Şimdi Ara

+9 FP Mİ +8 CİTİN Mİ SİZCE ADREAMDA İŞYAPAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aderam da sizce +9 fp mi yoksa defans olarak +8 citinmi iyi yapar

edabiyat mezunları sadece konu hakkında konuşsun eleştirmesin yazıları yok bu eksik yok şu eksiz bunaltınız beni

• Job?
  • job ? one şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenjianatsu

Job?

• job? nedemekse iyse de senin olsun kötüysede senin olsun manası sana iade ediyorum
  • Herifi niye bu kadar yadırgadınız hala çözemedim ya hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyaybey

job? nedemekse iyse de senin olsun kötüysede senin olsun manası sana iade ediyorum

Mage icin mi soruyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

job? nedemekse iyse de senin olsun kötüysede senin olsun manası sana iade ediyorum

Class,Job,Sınıf hepsi aynı yola çıkıyor. Demek istediği Rogue,Mage,Priest,Warrior classlarından hangisisin
  • ben onların derdini biliyom ama olsun onların inadına artık saçma sapan konular alakası olmayan konular açacam ve de daha devrik çümleler ve kelimeler kullanacam
    onların derdi beni kızdırıp ellerin de şikayet ede bilecekleri küfür mahiyetinde delil elede etmek

site alay etme yeri dalge gecme yeri nedeni de ukala türü mutant yaratıkların olması

sizce job? un manası ne

ben de ona diyom HOP? neye yorarsanız yorun
  • abiciyim ben nerden bileyim job yazmış top gibi

yazamasını yazayım da yine eksik olacak rogie için
  • @onyaybey
    Sacma sapan konular acacaksan GEREKSİZ MESAJLAR bolumu var seni oraya alalım.
  • Yok artık böyle birşey cahilliğine veriyorum rogue içinse +9 fp daha iyidir.
  • +9 fp daha iyi tabiki de.
    Çok saçma mesajların var sıktı artık.
  • quote:

aderam da sizce +9 fp mi yoksa defans olarak +8 citinmi iyi iş yapar

edabiyat mezunları sadece konu hakkında konuşsun eleştirmesin yazıları yok bu eksik yok şu eksiz bunaltınız beni

bunaltınız değil bunalttınız
  • görünmezlikle fp ile dex basarak baya bi adam alirsin
  • quote:

ben onların derdini biliyom ama olsun onların inadına artık saçma sapan konular alakası olmayan konular açacam ve de daha devrik çümleler ve kelimeler kullanacam
    onların derdi beni kızdırıp ellerin de şikayet ede bilecekleri küfür mahiyetinde delil elede etmek

site alay etme yeri dalge gecme yeri nedeni de ukala türü mutant yaratıkların olması

sizce job? un manası ne

ben de ona diyom HOP? neye yorarsanız yorun

+9 FP Mİ +8 CİTİN Mİ SİZCE ADREAMDA İŞYAPAR

• quote:

abiciyim ben nerden bileyim job yazmış top gibi

yazamasını yazayım da yine eksik olacak rogie için

Ünyay bey abiciyim değil abicim. Yazamasını yazayım değil yazmasına yazayım. Rogie değil rogue. Dikkat ediniz Ünyay bey d
  • Ardream'da +8 Chitin Set kullanıyorum...lron setvarken 1 v 1'de kesilmiyorum...VS'ler cok uzun sürüyor sanırım en kısa sürede +9 C.Sete veya +9 FP set yapıp Takıları +2'liyecegim

Kafamdaki itemler

-+9 FP - +9 Chitin SET (okul zamanı yapmayı düşünyorum HEPSİNİ)
    -+2 dual rol '' (Şuan +0)
    -+3 Dual Re (Rogue Earring) > Şuan +0 Old eme ramazana kadar +2 yapıcam
    -+2 Skeleton belt (Suan +1 )
    -+9 Mirage Dagger veya +9 Shard
    -+8 Dark Vane veya +5 rebirth (Şuan +4 Rebirth Dark Vane Var)

İTEMLERİM ARDREAM İÇİN BENCE İYİDENDE İYİ...BU DÜŞÜNDÜGÜM İTEMLERİ YAPARSAM DEGMEZ KEYFİME ^^

Not : Şuan bile yapabilirim ama iPhone 3G ve PS3'ümü satmayı düşünmüyorum oyun için eşya satmaya gerek yok gibi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Ardream'da +8 Chitin Set kullanıyorum...lron setvarken 1 v 1'de kesilmiyorum...VS'ler cok uzun sürüyor sanırım en kısa sürede +9 C.Sete veya +9 FP set yapıp Takıları +2'liyecegim

Kafamdaki itemler

-+9 FP - +9 Chitin SET (okul zamanı yapmayı düşünyorum HEPSİNİ)
    -+2 dual rol '' (Şuan +0)
    -+3 Dual Re (Rogue Earring) > Şuan +0 Old eme ramazana kadar +2 yapıcam
    -+2 Skeleton belt (Suan +1 )
    -+9 Mirage Dagger veya +9 Shard
    -+8 Dark Vane veya +5 rebirth (Şuan +4 Rebirth Dark Vane Var)

İTEMLERİM ARDREAM İÇİN BENCE İYİDENDE İYİ...BU DÜŞÜNDÜGÜM İTEMLERİ YAPARSAM DEGMEZ KEYFİME ^^

Not : Şuan bile yapabilirim ama iPhone 3G ve PS3'ümü satmayı düşünmüyorum oyun için eşya satmaya gerek yok gibi....

ünyay bey +9 fp mi +8 chitin mi diye sormus, sen karakter tanıtımını yapmıssın

• @iBoo. Katılıyorum.

@unyaybey Takıların sağlam olucaksa +9 Fp derim. Ama sağlam olmayacaksa +8 chitin set.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.