Şimdi Ara

9 eylül üniversitesindeki beden dersi hakkında bilgisi olan var mı?a bilgisi olan varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene DEU Hukuk Fakültesi'ni kazandım. Araştırırken bir şey dikkatimi çekti. Zorunlu dersler arasında beden eğitimi veya güzel sanatlar da var. Bu beden eğitimi veya güzel sanatlar hakkında beni bilgilendirir misiniz? Mesela ben beden eğitiminden kalırsam ne olur, geçmemin artısı var mı, dersin içeriği hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalagani

arkadaşlar bu sene DEU Hukuk Fakültesi'ni kazandım. Araştırırken bir şey dikkatimi çekti. Zorunlu dersler arasında beden eğitimi veya güzel sanatlar da var. Bu beden eğitimi veya güzel sanatlar hakkında beni bilgilendirir misiniz? Mesela ben beden eğitiminden kalırsam ne olur, geçmemin artısı var mı, dersin içeriği hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

Bunu ben de merak ediyorum. Bilgisi olanlar paylaşırsa ben de sevinirim.
  • BEDEN DERSLERİ YÖK TARAFINDAN ZORUNLU OLDUĞU İÇİN(BEDEN YERİNE MÜZİK,RESİM,HALK OYUNLARINI DA SEÇEBİLİRSİNİZ)LAF OLSUN DİYE VAR NOT GETİRİSİ YOK İLK SENE (HAZIRLIK DEĞİL) 2 DÖNEM BU DERSİ ALIYORSUNUZ SADECE DERSLERE GİDİP YOKLAMAYA KATILIYOSUNUZ EĞER DEVAMSIZLIK YAPMAZSANIZ BAŞARILI,DEVAMSIZLIK YAPARSANIZ BAŞARISIZ OLUYORSUNUZ VE SENEYE TEKRAR ALIYORSUNUZ BAŞARILI OLANA KADAR DA MEZUN OLAMIYORSUNUZ.BAŞINIZA BELA OLMAMASI İÇİN İLK SENE GİDİP GİRİN DERSLERE YOKLAMALARA KATILIN.
    BENDE BEDEN SEÇTİM EN KÖTÜSÜ BEDEN EŞOFMANLA GİTMEK ZORUNDASINIZ VE BİR SAAT BOYUNCA BOŞ BOŞ BASKET,FUTBOL,VOLEYBOL FELAN OYNIYCAKSINIZ ONDAN SONRA HOCA YOKLAMA KAĞIDINI GETİRİCEK İMZALIYCAKSINIZ.BAŞARILI OLMANIZ İÇİN BİR DÖNEM 12 HAFTADIR,12 HAFTADAN EN AZ 8 DEVAM ALMANIZ LAZIM 7 OLURSA KALIRSINIZ.
    MÜZİK,RESİM VE HALK OYUNLARI NASILDIR BİLMİYORUM demiş treko isimli sevgili yazar.
  • bana samsunda okuyan arkdaşım;beden sınavlarında hoca belli mesafeyi koşturuyormuş koşabilirsen geçiriyor demişti...bakalım dokuz eylülde nasıl olacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.