Şimdi Ara

+9 FP Mİ +8 CİTİN Mİ SİZCE ADREAMDA İŞYAPAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @iBoo > > > Haklısınız fakat o kadar ugrastım +8 Chitin Set yazısını büyük yazcaktım hepsi büyük çıkmıs Ardream'da +8 Chitin Set kullanıyorum. yazmıştım da anlamamış heralde.Kusura bakmayın tekrardan

+8 CHİTİN SET FOR EVER
  • Gereksiz adamsın vesselam.SÜrekli şunu yapsam bunu yapsam tayfasındansın senden.Bir icraat göremedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyaybey

ben onların derdini biliyom ama olsun onların inadına artık saçma sapan konular alakası olmayan konular açacam ve de daha devrik çümleler ve kelimeler kullanacam
    onların derdi beni kızdırıp ellerin de şikayet ede bilecekleri küfür mahiyetinde delil elede etmek

site alay etme yeri dalge gecme yeri nedeni de ukala türü mutant yaratıkların olması

sizce job? un manası ne

ben de ona diyom HOP? neye yorarsanız yorun

bu nasıl bir yorumdur

soruna gelince fp

• quote:

ben onların derdini biliyom ama olsun onların inadına artık saçma sapan konular alakası olmayan konular açacam ve de daha devrik çümleler ve kelimeler kullanacam
    onların derdi beni kızdırıp ellerin de şikayet ede bilecekleri küfür mahiyetinde delil elede etmek

site alay etme yeri dalge gecme yeri nedeni de ukala türü mutant yaratıkların olması

sizce job? un manası ne

şakamısın

• quote:

Orijinalden alıntı: omur_08

quote:

sizce job? un manası ne

şakamısın

• Job kelimesinin ingilizcede meslek anlamına geldiğini 3 yaşındaki çocuk biliyor dostum bu devirde..Saçma sapan şeyler yazmışsın..Tamam 2 itemi kıyaslamak istemişsin ama ne class belirtmişsin ne de başka birşey..Ondan sonra yorum yazana sinirleniyorsun..Al eline bir Türkçe-İngilizce sözlük oradan kelime öğren bence KO'yu boşver..
  • Adam sana job ? diyerek oyunda rogue, priest, warrior, mage karakterlerinden hangisini oynadıgını sormuş. Rogie için bilmiyorum da rogue için eğer iç takıların sağlamsa +9 fp set tercih et.
  • dostum burdakiler seni kandırıyo job ingilizcede küfür demek ...

ss alsakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 7 Ağustos 2010; 15:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

dostum burdakiler seni kandırıyo job ingilizcede küfür demek ...

ss alsakmı

ayıp ama
  • quote:

sizce job? un manası ne

Hoppala paşam, malkara keşan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

abiciyim ben nerden bileyim job yazmış top gibi

yazamasını yazayım da yine eksik olacak rogie için

Ünyay bey abiciyim değil abicim. Yazamasını yazayım değil yazmasına yazayım. Rogie değil rogue. Dikkat ediniz Ünyay bey d

Bide o onyaybey olacak Dikkat ediniz.....
  • ŞU ALAY EDİP DALGA GECEN KENDİNİ BİR HALT SANAN UKALALARA DİYORUM KONU HAKKINDA BİLGİN VARSA KONUŞ YOKSA DA KONUŞMA DA

ADAM SANSIN LAR AYIP YA TÜRKCE DERSİ VERECEK SEN GİT ÖĞRETMEN OL BURASI KO TÜRKCE DERS VERME YERİMİ SİZ BAŞAK FORUM LARA

TAKILIN HADİ ANAM NAŞ NAŞ UKALA UKALA YORUM LAR YAPMAYIN BAY DİLİ BOZUK DİLSİZLER BEN BUKADAR BİLİYOM

SANAYİDE MOTOR USTASI İLKOKUL MEZUNU DUR AMA SEN DEN BEN DEN İYİ MOTOR TAMİR EDER BU ADAM İLKOKUL MEZUNU DİYE ALAY MI EDECEN

YOKSA MOTORUNUMU YAPTIRACAN

TERBİYESİZLEŞMEDEN KENDİ SINIRLARINIZ DA HADİNİZİ BİLEREK KONUŞUN TÜRKCE DİL KURALLARI BENİ İLGİLEN DİRİRİ SENİ DEİL EKSİK VEYA

YANLIŞ OKADAR ANAM ................................?
  • sakin ol şampiyon
  • Olay o değil de, acaba konuşurken de mi böyle konuşuyor bu arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TђunderstrucK

Olay o değil de, acaba konuşurken de mi böyle konuşuyor bu arkadaş?

Yok be abi..Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyo işte..
  • aderam nedir ya? Bu adam arkadaşlarıyla konuşurken de mi aderam "çarı" dizcem diyor acaba?
  • arkadaşlar 3 yıldrı ko oynamıyorum bir bakayım dedim ama konuyu açan arkadaş tecrübeli ko da yani oynamışlığı var ama hiç incelemden tıklayığ açmış herhal hangisi denk gelrise şansına rogue gelmiş gözünü açıp seçseydi job ne diye sormaz dı
  • Göğüslük,donluk +8 Chitin kalanlar +9 fp
  • KRdşm Olay takılarına bakar eger saglam takın varsa iron set rol roc? herneyse job eger saglamsa takıların +9 fp tabisi ama alabiliyosan 9 chitin set
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.