Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

Opening Chakra demek OC.

Openin Chi deilmiydi?

Opening chi galiba.Sürekli kısaltmaları kullanıldığı için karıştırdım.
  • Merhabalar
    OC1 (opening chi ;) ) oldum
    strategy beggar sectim statlari hakkında yardım edebilicek var mı acaba
    kendi stesindeki forumda kimse strategy beggar larla ilgili yazı yazmamıs :(

Asura dayım adım Saki-Chan pm leselim oyuna girerseniz :)
  • WU TANG OLARAK BAŞLADIĞIN OYUNDA CLANA GİRMEDEN VE GÖREVLERİ YAPMADAN OC 4 OLDUM. YENİ CAR AÇMAMI ÖĞÜTLEYEN YAZILAR OKUDUM. ANCAK SAHOLİN HARİTASINA GİDİP GUESTLERİ SIRADAN YAPIP SHOLİN CLANINA GİRDİM. BU KASTIK YENİ CARMI ACACAĞIZ TEKRARDAN DİYENLERE DUYURULUR .
  • ben Wu-tang açtım
    1.chi dagılımını nasıl yapmalıyım
    2.bazı adamların üzerine tıkladıgımda vegebon yazıo bazılarına tıkladıgımda Wu-tang yazıo arasında geçiş yapmak için bi görew veya bi scrool mu gerekio yoqsa lwl atladıkça otomatik olarak geçio mu?
  • Skil dağılımı diye bişi yok aslında her class aynı anlatıyım:P
    Silahla vurduğunuz damage ve defence iniz artsın isitosanız (str)
    Canınızın artmasını istiosanız(constition)
    Miss olayı(Atack isabetsizliği) azalsın istiyosanız (dexterty)
    Mana artmasını istiosanız(Esence)
    Büyü gücünüz artsın istiosaanız(visdom)
  • oyunu yukledim update yaptım start a basıyorum launcher kayboluyor ve hiç bir şey olmuyor yani oyun açılmıyor
  • bilgisayarim ozelliklerden gelismisden en ustteki ayarlara gir veri yürütme engellemesinde exe yi sec reset attır pc ye duzelmesi lasm .
  • elinde RL2 SPADE OLAN VARSA ALICAM OYUNDA NICKIM

CRAZYMAHO

PARAMIZ YABANCIYA KAÇMASIN
  • Bardo(US) da acil tome of heavenly demon lightfoot arıom lvl10 oldu ama kağıdı bulamıom :D
  • Ben Europa Serverında Oynuyomda Hiç Türk Göremedim Oyunda Biraz Oyunda Yardım Edecek Yok mu?Nickim: HitManTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansubjk -- 25 Nisan 2007; 23:03:49 >
  • bu oyun beleş mi??
  • Bardo Serverın dayım Genelde Cuma Cumartesi Pazar girerim
    brotherhood of thives de oc7 charım var Nick=TurkishBoy
  • Kardes bu acclimin oyunlari kaliteli oluor
  • oyun free to play mi? önceden key istiyordu hala varmı key işi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 3 Mayıs 2007; 18:35:48 >
  • key işi CB closed betadaydı suanda f2p indirip üye olup oynayabilirsin...
  • yaa arkadaşlar bana biri clana nerden bağış yapacağımı söyleye bilir mi? chi 2 lvl e geçtim daha bağış yapıp diğer skilleri açamadım yawww belki yazmışsınızdır ama o kadar çok sayfa var ki bide çok uzun hepsini okumaktan korktum. lütfen yardım eden bana. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • ya arkadaşlar ben şuanda indiriyorum ( %54 ) ama hangi server a başliyim ?? yardım edebileceğiniz bir server olsun lütfen birde oyunu öğretirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 5 Mayıs 2007; 1:04:23 >
  • çok yavaş inmeye başladı ben bilgisayarı açık bırakıp yatcam millet size iyi geceler!
  • arkadaşlar ben 39 lvl im heavenly demonum bladeci yim bi sorum olucak blood essence ne işe yarıyor cok pahalıya satıyorlar markettede ondan soruyim dedim..
  • hadi arkadaşlar sizi bekliorum ben oyunu indirdim şimdi uptadeleri yapıo sanırım heavenly demon olucam ancak hangi server??????
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.