Şimdi Ara

9 eylül tıp hakkında lütfen yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 eylül tıp hakkında biraz bilgi verirmisiniz? Mesala sınıf geçme kolay mı? Kyk ve özel yurtlar hakkında bilgi? Fakültenin bulunduğu balçova nasıl? Ulaşım nasıl? Daha aklım gelmedi bildiğiniz başka şeyler varsa lütfen yazın
    ...sıralamam 4646 bana gelme ihtimali nedir sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum konumu kötü ve Kampüsü yok gibi bi şeyler duydum. Eğitimi de %100 PDÖ galiba. Yani hoca direk anlatmak yerine gruplara ayrılıp tartisiyorsunuz araştırman gerekiyor senin. Diğer bilgiler için araştır istersen. Yurdu yakınmış galiba iyi diyorlar. Kampus sıkıntısı var işte. Bulunduğu yerleşkede 3-5 fakülte mi ne varmış sanırım.

• Balçova semtine iyi diyorlar, birde Kyk çıkma ihtimali nedir acaba? Çıkmazsa özellerin ücretleri nasıl?

• Kardeş internette okuduğumla senin yazdıkların biraz farklı.. Kyk yurdu otobüsle 10 dk, sınıf geçme kolay, özel yurtta 500-1000 arası diyolar

• Sınıf geçmek çok zor değildir düzenli çalışan geçer. Okulumuzda yaz okulu yoktur yanlış bilgi vermeyelim. Eğitim %100pdö falan da değil. Pdöler de olur sunumlar da olur sunumlarda hocalar ders anlatır tüm dersler hocalar tarafından anlatılır. Pdölerde araştırma yapılır beyin fırtınası yapılır ne kadar çok konuşur derse katılırsanız hocadan yüksek not kaparsınız pdö not ortalaması dönem sonu ortalamasının %16sını etkiler geri kalanı sizin teorik ve uygulama sınavlarından aldığınız notunuzdur. Haftada 2 3 pdö oturumu olur onun dışında sunumlar uygulama dersleri kliniğe giriş dersleri mesleksel beceriler dersleri olur. Boş vakitler diğer okullara göre daha fazladır bu vakitler pdö araştırmaları için öğrenciye vakit vermek amacıyla vardır. Kyk yurdu yakın erkekler için. Kız ve erkek yurtları ayrıldı kız yurdu uzakta. Erkek yurdu inciraltında çok yakın. Balçova sakin bir yerdir. Evler ve özel yurtlar pahalıdır bulunduğu yer itibariyle. Kampüs yok ama bu sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falxcerebri -- 8 Temmuz 2015; 14:35:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.