Şimdi Ara

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
0
Favori
62.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyun indi uptade olur şimdi hangi classı seçmemi önerirsiniz
    ne yönde stat vermeliyim
    hangi clana girmeliyim
    yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunterx

Bi kaç resim istendi bende koyayım bari

Benim Ana charım ve en sevdigim Heavenly Demon(Blood Demon/Tanker) oldugundan onun resimlerini koyacagım

Heavenly Demonlar ilerki seviyelerinde Meditasyon yaparken havaya yukseliyor...

9 Dragons Bu oyun Oynamaya deger

Heavenly Demonlar Kosarken yeri yararak gidiyor ateş şeklinde(kırmızı) ışık cıkarıyorlar...Bu ozellik hepsinde var fakat ilk seviye Lightfootunuzu master yani LvL 10 yapmanız lazım ve bu skill trainerden degilde moblardan dusen bi kitapla ogrenebiliosunuz.her Clanın koşması farklı renktedir...

Buda havaya fırlamıs vururken

Heavenly Demon Tanker(Blood demon)Stun ozelliği kullanırken gökyüzünden yıldırım indiriyor adamın kafasına

Bunuda öylesine cektim en azından silahın parlama effeckti gozukuyor

Buda Nuker Beggarımımla bi Buda heykeli cektim okadar mobun arasında

Daha guzel manzaralar cekicektimde yakınlarımda yoqtu daha sonra eklerim bide benim makinada gordugum kalitede cıkmadıgından beyenmiyebilirsiniz.Herkes kendi makinasında gormesi gereken manzaralar var gercekten

resimleri önizleme yaptım buyuk cıkabilir ilk uploadım oldugundan mazur gorun buseferlik boyutu ayarlarım bidahakine

Adamımın ustundekilerden daha guzel giysiler var fakat vendorlardan alınan giysilerin durabiltysi dısında hic bir etkisi yoq sadece chestlerden cıkan veya moblardan drop olan(oda cok zor) giysiler stat ekliyor.Diger turlu hepsi aynı oldgundan fazla ugrasmadım ustumle...zaten questlerin verdigi giysiler var ozel bi kac sey ekleyen onları kullanıyorum bende

Arkadasım bende başladım geçen gün lvl 11 ama 1 tane bile skil acamadım :( msn adresin fln war ise werebilirmisin oyunu biraz anlatırmısın :(

• arkadaşLar en son girdiğimde heryerinde rekLam vardı varmı böyLemi son zamanda çekiLen bi ekran görüntüsü aLabilrmiyim tekrar başLamayı düşünüyorum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLeight

arkadaşLar en son girdiğimde heryerinde rekLam vardı varmı böyLemi son zamanda çekiLen bi ekran görüntüsü aLabilrmiyim tekrar başLamayı düşünüyorum ?

Bildiğim kadariylan ekranin üst orta tarafinda bi banner varmiş ama kalktımı hala duruyormu pek bilgim yok.
  • inş. durmuodur indirdim sayıLır tekrar 10 dk kaLdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet

quote:

Orjinalden alıntı: sLeight

arkadaşLar en son girdiğimde heryerinde rekLam vardı varmı böyLemi son zamanda çekiLen bi ekran görüntüsü aLabilrmiyim tekrar başLamayı düşünüyorum ?

Bildiğim kadariylan ekranin üst orta tarafinda bi banner varmiş ama kalktımı hala duruyormu pek bilgim yok.

Ben de merak ettim simdi. Oyuna aylar önce tekrar basladim ve ekranin neredeysi 1/4'ünü kaplayan bir banner görünce tekrar biraktim. Oyuna giren arkadaslar banner ile ilgili bilgi verebilirlerse sevinirim. Tesekkürler simdiden.

• O banner ı premium alıncamı ne gidiyomuş
  • premyum almakda dert değil zaten adamlar her ay %30 ile %50 arasında indirim yapıyodu 2 ay önce genelde her ay oluyo bu indirim muhabbeti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kerow009

O banner ı premium alıncamı ne gidiyomuş

Demek hala ayni mantikta devam ediyor. O zaman girip oyun icinde sordugumda bu cevabi vermislerdi bana. Dediginiz gibi premium almak problem degil fakat beni kizdirdi ve oyundan uzaklastirdi bu mantik. Tesekkürler bilgilendirdiginiz icin arkadaslar.
  • arkadaşın dediği gibi banner var ya insanın içini karartıyo yinede cok saçma bi mantık gerçekden iLk oyuna girdiğimde yokdu 12 Lwli bitirdim tak die geLdi ya didim ne güzeL yokdun nie geLdinki faLan dinLemedi :D
  • arkdaşlar ben oyunu yeni indirdim girmiyo diyoki (updated to version 57) yaziyo
  • Güzel oyun Takıldığım yer olursa sorarım.
  • ARKADASLAR NIRVANA SERVERINDE OLAN VARMI ???
    YOKSA HERKES BARDO SERVERINDE DAHA 17LVL YOKSA BARDOYA GECICEM .

Nick:natzukauTR
  • cogunluk bardo serverenda.heavenly deamon yada brotherhood of the thieves secersen kolaylıkla turk clanları ve oyuncuları bulabilirsin
    bu arada reklam banner ı bi programla kaldırılabiliyor.google da 9dragonsturk yazın herseyin ayrıntılı bi sekilde anlatıldıgı bi site bulucaksınız.sordugunuz soruların hepsinin cevabı orada var.herkese iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syrna -- 12 Mayıs 2009; 16:47:20 >
  • Arkadaslar Forumda Cok Konu var Bunlar Hakkında Ama Tam Sorumun Cevabını Bulamadım.

1-Wariorlara en Uygun Statt Nedir , Hem Pve ve PVP icin ortası bir Statt ne olabılır.
    Str %100 okdir ama Dex ve Con Ne olmadı , Dex Silahın ihtiyacı kadar verip Aynı Sekılde Con Ona mı eşit tutacaz. ??????Mumkunse Rakam yazabılırlerse Sevınırım.
    2-Wutang Wariorlara En uygun Savas ve yaratık kesme Skill neledir. Bir Ton Skill var Eminim ki Tecrübeli Arkadaslar vardır Yardım edebilcekler.

Simdiden Yardımlarınız icin tesekkurler
  • kimse varmı uhuhuhuhuuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: rista

Arkadaslar Forumda Cok Konu var Bunlar Hakkında Ama Tam Sorumun Cevabını Bulamadım.

1-Wariorlara en Uygun Statt Nedir , Hem Pve ve PVP icin ortası bir Statt ne olabılır.
    Str %100 okdir ama Dex ve Con Ne olmadı , Dex Silahın ihtiyacı kadar verip Aynı Sekılde Con Ona mı eşit tutacaz. ??????Mumkunse Rakam yazabılırlerse Sevınırım.
    2-Wutang Wariorlara En uygun Savas ve yaratık kesme Skill neledir. Bir Ton Skill var Eminim ki Tecrübeli Arkadaslar vardır Yardım edebilcekler.

Simdiden Yardımlarınız icin tesekkurler

balance build le iyi kasamazsın birde yol yakınken shaolin yada brotherhood warrior öneririm
    stat olarak her lvl için 1 con silah kullanmak için yeterli dex kalanlarıda str ye pumpluyosun

• Sabrınız Varsa Demon Nuker Olun Kasması Zor Ve Sıkıcıdır ama ec8 den sonra 2.role de Kesinlikle En sağlam Chardır Oyunda Sorusu Olan Varsa Friende Eklesin Nickim : [Bloodrunk]
  • Bi ara bırakmıştım yine başlayım dedim.O reklam olaylarını kaldırmışlar sanırım.Ayrıca oyunda lag yok ve çok rahat giriliyor.Rahat oyun oynamak isteyenlere öneririm.
  • Pek takib eden yk gibi ama ben yinede soruyum.Bu ikinci taktığımız weapon üzerindeki statlar etki ediyormu acaba bilen varmı?Hiç elime geçmedi deneme fırsatı bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.