Şimdi Ara

+9 iron bow bakın pls (72 millet baksın):) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tebrik ederim hayrini gor o senin omur boyu idare eder oyunda:D
    amma seker yaw 144 attac 90 posion super
  • Yarın Ki Topici Görüyor Gibiyim Olmpiadaki Tek +9 İb Li aDam Hacklendi
  • bu sebeble oyuna girmiyorum cafedeki arklar keykogger kurmassa bişe olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: slicerols

bu sebeble oyuna girmiyorum cafedeki arklar keykogger kurmassa bişe olmaz

bide kafeden kesin Hacked
  • up up up up up up up up
  • bence sen direk cafeyi bırak cafedeki tüm pclerden senin çarınla ilgili şeyleri sil sadece güvendiğin yerlerde oyna kesin bi pislik yaparlar onlar +9 ib dion yani bazı abazalar açlar olabilir ve bunu almak için herşeyi yapabilirler sana iorum dinlee
  • arkadaşlar teklif bekliyorum sizden ytl forum kurallarına aykırı oldugundan bu kurala riayet edecegim sizden 70 + car , item vs teklifler bekliyorum ilginize tekrar teşekkür ederim
  • mugagagaghahagahgah keşke bende de olsa o item bende gelecek yıla +8 raptor basmayı planlıyorum

ama güzel item artık 80 yolu daha da zevkli olur sen için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 30 Aralık 2006; 16:08:44 >
  • beramustada da var +9 ib.. adam oyuınu bırakam diye trina ile almış basmış yansın diye.. hobaa +9 olmuş.. tabi o günden sonrada oyunu bırakamamış..
  • diez de bnm kanka var almanyada mühendislik okuyor 72lvl warrior nikini burdan ona sormadan vermem ayıp olur.. pm atın vereyim.. oyunu bırakacakken 2 tane +8 shell yaktıktansonra ib +9 basmış oyuna devam ediyo şuanda.. ne demiş şair.. gerçekçi ol ve imkansızı başar
  • xigenonda sadece 1 tane ib+9 ve pauldron shell +9 var adam justice klanından pek bilgim yok ancak gm den aldıgı soylenior bilen bilir başka bildiginiz extrem itemleri belirtin pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: geyik95_

quote:

Orjinalden alıntı: burak_237

eet nasıl bastın +8ib koup +9 amı bastın yoksa rebirth +1 den +11 emi bastın bu imkansız gibi birşey

O yaktıklarından sonra trina + bus ile +9 iron bow basma şansı %95 geriye kalan %5'te eşşek şansı

ne ıtemleri yakmıs %95 gibi birşeymiş burda +5 den +6 ya felan demiyoruz burda +9 ib dioruz
  • +9 basmak o kadar zorkı ne kadar ıtem yaksan buna olanak saglayamaz..
    bastıysan helal olsun ama
    kanımca bu illegal..ayrıca ss de kopx var sanırım:) basmak ıcın oyundaysan neden coxpla gırıyon ...???

herneyse soonucta +9 ib en var oyle yada boyle:)
    tebrıkler
  • ayrıyeten arkadaşım evet burası hakkaten seviyeli forum ama ben sana KO jargonundan bi tebrilk yollicam

onla canavara bi koy yamulur iyi seneler ayrıca.. sat onu.. 75lvl char al.
  • bizim arkadaş +8 raptorla 62 priest charı takas etti olympia da
    ona göre bi fiyat belirle
    bu arada hayırlı olsun
  • çok zor ama imkansız değil
  • Tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonite

quote:

Orjinalden alıntı: alpr_aras

Forumun yaş ortalaması iyice düştü bu aralar

çekemiolar kardeşim bunun başka yanıtı yok

• güzel item
  • yani her zaman dedigimgibi oyunu gercekten bilenler banahak verio o okun hakkını verebileceklerden takas veya car tekliflerini bekliorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.