Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa arkadaşlar şu clana bağoş yapmayı anlatsanıza
  • oyun çok kötüymüş yaws indirdiğime deymedi hiç bişi anlamadım
  • Arkadaşlar bir sorum olacak oyuna Heavenly Demon olarak başladım GC 10 oldum fakat Tai Shan da bir kaç görev yaptım ve yanlışlıkla Brotherhood Of Thieves oldum tekrar Heavenly Demon olmam için ne yapmam gerek yoksa artık iş işten geçti hep Brotherhood Of Thieves olarakmı kalıcam..yardımcı olursanız sevinirim çünkü ona göre char ımı silecem..
  • yaa arkadaşlar bi yardım edin clan contribution hakkında. bu bağışı nereye nasıl yapacaz? lütfen yardım edin arkadaşlar
  • ya Oyun Bana Her Servera Login Olmayi Denedigim Zaman Please Contact to GM seklinde hata veriyo ne yapmam lazim giremiyorum oyuna daha oncede oynamistim oyunu ama hic boyle bi hata vermemisti
  • yaa bu koskoca forumda clan contributionun nasıl olacağını söyleyebilecek yok mu yawwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: qibrahamx

yaa bu koskoca forumda clan contributionun nasıl olacağını söyleyebilecek yok mu yawwww

Clan base'ine git orada bağış yapacağın bir npc var.3-5 npc var işte onlardan biri.Sonra o adamla konuşmaya çalışınca bir pencere açılacak.Bağış yapabileceğin bir kutu açılacak yanda o kutuya inventorynden bağış yapacağın eşyaları sürükle bırak yap.Aşağıda bunun nekadar cont. puanı vereceği yazıyor.Sana uygunsa bas cont. puanı versin.

• çok teşekkür ederim tatbkath. sorumun cevabını alabildim sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzraellTr

ya Oyun Bana Her Servera Login Olmayi Denedigim Zaman Please Contact to GM seklinde hata veriyo ne yapmam lazim giremiyorum oyuna daha oncede oynamistim oyunu ama hic boyle bi hata vermemisti

üyeliginde problem vardır... gm le konuş diyor contact kur yeni acc al derim aynısı banada olmustu.
  • pach inmesi 2 saatten fazla sürdü çok gıcık bi durum ya siteden indirdiğim dosta güncel değilmiş
  • arkadaşlar clanlar arasında geçiş bildiğim kadarıyla yok...bir clana girdiyseniz sonuna kadar o clanda oluyorsunuz...oyun biraz karışık ama mantıgını anladıysanız çok fazla karışık gelmio...hele hele biraz ingilizceniz varsa çok rahat bütün görevleri yapabilirsiniz...
  • bu arada Bardoya yeni başladım...nickim Saphyr...Sacred Flower
  • Slm arkadaşlar bende forumun bu bölümünü 2-3 kere okuduktan sonra oynamaya karar verdim ve başladım. Şu an EU Bardo da Heavnly demon GC6 bir karakterim var . Questlerin hiçbirinde zorlanmadım açıkçası biraz ENG yetiyo.Bu serverda türk clanı var mı varsa adı ne yada benide clana alabilirmisiniz vs.vs.:))))) nick Azazil herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlexXx -- 14 Haziran 2007; 21:00:02 >
  • BEYLER BU OYUNDA SKILLER HANGI LVL DA ACILIOR
    SITEYI INCELEDIM SKILLI NASIL ORENCEIN YAZIR HANGI SKILI KAC LVL DA ORENCEM ONU YAZMIOR
    KAC TANE SKILL VAR 10 LVL OLDUM AMA HALA 2 SKILL VAR
    NASIL ACICAM DIER SKILLERI?
  • skiller lvl 25 oldugunda açılıyor....bu süreye kadar kullandıgın skiller kısıtlı..lightfoot bir kaç vuruş skili kullanabiliyorsun...lvl 25 oldugunda clanına ait mesleklerden birini seçiyorsun..ve ona göre skillerin açılıyor...skillerinide clan base inde açabiliyorsun..
  • arkadaşlar bi forum buldum ben kayıtlıyım adıwww.9dragons.forumlari.net burda ne sorduysam en iyi biçimde yanıtladılar isteyen kayıtl olabilir ve bu oyunla bilgilerin hepsini alabilir (o forum sayesinde RL4 oldum
  • no reklam
  • Bilgiler için tEşekkürLeR
  • azrael bardo serverinde bizim band var (clan ) adı OTTOMANs_[TR] Buffer[TR] ye baş vur
  • slm, ben bu 9 dragons'u indirdim.rar daki dosyaları basaka bir dosyaya aktardım ve launchera tıkladım hemen update etmeye basladı.Sonra start a tıkladığımda gameguard xkernel hata verdi;

gameguard execute error :115
    there are multiple events of game execution or gameguard is already running ,close the game then try again.

bu hataya tamam dedikten sonra bu hataçıkıyor ve oyun açılmadankapanıyor:
    xkernel error:
    can't create triplex core.

bu hatayı nasıl çözebilirim?yardımcı olun lütfen.Acaba bişey yüklemek gerekiyor mu çünkü oyunu direk açtım ve update etti yükleme yapmadım hiç.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.