Şimdi Ara

+9 iron bow bakın pls (72 millet baksın):) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neroman5

Hayırlı olsun o ok olduktan sonra itemleride düzersin bence lwl 61sin 59 a düşüp ardream yap bu okla

1. bu ok diil yay
    2. eger master acmıssa we statları wermisse 59 a düsemez we andream yapamaz
    bunları asagılamak amaclı diil sadece bilgi amaclı söylüyorum(yaya ok dienlere gıcık oluom o ayrı :d)
  • Florosan gibi gözümü aldı
  • +12 rebirth e basıcaktım ark lar elimden zor aldı
  • Benım tavsiyem sat charı asas yap
  • güzel teklif bekliorum siz de fikrinizi soyleyiniz ona gore
  • up up up up up up teklif plz
  • BU OYUNU SIRF ANVİL SEVDİRDİ BANA.. ANVİLDE NE OLACAĞI HİÇ BELLİ OLMUYOR. İŞTE BU SÜPER BİR DUYGU. BU ARADA KARDES HAYIRLI OLSUN. AMA SENDEN BAŞKA BİR KİŞİDE DAHA VAR. OLİMPİADA.
  • geçmiş olsun muhtemelen yeni packle birlikte gm seni banlck düpe olasılığına karş
  • hyr bence mümkün bişi
  • ne diğim helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISTMELO

quote:

Orjinalden alıntı: neroman5

Hayırlı olsun o ok olduktan sonra itemleride düzersin bence lwl 61sin 59 a düşüp ardream yap bu okla

1. bu ok diil yay
    2. eger master acmıssa we statları wermisse 59 a düsemez we andream yapamaz
    bunları asagılamak amaclı diil sadece bilgi amaclı söylüyorum(yaya ok dienlere gıcık oluom o ayrı :d)

andream değil ardream

Bu arada gerçekten cok şanslıymışsın. 350 YTL fiyat koyup sat derim.

• ben 10 tane +7 raptoru +8 e geciremiyom trinayla üstelik bide 5 tane +7 chitin shell yaktımm
  • olympiadaki ilk +9 ib sende deil 2.dir karuslarda bi okçudada var +9 ib tradeden gösterdi zate göstemesinede gerek yok kendini belli edio
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue1_

illegalo kadar şans olmaz :)

sana
  • o illegal diyenler ya kıskandıklarından ya da oyunu bilmediklerinden diyor. işte trinasız ve non pre olarak bastıgım degerli itemler. Şimdi ss yok diye inanmazsınız da siz. hepsini yakmak için bastım geçti ,
    +8 bill bastım. ama amacım glaveyi +6 geçirmekti bill +7 bastım +8 oldu glave yandı
    +9 two handed sword +9 bow ve +9 wood stafta bastım. Millet +10 kullanıyo uyumayın pls
  • legalse hll
  • kardeş helal olsun ben 8 ıb yapmak ıcın 17 tane ıb yaptım 17 tanede yıldız varya yaptın kusura bakmayın adını unuttum
  • quote:

Orjinalden alıntı: slicerols

xigenonda sadece 1 tane ib+9 ve pauldron shell +9 var adam justice klanından pek bilgim yok ancak gm den aldıgı soylenior bilen bilir başka bildiginiz extrem itemleri belirtin pls

evet 1 tane +9 shell var birkaç tane de +10

+9 iron bow bakın pls  (72 millet baksın):)

• olimpiada 2 3 kişide gördüm
  • Bende önceden 2 defa +9 wood basmıştım bunda ne varki...Hemde öncesinde hiçbir item yakmadan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.