Şimdi Ara

9 Mayıs Benzine 17krş zam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hersey beklenir. Yetmez doviz fiyatlarina da gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boldrex

Benzin zammı haberlerine sansür gelecek diyolar inşallah doğru değildir
    Açıklama geldi, artık zamlar açıklanmayacak
    https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201805101033379858-puis-motorin-benzin-zam-indirim/
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraglises

bu tip haberleri ilk püis yapardı. baktım orada ses soluk yok.
    Zamları duyurmama kararı almışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün haberlerde denk geldi öğrenmiş oldum. millet küfür ediyor diye vazgeçmişler.
  • https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/thomsen-akaryakitta-20-25-kurus-artis-bekliyoruz-2399416/
    quote:

Dün motorine 7 kuruş benzin fiyatına ise 2 kuruşluk indirim haberlerinin ardından akaryakıta tekrar zammı geliyor? BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Martin Thomsen akaryakıtta 20-25 kuruşluk bir artış beklediklerini söyledi.

bende aracın deposunu bugün dolduracağım bakalım kar mı edeceğiz zarar mı?

• Arkadaşlar,ülkenin hali çok fena.Birkaç video izleyin az cok anlarsınız özellikle ekonomi profösörü bunları söylüyorsa,biz ayvayı yedik demektir.

Doların 4 lira olacağını tahmin eden profosör dolara 7 lira diyor ve benzine de 12 lira olur sanırım.

Türkiye'nin önümüzdeki dönemde 140 milyar dolar geri ödemesi var onuda aylara böldüğünde 20 milyar dolar aylık ödeme var ama hazinenin rezervi zaten 23 milyar dolar.

Umarım böyle birşey olmaz ve söylenenler en kötü senaryodur vallahi cocuğum var,kendimi geçtim onun geleceği için kaygı duymaya başladım.

Not:Ben Haydar hoca falan bilmem,sadece halktan birisiyim ve yararıma olan yayınları takip ediyorum partizanlık işim degil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 10 Mayıs 2018; 16:14:21 >

• ekonomi profesörü ismi nedir bende bakayım ona.
  • bende de durum aynı evden işe işten eve kullanıyorum. adam akıllı araba kullanmaya başlayalı 5 ay oldu. daha tam acemiliği atamadım zaten. aldığıma pişman edecekler bu gidişle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6E09CBB40

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben zaten inanmadım ve puis de hareketlilik yok dedim şimdiye kadar ne zaman zaman gelse puisten haberi geliyordu. Bilerek yapılan bir şerefsizlikti bu bu haberi ilk oraya atan kansız vatan haini olduğu su götürmez bir gerçek. Biz de sazan gibi atladik. Kendi payima. Sazaniz resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boldrex

Benzin zammı haberlerine sansür gelecek diyolar inşallah doğru değildir
    Millet zam yapıyorsunuz diye Facebook'tan Twitter'dan sallıyor diye zam haberi vermeyeceklerini söylemişler. Adamlar haklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Siz karşınızdaki insanı neden bir rakip olarak değil de hasım olarak görüyorsunuz onu düşünün bence.

Ben 6 küsür lira olan benzini mi savundum ? Ben indirimi mi övdüm ? Nerenizden ne anlıyorsunuz, anlamak mümkün değil.

Benim dikkat çekmeye çalıştığım nokta : Koparılan gereksiz yaygara.

Alıntıları Göster
    Gereksiz yaygara mı? Kulak arkamıza duhül ettiği için yetkili abilere teşekkür mü edelim?

• Brent petrol fiyatı 77 i geçti üzerine dolar fırladı ve benzin artmayacak : )

Benzinin bu saatten sonra artmamasının tek nedeni vergilerin düşürülmesi ile olur.
  • Sansür haberleri doğru değildir umarım

• jasua85 J kullanıcısına yanıt
    maalesef doğru püis yayınlamıyor artık
  • ben de kullanmaya başlasam aynı durumda olurum herhalde.

ayrıca zam değil güncelleme
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.