Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lvl 72 yim oyunda ustalaştım süper bir oyun herkeze tavsiye ederim Bütün sorularınız için

handsome_birant@hotmail.com

• arkadaşlar bu görevi yapamadım acaba yardımcı olabilir misiniz?
  • Uzun zaman oldu ama sanırım bu class secme gorevin basenin 2 giris kapısının(bunlar aynı zamanda haritanın cıkıs tarafları yani hefei , yammo mound giden yollar oluyor)dısında kırmızı yazılı(yani baya yuksek lvl bi adam kesbilirsin ama cok zorlanırsın boss cunku ama super itemler dusuruyor lvlin icn) bi adam var denk gelmisindir yanından gecerken sana bıcak fırlatır iste beyaz giysili bi adam(dı sanırım) iste ona gidip 1-2 attack ver savasma onun kanını alıp gorevi aldıgın kisiye geri donup classını secebilirsin heavenly demon icn...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 21 Aralık 2007; 21:01:49 >
  • Allah senden razı olsun kardeş :) kaç tane white shadows kestim olmadı meğersem onu kesmem gerekiyormuş çok çok sağol :)
  • Kesmen degil kılıcın ucuyla sadece durtuceksin...
  • hunterx oyunda hangi clandasın? charının adı ne görüşelim oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: exgokhan

hunterx oyunda hangi clandasın? charının adı ne görüşelim oyunda

Yok gorusmeyelim benim char yaslandı kung-fu master mertebesinde clan base de 3. katta duruyor.

Yani ben oyunu 1 sene once(iste ilk msjımdan 1 kac hafta once) bu oyuna basladım ve o CB tarihinde 47 civarı kasıp bıraktım oyun sırf grinde dayalı(6 saatte boyunca aynı yaratıgı kesip 1 lvl atlamak bana gore degil) ve kendi yaptıgımız botlar bile calısır durumdaydı.O yuzden oynamıyorum sadece bazen yardımcı olmak icn aklımda kaldıgı kadarıyla cevaplıyorum.Sen oynamana devam et.Yakında sende bırakırsın

• Arkadaşlar oyun gerçekten oynamaya değer.Ama bi sorunum var.Oyun bi süre sonra aşırı kasmaya başlıyor.3-4 kişi yanımda olduğu zaman bile oyun kasıyor.Kalabalık bi yerden geçip tek kalsam bile kasma yinede geçmiyor .Acaba oyunu rahat oynayanlar sistemlerini yazabilirmi?Sorun işlemci ısınmasından kaynaklanabilir diye düşünüyorum.Ama kasaya dokunduğumda aşırı bi sıcaklık göremedim.Sırf bu oyun için sistemi geliştiricemEu servera herkesi bekliyorum.
  • arkadaşlar 9dragonsla ilgili yeni bir site kurduk herkesi bekleriz teşekkürler..
  • ya arkadaşlar wu tang bölümünde GC 8 de açılması gereken görev açılmadı bu nasıl iş anlamadım !?
    ne yapabilirim şimdi ??? wu tang kungfu training alanına giremiyorum. kapıdaki adamla konuşmaya gidiyorum ama ne görev veriyor ne başka bişey.
    GC 9 oldum ama hep böyle boş boş 2 tane skill ile mi dolaşıcam ?
    köydeki yaşlı adamın verdiği görevlerden 5. yi tamamladım 6. da bu training alanına girmem gerekiyor ama kapıda kaldık
    bu arada ekleyeyim fists skillini de LvL 2 yapmıştım

DÜZELTME :
    görev tesadüfen 2 LvL sonra kendiliğinden açıldı bir bug sanırım çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukenukem18 -- 4 Ocak 2008; 2:17:03 >

• ey dostlar
    RC 7 silahları hangi kasabadan alıyoruz ?
  • oyun cok zevkli değil baya kasman gerekiyo 55 lvlda bıraktım zamanımı boşa harcadığımı düşünüyorum grafik güzel ama yavaş yavaş vuruyosun koşma şekli çok güzel
  • 49 da bıraktım pek amac goremedim kas kas onu patakla bunu patakla sawaslar ws war ama onada benmi hiç denk gelmedim yoksa girebilmek için saawmi war pvp alanı wardı yanlıs hatırlamıosam ama ordada tutunmak zor ya....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ra hmetli

arkadaşlar bu görevi yapamadım acaba yardımcı olabilir misiniz?

white shadow kesmen lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cirkin06

quote:

Orjinalden alıntı: ra hmetli

arkadaşlar bu görevi yapamadım acaba yardımcı olabilir misiniz?

white shadow kesmen lazım

Kesmiycek lvl 46 da bile zor kesilen bir boss o sadece vurarak kanını düşürcek hevaenly demon questlerine yardı mederim pm den soruyu iletiniz

• Arkadaşlar aranızda Beggar kullanan var mı tam benim sevdiğim tarz wu tang dedim açtım . beggar a gözüm bile kaymadı ama bir de baktım yanımda 2 tane beggar içkiyi içince manyaklaştılar falan çok sevdim gerçekten tam benim stilim oymuş anladım o hareketlere ölürüm ben :D eğer beggar kullanan varsa beni bilgilendirsin lütfen iyi midir kötü müdür? hangi class ı iyidir?
  • var mı hala oynayan oyunu.
  • Arkadaşlar Ben Bi ara oynuodum 79 lvl Blood Demonum Var . Oyun Gayet Güzel Ve Eğlenceli Videolarına Bakıpta iğrenmeyin Sakın . Yanlız Char sakın Aramayın başkasının charıyla oynarsanız char Çok Yüksek bile olsa Hemen Sıkılırsınız ilk eğlenceli Gelebilir ama sonradan Gerçekten Sıkar Ve oyundan Soğursunuz ama Kendiniz Kasarsanız Char sizin emeğiniz olduğu için oyunun Başından Kalkmassınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birant

Arkadaşlar Ben Bi ara oynuodum 79 lvl Blood Demonum Var . Oyun Gayet Güzel Ve Eğlenceli Videolarına Bakıpta iğrenmeyin Sakın . Yanlız Char sakın Aramayın başkasının charıyla oynarsanız char Çok Yüksek bile olsa Hemen Sıkılırsınız ilk eğlenceli Gelebilir ama sonradan Gerçekten Sıkar Ve oyundan Soğursunuz ama Kendiniz Kasarsanız Char sizin emeğiniz olduğu için oyunun Başından Kalkmassınız.

ben nirvanda oynuyorum FC 3 karakterim var, ancak çok türk yok, Gme sordum ve bana bardoya transfer olamayacagımı söyledi, bende bardoda karater aramaya başladım çok yüksek olması gerekmez ama black clanlardan birinde arıyorum
    3-5 foruma yaz<dım cevap bekliyorum, sen nirvanadaysan ve bandınız varsa bana yardımcı olabilirsin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 12 Aralık 2008; 13:11:17 >
  • Ben bu oyun ilk çıktığında oynadım sonra okul vs. olduğu için uzun bi süre uzak kaldım. Bugun bir daha indirdim fakat oyuna girince ne göreyim..Artık sırf para tuzağı olmuş..Reklamlar diz boyu..Kapatmanın bi yolunuda bulamadım..Ekran zaten kücük bide o üst tarafı isgal edince iyice kücülüyor ve sinir bozucu bisey oldugundan hemen oyundan cıktım..Kapatmanın bi yolu yokmu ki orda premium al kapansın anlamında birşey yazıyordu ya da ben yanlış anladım..Bi yardım edermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.