Herkese selamlar,mahallemizdeki altyapı yenilendi ve VDSL hizmet alabilir hale geldik.Bende bunu görüp başvurdum hemen. 7 iş gününde halledilecek dendi müşteri hizmetleri. 23 Mayıs başvuruyu yaptım. 24 Mayıs öğlen 2 gibi hizmetim kesildi telefonda çevir sesi kalmadi. 27 Mayıs'ta Türk Telekom'dan birisi geldi modeme giren kabloya bir şey taktı 10 dk sonra geri geldi. Bundan sonrası Türknette dedi 2 güne internet gelir diyip gitti. O gün akşam etiketleme yapılmasını beklediklerini başvuruyu yaptıklarıni söylediler müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar. Arada sorduğum sorulara asla yanıt vermedi.Kopyala yapıştır tarzı cevaplara devam etti. 31Mayista Turknet saha ekiplerine is emri verdiğini söyledi arkadaşlar.Gun içinde aradıklarını söylediler ama telefon gelmedi. Etiketleme yapılmadığını belki 4-5 kere söyledim kopyala yapıştır cevaplar geldi sonunada " sabırlar diliyoruz" yazmışlar... Bugün 1 Haziran sabah turknet ekipleri gelecek dendi. Öğlen 13 suları müşteri hizmetleri etiketleme için is emri ilettiklerini söyledi ve ttden otomatik is emri mesajı geldi. Bunu bana Perşembe günü söylediler kac gündür ustelesemde cevap vermediler buna. Oyalandim resmen şimdide Türk Telekom bekliyoruz.O gelecek bir iki günde türkneti beklerim. 7 işgünü şimdiden 8 oldu etikete yeni gelebildik.Mukemmel hızlı çalışıyorsunuz. Btk'ya şikayet edicem orada ds sorun var mahalle kısmını kabul etmiyor. Ben bu işe akıl sır erdiremiyorum.En azından dürüst olmalarını beklerdim.Hizmet yok, yalan çok. Bu işi YouTube kanalımda ds duyurmayı düşünüyorum.Herkes duymalı belki düzeltirlerde başkalarının böyle sıkıntısı olmaz. Son düzeltme. Sonuçta 11 gün sonunda Vdsl bağlantım sağlandı. Telefon hizmetimde 13 yada 14 günde aktif edildi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnegras -- 7 Nisan 2022; 23:48:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim