arkadarşlar +9 iron bow bastım dupesiz tamamen legal http://img153.imageshack.us/img153/9038/11gr0.jpg ite bu da ss olimpiada ki tek ib +9 oldugunu iddia ediyorum tabi silinen bir iki dupe dışında dier forumlarda yeterli ilgiyi gormedi siz ne düşünüorsunuz
illegal kesınlıkle
Nasıl bastın?
+8 ıb koydun bastın dümdüz 9 mu oldu ?
quote:
Orijinalden alıntı: x10urx27
illegal kesınlıkle
2 gün önce bastım moradonda cırılcıplak ve rebith li haliyle geziorum şu an hiçbir itemim yok hepsini anvile hediye ettim shell set +7 ,2 +7 ib ,+8 fp ler rebith md +3 . şu an hiçbir giysim yok sadece +9 ib ve ben oyunu bilenler yorum pls
quote:
Orijinalden alıntı: Cenk
Nasıl bastın?
+8 ıb koydun bastın dümdüz 9 mu oldu ?
eet nasıl bastın +8ib koup +9 amı bastın yoksa rebirth +1 den +11 emi bastın bu imkansız gibi birşey
quote:
Orijinalden alıntı: EkoFresh
eet nasıl bastın +8ib koup +9 amı bastın yoksa rebirth +1 den +11 emi bastın bu imkansız gibi birşey
Alıntıları Göster
+8 olan ib yi trina yardımıyla +9 bastım bunda garip olan ne :D gözü kara olmakla alakalı birde upgrade ilmini bilmek ışıklara katı suretle bakmadım onden yakabildigim ne varsa yaktım ve ust uste 9 defa faıled sonunda succseddd :D
quote:
Alıntıları Göster
yaw o kadar şey yakmış sansıda varsa basmıştır heall olsunn kardeş emeğe saygıı
Alıntıları Göster
bence harika bir item
sana tavsiyem ytl ile satip oyunu birakman
350 ytl den felan gider tahminimce
quote:
Orijinalden alıntı: slicerols
+8 olan ib yi trina yardımıyla +9 bastım bunda garip olan ne :D gözü kara olmakla alakalı birde upgrade ilmini bilmek ışıklara katı suretle bakmadım onden yakabildigim ne varsa yaktım ve ust uste 9 defa faıled sonunda succseddd :D
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun o ok olduktan sonra itemleride düzersin bence lwl 61sin 59 a düşüp ardream yap bu okla
quote:
Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn
bence harika bir item
Alıntıları Göster
tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: SunD
Hayırlı olsun o ok olduktan sonra itemleride düzersin bence lwl 61sin 59 a düşüp ardream yap bu okla
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: neroman5
o bence 62 olsun item kassın bu okla iş yapar:D
quote:
Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn
bence harika bir item
Alıntıları Göster
şansın çok yüksek bide okadar item yakmaya değer
quote:
Orijinalden alıntı: SunD
Alıntıları Göster
ardreamı denedim skill ezik %200 damage 75 + bir cz archeri +8 chitin set olursa plate +9 amofdex+1 +1 elf ring +2 elf belt ve attacker kupelerle tek party e karşı durabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: slicerols
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: slicerols
İyi aferinde üst üste 9 defa failed çok değil ki.Ben 15 tane +7 cleaverdan +8 çıkaramıyan biliyorum.Yani üst üste 14 failed.Sen bide +9 a basıyon.Eğer gerçekten legal sa daha öncedende dediğim gibi bu işin öncesinden item yaklmakla ilgisi yok..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: burak_237
O yaktıklarından sonra trina + bus ile +9 iron bow basma şansı %95 geriye kalan %5'te eşşek şansı
quote:
Orijinalden alıntı: x10urx27
illegal kesınlıkle
quote:
Orjinalden alıntı: x10urx27
illegal kesınlıkle
günümüz veled kelimesinin adından çok kullanılmasına alışmış 15-lerin biri...
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
şansın çok yüksek bide okadar item yakmaya değer
Alıntıları Göster
anladığım kadarıyla onunla işin bitmiş görünüyor artık bana verebilirsin
şaka bi yana güzel item
quote:
Orijinalden alıntı: geyik95_
quote:
O yaktıklarından sonra trina + bus ile +9 iron bow basma şansı %95 geriye kalan %5'te eşşek şansı
Alıntıları Göster
o oku kullanabilmek rezil etmemek için cok saglam item lazım . iş boyle olunca saglam assasin itemleri ile takası düşündüm .elimde townu aydınlatan bir ok ama noopsun :D takas tekliflerinizi bekliorum olimpialılar
quote:
Orijinalden alıntı: serious_captain
anladığım kadarıyla onunla işin bitmiş görünüyor artık bana verebilirsin
şaka bi yana güzel item
Alıntıları Göster
Hakkten Dupe deilse Bravo ne diyim...
quote:
Orijinalden alıntı: geyik95_
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: geyik95_
quote: