job? nedemekse iyse de senin olsun kötüysede senin olsun manası sana iade ediyorum
Class,Job,Sınıf hepsi aynı yola çıkıyor. Demek istediği Rogue,Mage,Priest,Warrior classlarından hangisisin
ben onların derdini biliyom ama olsun onların inadına artık saçma sapan konular alakası olmayan konular açacam ve de daha devrik çümleler ve kelimeler kullanacam onların derdi beni kızdırıp ellerin de şikayet ede bilecekleri küfür mahiyetinde delil elede etmek
site alay etme yeri dalge gecme yeri nedeni de ukala türü mutant yaratıkların olması
sizce job? un manası ne
ben de ona diyom HOP? neye yorarsanız yorun
abiciyim ben nerden bileyim job yazmış top gibi
yazamasını yazayım da yine eksik olacak rogie için
@onyaybey Sacma sapan konular acacaksan GEREKSİZ MESAJLAR bolumu var seni oraya alalım.
Yok artık böyle birşey cahilliğine veriyorum rogue içinse +9 fp daha iyidir.
+9 fp daha iyi tabiki de. Çok saçma mesajların var sıktı artık.
quote:
Orijinalden alıntı: onyaybey
aderam da sizce +9 fp mi yoksa defans olarak +8 citinmi iyi iş yapar
edabiyat mezunları sadece konu hakkında konuşsun eleştirmesin yazıları yok bu eksik yok şu eksiz bunaltınız beni
bunaltınız değil bunalttınız
görünmezlikle fp ile dex basarak baya bi adam alirsin
quote:
ben onların derdini biliyom ama olsun onların inadına artık saçma sapan konular alakası olmayan konular açacam ve de daha devrik çümleler ve kelimeler kullanacam onların derdi beni kızdırıp ellerin de şikayet ede bilecekleri küfür mahiyetinde delil elede etmek
site alay etme yeri dalge gecme yeri nedeni de ukala türü mutant yaratıkların olması
sizce job? un manası ne
ben de ona diyom HOP? neye yorarsanız yorun
quote:
abiciyim ben nerden bileyim job yazmış top gibi
yazamasını yazayım da yine eksik olacak rogie için
Ünyay bey abiciyim değil abicim. Yazamasını yazayım değil yazmasına yazayım. Rogie değil rogue. Dikkat ediniz Ünyay bey d
Ardream'da +8 Chitin Set kullanıyorum...lron setvarken 1 v 1'de kesilmiyorum...VS'ler cok uzun sürüyor sanırım en kısa sürede +9 C.Sete veya +9 FP set yapıp Takıları +2'liyecegim
Kafamdaki itemler
-+9 FP - +9 Chitin SET (okul zamanı yapmayı düşünyorum HEPSİNİ) -+2 dual rol '' (Şuan +0) -+3 Dual Re (Rogue Earring) > Şuan +0 Old eme ramazana kadar +2 yapıcam -+2 Skeleton belt (Suan +1 ) -+9 Mirage Dagger veya +9 Shard -+8 Dark Vane veya +5 rebirth (Şuan +4 Rebirth Dark Vane Var)
Not : Şuan bile yapabilirim ama iPhone 3G ve PS3'ümü satmayı düşünmüyorum oyun için eşya satmaya gerek yok gibi....
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
Ardream'da +8 Chitin Set kullanıyorum...lron setvarken 1 v 1'de kesilmiyorum...VS'ler cok uzun sürüyor sanırım en kısa sürede +9 C.Sete veya +9 FP set yapıp Takıları +2'liyecegim
Kafamdaki itemler
-+9 FP - +9 Chitin SET (okul zamanı yapmayı düşünyorum HEPSİNİ) -+2 dual rol '' (Şuan +0) -+3 Dual Re (Rogue Earring) > Şuan +0 Old eme ramazana kadar +2 yapıcam -+2 Skeleton belt (Suan +1 ) -+9 Mirage Dagger veya +9 Shard -+8 Dark Vane veya +5 rebirth (Şuan +4 Rebirth Dark Vane Var)