Hayırlı olsun o ok olduktan sonra itemleride düzersin bence lwl 61sin 59 a düşüp ardream yap bu okla
1. bu ok diil yay 2. eger master acmıssa we statları wermisse 59 a düsemez we andream yapamaz bunları asagılamak amaclı diil sadece bilgi amaclı söylüyorum(yaya ok dienlere gıcık oluom o ayrı :d)
Florosan gibi gözümü aldı
+12 rebirth e basıcaktım ark lar elimden zor aldı
Benım tavsiyem sat charı asas yap
güzel teklif bekliorum siz de fikrinizi soyleyiniz ona gore
up up up up up up teklif plz
BU OYUNU SIRF ANVİL SEVDİRDİ BANA.. ANVİLDE NE OLACAĞI HİÇ BELLİ OLMUYOR. İŞTE BU SÜPER BİR DUYGU. BU ARADA KARDES HAYIRLI OLSUN. AMA SENDEN BAŞKA BİR KİŞİDE DAHA VAR. OLİMPİADA.
geçmiş olsun muhtemelen yeni packle birlikte gm seni banlck düpe olasılığına karş
hyr bence mümkün bişi
ne diğim helal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: ISTMELO
quote:
Orjinalden alıntı: neroman5
Hayırlı olsun o ok olduktan sonra itemleride düzersin bence lwl 61sin 59 a düşüp ardream yap bu okla
1. bu ok diil yay 2. eger master acmıssa we statları wermisse 59 a düsemez we andream yapamaz bunları asagılamak amaclı diil sadece bilgi amaclı söylüyorum(yaya ok dienlere gıcık oluom o ayrı :d)
andream değil ardream
Bu arada gerçekten cok şanslıymışsın. 350 YTL fiyat koyup sat derim.
ben 10 tane +7 raptoru +8 e geciremiyom trinayla üstelik bide 5 tane +7 chitin shell yaktımm
olympiadaki ilk +9 ib sende deil 2.dir karuslarda bi okçudada var +9 ib tradeden gösterdi zate göstemesinede gerek yok kendini belli edio
quote:
Orjinalden alıntı: blue1_
illegalo kadar şans olmaz :)
sana
o illegal diyenler ya kıskandıklarından ya da oyunu bilmediklerinden diyor. işte trinasız ve non pre olarak bastıgım degerli itemler. Şimdi ss yok diye inanmazsınız da siz. hepsini yakmak için bastım geçti , +8 bill bastım. ama amacım glaveyi +6 geçirmekti bill +7 bastım +8 oldu glave yandı +9 two handed sword +9 bow ve +9 wood stafta bastım. Millet +10 kullanıyo uyumayın pls
legalse hll
kardeş helal olsun ben 8 ıb yapmak ıcın 17 tane ıb yaptım 17 tanede yıldız varya yaptın kusura bakmayın adını unuttum
quote:
Orjinalden alıntı: slicerols
xigenonda sadece 1 tane ib+9 ve pauldron shell +9 var adam justice klanından pek bilgim yok ancak gm den aldıgı soylenior bilen bilir başka bildiginiz extrem itemleri belirtin pls
evet 1 tane +9 shell var birkaç tane de +10
olimpiada 2 3 kişide gördüm
Bende önceden 2 defa +9 wood basmıştım bunda ne varki...Hemde öncesinde hiçbir item yakmadan