/mpage_1/key_//tm.htm#11162538

• Buyrun yeni aldığımız +9 cleaver ... Verdiklerimiz +8 md +7 sherion ve elbelt server xigenon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozoklum

Buyrun yeni aldığımız +9 cleaver ... Verdiklerimiz +8 md +7 sherion ve elbelt server xigenon
    +9 cleaver ap:102
    +8 shard ap:101
    sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.assasain

+9 cleaver ap:102
    +8 shard ap:101
    sen düşün

Alıntıları Göster
    xıgenon piyasası şu an çok pahalı eğer +8 shard alabilmen için baya bi paraya sahip olmn gerek geçne gün gb aldım +7 shardı adamlar 70 ila 100 gb arası satıyolardı +8 i düşünün siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyborg

xıgenon piyasası şu an çok pahalı eğer +8 shard alabilmen için baya bi paraya sahip olmn gerek geçne gün gb aldım +7 shardı adamlar 70 ila 100 gb arası satıyolardı +8 i düşünün siz

Alıntıları Göster
    9 cleaver. ap fazla poison fazla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.