Şimdi Ara

+9 iron bow bakın pls (72 millet baksın):) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: geyik95_

quote:

Orjinalden alıntı: burak_237

eet nasıl bastın +8ib koup +9 amı bastın yoksa rebirth +1 den +11 emi bastın bu imkansız gibi birşey

O yaktıklarından sonra trina + bus ile +9 iron bow basma şansı %95 geriye kalan %5'te eşşek şansı

sen ne diyosun ne %95i ya
  • bu forumun degerini daha iyi anlıyorum gereken ilginin fazlasını gordugumden sevincliyim
    arklarla msn den konuşurken benle dalga gectiklerine ne dersiniz .
    ss var ancak cahil insanı inandıramıyorsun
    teşekkurler dh uyeleri
  • hay balını yiyim +9 ha
  • O ne yawwwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

Nasıl bastın?

+8 ıb koydun bastın dümdüz 9 mu oldu ?

ya sen iyimisin direk basınca öle +9 a item mi gecermiş.kesin illegal.
  • arkadaşlar işin aslı herşeyimi yakıp oyunu bırakmaktı niyetim .
    çünkü bıkmıştım artık .
    bu dillere destan bir son olmalıydı . 1 gunluk vakti dolmadıgı için satamadıgım no trade trinamı aldım enson ib +8le basmak için . o kadar failedden sonra ışıga bakmaya cesaret edememişdim ancak kısık gozlerle beyas ımsı ışıgın gectigini gorunce cafede bir festival havası esti
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackSpearow

quote:

Orjinalden alıntı: geyik95_

quote:

Orjinalden alıntı: burak_237

eet nasıl bastın +8ib koup +9 amı bastın yoksa rebirth +1 den +11 emi bastın bu imkansız gibi birşey

O yaktıklarından sonra trina + bus ile +9 iron bow basma şansı %95 geriye kalan %5'te eşşek şansı

sen ne diyosun ne %95i ya

Abi eski gmlerin +9 shard ve +9 iron bow basma tekniklerini anlattığı bir topic vardı silindi mi bilmiyorum orda anlatıyordu ne kadar item yakarsanız şansınız ne kadar olur şeklinde shell set +7 hepsini yaktın şasnın %20 +7 ib yaktın şansın %60 +8 fp set yakmış şans%60 rebirth md +3 yakmış %70 trina koymuş &90

• illegal diyenlere topluca cevap vereyim sen ib yi +7 ye basmaya kork ve bu ezik halimle nasıl dolastıgımı gormezden gel (ss de acıca bellidir).pot param kalmamış ole bi vaziyetteyim . sonra illegal diye işkembeden at .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Dewil

quote:

Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

Nasıl bastın?

+8 ıb koydun bastın dümdüz 9 mu oldu ?

ya sen iyimisin direk basınca öle +9 a item mi gecermiş.kesin illegal.

adam demiş +8e rebith basmaış yakımışl arkadan bi kaç item sonra basmış +9 hemen yargısız infaz yapma

• Tebrikler güle güle kullan kardeşim
  • illegalo kadar şans olmaz :)
  • Ban demeye falan gerek yok ama insanın inanası gelmiyor

• şu işareti yapanlara gulmekten kırılıyorum arkadaşlar bana oli de item verecek yokmu car culsuz da biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue1_

illegalo kadar şans olmaz :)

BaşLarım Sizin İLLegaLi ' nize Bi İnsanı Ne Kadar Çekemiyosunuz Ya Basar +10 BasanLar Vardı.OnLara Niye öLe Demiyodunuz. ??

Niye oLduğunu da söyLeyeyim O İtem 10gb biLe Etmez Ama Bu İtem +10 SB ' yi 3Le Carpar 2 iLe BöLüp 8 iLe Carpar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecstacy of Gold -- 30 Aralık 2006; 13:21:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpr_aras

Forumun yaş ortalaması iyice düştü bu aralar

• Yaww Millet +7 i Zor Buluyor adamlar +9 larla uğraşıyor helal olsun valla
  • evet foruma yaş sınırı koymak lazım
  • oyunu gercekten bile ustlarımızın bana destek cıkması sevindirici yapıcılıktan uzak boş beleş gereksiz
    sadece demek bu forumun (aslında komik) kendisini bildim bileli sorunu .
    thx for dh
  • ya herkez ilegal dio ama ben oyunu bırtakırken +8 claveri hiç bişey yakmadan +9 a bastım ve +10 dendedim patladı ama mutluyum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.